Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (534/721) > >>

VITAN:
Патент на Moderna разкрива наносензор, генно премахване и други ужасни неща в био-оръжието!

https://www.bitchute.com/video/YvZBqHHm5x1Y/

Бомба: Стю Питърс: Интервю с Керън Кингстън

https://www.bitchute.com/video/58IJmRlLltJF/

EDM electronics:
НАНО БРЪСНАРСКИ НОЖЧЕТА

"Графен оксидната структура е най-острата структура на света".
Размерите на нано частиците от графен и оксид  представляват шестостен от единични атоми с площ от 50 нМ и дебелина 0,1 нМ. Т.е. съотношението на двете равнини е 500 пъти. Частиците са химически неактивни. Те представляват нано бръснарски ножчета. Режат бавно и сигурно епитела на кръвоносните съдове. Затова на инжектираните са забелязват вътрешни кръвоизливи. Бавно и сигурно нарязване на кръвоносната система.....

Австрийски химик със защитена дисертация специално по графен-оксида! Участвал е в разработките на много графенови технологи, говори си на ти с графена.

https://www.bitchute.com/video/tqRlITJ1siAB/

"Аз имам дисертация на темата графенов-оксид и знам какво говоря. Работил съм за най-големите производители на активен въглерод"  :D - ето го бе, нали викате нямало специалисти по графен - има, има, не е като да няма...

Вероятно нашият форумен, знаете кой  ;) "графенов спациалист" от ТЕЦ-София  :D, едва ли ще се съгласи с него, той разбира повече от тоя химик. Ще го обясни предполагам, че тия частици лесно се изсират.  :D

Според мен, който има дебели стени на кръвоносните тръби има повече време, тия с тънките - бързо ще се нарежат и почва да тече кръв отвсякъде. Аз така го разбирам тоя процес.

Михаил Кузмов:
Да речем че е така! Въпрос? Има ли абсолютни доказателства че ваксините съдържат графен? Има ли абсолютни доказателства че графен се държи именно така и че ще свърши именно тази работа?

EDM electronics:
Абсолютни какво разбираш под това?
Търсиш официални данни, съобщени по официалните медии вероятно?
Ами ако е истина, сам си отговори, дали някога ще се случи.

Но ти си постъпил правилно за себе си. Всичко това може да е вярно, но може и да не е. Съмнения обаче има, това е видно от реакцията на всички ви, най-много от действията на твоя Джул - той не иска да се ваксинира.  :D

Лично аз считам, че ваксинацията е рисков избор на този етап и е оправдан само за онези хора, които са рисков фактор или се съмняват, дали ще оцелеят при едно заразяване, защото вирус има и то много опасен.

Дано съмненията ни се окажат грешни, защото иначе ще говорим за масово убийство и престъпление срещу човечеството, за израждане на западната демокрация във фашизъм и шовинизъм.

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 09, 2021, 05:29:07 pm ---Има ли абсолютни доказателства че ваксините съдържат графен?
--- Край на цитат ---
Деде, слушаш телевизора, а не слушаш какво "ти пей радиото" тъдява. Хората ти казаха: месеци време, експерти,
едно 100 000$ и ултраскъпа апаратура = всичко ще ти е абсолютно.

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 09, 2021, 05:29:07 pm ---Има ли абсолютни доказателства че графен се държи именно така и че ще свърши именно тази работа?
--- Край на цитат ---
- Има абсолютни доказателства, че вирусите умират от алкохол.
- Абсолютни доказателства, че не трябва да се вярва на фейкови новини, на комунисти, на руснаци и всичко противно на демокрацията + евроатлантическите ценности!
- "Комунизма си отива, спете спокойно деца..." (Васко Кръпката)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия