Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (544/721) > >>

EDM electronics:
Пропагандните национални канали, като НОВА ТВ, които избират гостите си /никой нищо лошо да не казва за американската диктатура/, като си подбират гостите, канят само соросоиди, мен не ме канят, тази сутрин между капките пропуснаха един гост - антиваксар и той им се изплю в лицето, като ги нарече пропагандна телевизия. Голям скандал сатна, но такива случаи на казване на истината се единични при вносните диктаторски режими. Гостът е антиваксър, а Виктор Николаев на когото му е заповядано от началника си, какво трябва да бъде направлението на новините, разговорите, каза:
- "Ако знаех, че ще говорите лъжи, нямаше да ви поканим".

Искат да прекарат закон с който да ваксинират насила, като скотовете в говедовъдната.
Къде останаха човешките права, къде са демократичните принципи, къде е законността, къде е гласът народен? И това идва по заповед от Запад, не е от Изток. Не се е обадил Путин да правят това, на Путин му се заповядва и той да прави това с народа си.

https://blitz.bg/obshtestvo/besen-skandal-viktor-nikolaev-km-advokat-antivaksr-tsvkate-gluposti-lzhi-i-prostotii-video_news857111.html

Има и видео на сеира.  :)

Според мен, трябва тия дето са, дето им викам "соросляка", дето викат че американците ми били на мене братя, ако не искат доброволно, насила да ги ваксинират в знак на солидарност на диктаторската им политика, която граничи с фашизма.

svetlio760:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 13, 2021, 09:42:28 am ---Пропагандните национални канали, като НОВА ТВ, които избират гостите си /никой нищо лошо да не казва за американската диктатура/, като си подбират гостите, канят само соросоиди, мен не ме канят, тази сутрин между капките пропуснаха един гост - антиваксар и той им се изплю в лицето, като ги нарече пропагандна телевизия. Голям скандал сатна, но такива случай на казване на истината се единични при вносните диктаторски режими. Гостът е антиваксър, а Виктор Николаев на когото му е заповядано от началника си, какво трябва да бъде направлението на новините, разговорите, каза:
- "Ако знаех, че ще говорите лъжи, нямаше да ви поканим".

Искат да прекарат закон с който да ваксинират насила, като скотовете в говедовъдната.
Къде останаха човешките права, къде са демократичните принципи, къде е законността, къде е гласът народен? И това идва по заповед от Запад, не е от Изток. Не се е обадил Путин да правят това, на Путин му се заповядва и той да прави това с народа си.

https://blitz.bg/obshtestvo/besen-skandal-viktor-nikolaev-km-advokat-antivaksr-tsvkate-gluposti-lzhi-i-prostotii-video_news857111.html

Има и видео на сеира.  :)

Според мен, трябва тия дето са, дето им викам "соросляка", дето викат че американците ми били на мене братя, ако не искат доброволно, насила да ги ваксинират в знак на солидарност на диктаторската им политика, която граничи с фашизма.

--- Край на цитат ---
Тва са хората на Юлиян, който не се вакса, но ги кльопа. ;D Пък и то който се вакса, се вакса. Свърши тя. Тези дето останахме чисти ще им го начукаме и ще си останем чисти, без значение шоколадовата глазура върху зеленото лайно.

EDM electronics:
Психологията на ваксъра разбирам така:
Той се ваксинирал от страх, някой по послушание /първите оправдавам изцяло, вторите са за посмешище  :D/, вече си е "гарантирал" живота при среща с лабораторния вирус  ;), но понеже изпитва съмнение, дали не е сгрешил, защото доводите на колегите му антиваксъри са основателни и тревожни /да измежду тях има полудели конспиратори и уфолози, които генерират с фантазиите си всякакви неща с фотошоп и т.н./, искат да накарат и другите - антиваксарите и те да се подложат на риска, които сами са си избрали, гарантирайки живота си, защото, ако един ден се окажат прави, заедно да мрат, не едните да мрат, другите "тарикати", дето са рискували без ваксина, да живеят.  :D

Само не мога да разбера следното в логиката им:
- Защо след като са ваксинирани те и са си "решили" проблема, са се закахърили и за останалите от противниковия лагер, и те да решат, като тях проблема? Какво им бърка във гъZа това? Много ми е странна тая логика, освен, ако по-горе не съм прав в определянето на психологическия образ.  :)

Само да подчертая:
Аз подобно на Джул  ;), не съм екстремист антиваксър, а съм за "демокрацията"  :D в която много вярвате, че съществува и е съществувала някога - всеки сам да направи своя избор и всеки избор следва да се уважава, не укорява. Всеки има правото да прави с живота и здравето си, каквото си поиска, без да се меси на другите, какво да првят с това.

dmitarp:
Същото може да се каже и за антиваксарите. По някаква си причина те не се ваксинират, и за да не се почустват прецакани прокламират и другите да не се ваксинират. Да прав си че гласът на ваксарите така да се каже е официалният глас, който най-често се чува по медиите, но в днешно време медиите нямат кой знае какво влияние особено  в България, затова и антиваксирите си имат своите рупори и се чуват от много хора. Двете групи са равнопоставени на информационно ниво, но зад едната група стои държавата като подкрепа, и понеже българинът винаги е антидържава, нормално е да застане на отстрещната страна.

EDM electronics:
Сводобата на словото е основна херектеристика на демокрацията. Всеки има правото да се изкаже, било то прав или не, а пък хората нека преценят. Никой антиваксър не е каръл насила ваксарите да НЕ се ваксинират, но обратното виждаме. Посягат вече и на децата - ще стане страшно. По-лекинко там, да няма лубут.

Свободата е на свободния избор. Някак нехарактерно е аз - комуниста  ;), да уча демократите на демокрация.

Самият аз в детските си години съм пострадал от ваксина, в болница 2-3 месеца на гамаглоболини, едва съм оцелял. Та какво да е мисленето на парен каша духа?   :) Нима някой "демократ" го интересува моето мнение?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия