Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (635/720) > >>

juliang:

--- Цитат на: Радико в Януари 23, 2022, 08:11:04 pm ---Я прочети пак Юлияне.
Има още едно редче там.
Говорят за задължителен тест който да е само такъв за всички влизащи в Щатите със самолет.
Вече писах по горе не е ужасното самият този тест. Ужасен е прецедента който прави. Това е само началото.

--- Край на цитат ---
Радико, за да влезеш в Щатите трябва да има виза. Ако ти откажат виза, дори не разбираш защо са го направили, и нямаш право да обжалваш това решение. В прав текст ти казват "Ти не си желан тук" и толкоз.
А ти се притесняваш, че на идващите някой можел да хакне комуникацията с тестера...
Ас отново ще го кажа - ако някой успее да направи уред, който на достъпна цена и  минимални неудобства може да потвърди дали човек носи вируса или не - това ще го направи неприлично богат, а пандемията ще изчезне за няколко месеца. Да, сори - хората с вируса ще трябва да изкарат няколко дни или седмици в изолатор. А не да ми се разхождат с фалшифи сертификати или изобщо без такива на места, където ходят стотици души.
Не става, разбери го - не става доброволно. Кат детето ти хване шарка или заушка - някой пита ли те дали желаеш да те поставят под карантина? Що не ревеш че ти ограничават правото на придвижване? Не, идват и ти лепят една бележка на вратата и толкоз.А тоя вирус е по-гаден от шарката, щото нито ти личи, нито тисамия разбираш че го носиш, докао го предаваш на другите.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Януари 23, 2022, 08:24:30 pm ---Нобелова награда по химия за 2020 г.

С ваксини може да се редактира човешкото ДНК !!!

--- Край на цитат ---
Да, може. От поне 10-тина години. А от поне 30 се прилага масово при растенията. Нали се сещаш - Монсанто, ала-бала...
И к'во от това?

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Януари 23, 2022, 09:37:59 pm ---А не да ми се разхождат с фалшифи сертификати или изобщо без такива на места, където ходят стотици души.
Не става, разбери го - не става доброволно.
--- Край на цитат ---
Така е! Затова е нужно те вържат и надупчат насила!

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Януари 23, 2022, 09:43:25 pm ---Да, може. От поне 10-тина години. А от поне 30 се прилага масово при растенията. Нали се сещаш - Монсанто, ала-бала...
И к'во от това?
--- Край на цитат ---
Да, преди 10-тина години беше ала-бала...

Радико:
Юлияне аре спри с тия демагогии.
Едно е да  спрат болен човек. А съвсем друго е да задължат доказано здрав човек да си инжектира недоказани течности за които производителя им отказва да поеме каквато и да е отговорност. Много хора прекарват тежко ваксинирането. Кой ще поеме отговорността за евентуална загуба на Джокович защото не е във форма поради ваксинирането. Хайде холан бе.  Аз като знам, че съм рисков за ваксината и за вируса ще се пазя от вируса както мога. Но като ме задължават да умра от ваксината какво да направя. За другите не знам, но аз съм мъж и ще кажа така и така ще се мре поне да взема със себе си и някой виновен за това, че си отивам. Двама трима пет колкото прибера все ще е справедливо наказание за тях.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия