Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (637/720) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 24, 2022, 12:31:44 am ---Е, давай го малко по-скромно, има и други кортове, и други градини - артък в Борисовата градина, все едно там си израснал.  :)
Пък и тия германци... ако не си ти, направо не знам какво ще правят...  :)

--- Край на цитат ---

Да ходи там където го искат, където е желан, и където присъствието му няма да нарушава законите. Не съм преритал да идва у Борисовата.Просто тук все още на никой не му пука дали е ваксинирн или не.

Те и австралийците - направо ще знам как ще направят Аустрелиън Опън без Джокович... няма да има кой да излезе на тия кортове... и зрители няма да има, и телевзиите няма да имат преки излъчвания поради липса на интерес...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 24, 2022, 01:33:28 am ---Да ходи там където го искат, където е желан, и където присъствието му няма да нарушава законите. Не съм преритал да идва у Борисовата.Просто тук все още на никой не му пука дали е ваксинирн или не.

Те и австралийците - направо ще знам как ще направят Аустрелиън Опън без Джокович... няма да има кой да излезе на тия кортове... и зрители няма да има, и телевзиите няма да имат преки излъчвания поради липса на интерес...

--- Край на цитат ---
При теб наивността относно съвременната демокрация и законност направо зашкалва.  :D
Кои закони е нарушил Джокович?
Понеже е бунтар, му скалъпиха какви ли не нередности по документите и го унизиха пред целия свят, за назидание на останалите бунтари - антиваксари. Карантинираха го в някакъв арест ведно с някакви отрепки. За човек от неговия калибър си е направо нарочно и назидателно - това всички го разбраха, освен теб. А в Австралия в момента не че няма демокрация, не че е тоталитаризъм, там е фашизъм. Там е люлката на либералния фашизъм, след това е САЩ и после Европа.

Ти по същия начин вярваш и на Бил Гейц, който е известен в САЩ, като неофашист. Той директно си говори за съкращаване на населението, ти го възприемаш, като баба Ванга и ни обясняваш, как той предсказал още преди 10 г. тая пандемия, ма кой да го слушал. Ами как няма да я предскаже, като той е в дъното на пандемията, барабар с либерал фашистите от САЩ и Европа - същите тия, дето Радико и tobo1 възприемат, като демократи.

Не ща и да споменавам за затвора Гуантанамо, как измъчват там хора заради политическите им убеждения и ги държат затворени повече от 20 г., ако не ги застрелят и хвърлят на акулите за обяд.
Не се казва Гулаг, Гуантанамо се казва и не е бил някога, а е сега.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 24, 2022, 08:48:32 am ---Кои закони е нарушил Джокович?

--- Край на цитат ---
Сам призна, че неговия технически секретар "бил объркал някакви дати" в заявлението. Тоест е подал документ с невярно съдъжание. Това че той е прекалено зает или прекалено важен, че не си попълва собственоръчно декларацията, не го оневинява.
Да ти разказвам ли как в едно от първите ни пътувания до Германия се оказа че една буква от ВИН кода на автомобила с който пътувахме се оказа сгрешена в талона? И че това го установиха на границата между Австрия и Германия? Да ти кажа ли какъв цирк се наложи да изтърпим? Щот тогава още се пътуваше дотам с визи и ние бяхме "някакви индивиди от Изтока" за германците...

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 24, 2022, 08:48:32 am ---Понеже е бунтар, му скалъпиха какви ли не нередности по документите и го унизиха пред целия свят, за назидание на останалите бунтари - антиваксари. Карантинираха го в някакъв арест ведно с някакви отрепки.

--- Край на цитат ---
Да не смесва спорта с политиката. Като е бунтар - да ходи на барикадите. Ако ще е спортист - да бъде така добър да спазва законите.
И ето го "ареста", в който са го натикали:

Решетки, надзиратели, бодлива тел, липса на слънчева светлина... ужас направо.

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 24, 2022, 08:48:32 am ---Не се казва Гулаг, Гуантанамо се казва и не е бил някога, а е сега.

--- Край на цитат ---
Аре да не отваряме тая тема, к'во ще кажеш? Щот ще те питам къде Навални в момента... няма да споменавам камара блогери на които им следях каналите... Тия двамата журналисти знаеш ли къде са:

Ами... ето там са:

А преди да попадната там, им се случваха такива неща:

svetlio760:
Кат гледам, той тоо Юлио май често дава лапа да го подковат заедно с конете ;D (Везирам жабата дето подала крак да я подковават)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 24, 2022, 11:25:06 am ---Тия двамата журналисти знаеш ли къде са:

--- Край на цитат ---

Навални знам къде е - на свобода, излежа си наказанието.
Нали знаеш, за какво го наказаха?
Имаше наказание пробация и не го изпълняваше, стоеше си в Германия и се занимаваше с политическа дейност. Замениха му наказанието с лишаване от свобода.

Питаш ме къде били руските журнаглисти. А знаеш ли, къде е твоя адаш Джулианг Асандж или Едуарт Сноудан? Не бе, то и в Гуантанамо няма политически затворници, само дето всички там са такива.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия