Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
Ваксинирай се, за да ти върнем неотменимите права, които сме ти отменили. Стани роб и ще бъдеш свободен!
EDM electronics:
Чух, че имало някакво ново видео за Кемтрейлите с признания, но не го намирам в ю-туп.
Радико:
Абе за кемтрейсите не знам ама тези дни е починал един гръцки модел. Внезапно както бил на почивка на някакъв остров и получил масиран инфаркт и си отишъл. На 22 години. Христос Кутелас се казва.
И гугъла вече е филтрирал почти цялата информация по случая. Вместо информацията ми излизат стстии които ме агитират да се ваксинирам. Егати наглостта.
EDM electronics:
Един съсед ми разправя оня ден:
негов познат /младо момче/ се оженил наскоро, но нещо булката не щяла да хваща. Ходил на прегледи, установил, че нямал почти живи сперматозоиди. Правил лечение, не е бил болен от заушка никога, но не ставало. Каза ли му да отиде в Турция и го опътили при някакъв лекар голям специалист. Първото нещо, което го попитал било: Ваксиниран ли си за Ковид? Да + бустари. Е няма и да имаш живи сперматозоиди му казал лекаря.
Момчето било спортист, културистче, хранел се добре, млад...попаднал е в плана за редукция на населението...
Притеснявам се за Михаил Кузмов и той се ваксинира, ако иска да прави деца... :D
Да търся ли координатите на турския лекар? ;D
VITAN:
СМРАД-овете са супер активни в разпространението на истерия, аз пък на информация.
Цитат:
"Разпространението на пандемията от COVID-19 в света позволява да се предположи преднамерената роля на американски организации в нейното възникване.
Това съобщи на брифинг на 4 август генерал-лейтенант Игор Кирилов, началник на войските за радиационна, химическа и биологична защита на въоръжените сили на РФ.
„Разглеждаме възможността Американската агенция за международно развитие (USAID) да е замесена в появата на нов коронавирус“, каза Кирилов.
Генералът припомни думите на водещия експерт на авторитетното медицинско издание The Lancet Джефри Сакс, който заяви през май 2022 г., че вирусът COVID-19 е изкуствено създаден. Сакс уточни, че има голяма вероятност при създаването му да са използвани американски постижения в областта на биотехнологиите."
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия