Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (683/718) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 15, 2022, 02:52:53 pm ---Хванах си го през крачола!

--- Край на цитат ---

Оркаджия,
не си си го хванал, а си хванал вероятно на Моисей жезъла.  :D

Американците създадоха този вирус по данни на самите тях, убиха милиони хора по света, не ти ли се струва, че твоето определение "орки" им приляга именно на тях?
Ти беше много болен с риск за живота ти именно от американския вирус - каква ирония на съдбата. Тя те предупреди, но ти продължаваш да не разбираш, предизвикваш я.  :)
Американското биологично оръжие ще ти "плати" на тебе. Тогава ще разбереш каква е разликата между комунистите при които си живял и нищо не си работил, а те са ти плащали за нищото, и тия с вирусите.
Аз по-големи орки от американците не познавам. Целия свят ги мрази.

Михаил Кузмов:
Украинците, или по точно, бившите малоруси, и по малка част галицйци, започнаха да наричат руските нашественици орки. Орки, митични същества, останалото пише в уикипедия. Колкото до ковид вируса, баш истината надали ще научим! Все пак точно хамериканците са сред най пострадалите! Т. е. все едно Путин да започне да се само обстрелва. Всички близки около мен се ваксинираха, аз бях принуден въпреки че вече бях преболедувал, преборил се! Току що ми гостува, шведският ми приятел заедно с жена си. Те са върли противници на тази ваксина, и все още са здрави без ваксинация. Ние пък ваксинираните сме си шен, и никакви измислени симптоми не чувстваме!!! Еми, с бог напред и ние пред него!

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 15, 2022, 05:42:24 pm ---Еми, с бог напред и ние пред него!
--- Край на цитат ---
Мдааа, ваксината нямала странични ефекти... Дали?

Михаил Кузмов:
Все още пазя онази бумага, която била сертификат че съм направил 2 дози. Другите роднини забиха и трета, бустерна! Аз не! Преди 2 седмици сестра ми и зет ми след 3та доза, пак забиха ковид, но мина неусетно леко. При това саркопени като мен! Съобщавам само факти от първо лице, кой каквото иска да си мисли!

merlinbg:
    Другарю Кузмов предлагам на роднините ти да отидат да се лекуват от ковида в инфекциозното отделение на Окръжна болница или както я наричат сега Света Ана. Там излекуваха майка ми за 15 дена от ПСЕВДОКОВИД и сега вече няма да има никави проблеми повече. Преди седмица я закопах (погребах я де... да поясня), благодатение на екипа некадърници, които искаха да разделят едни ковидни пари от здравната каса, сега няма да се разболява повече от нищо, което да застрашава живота и. Бях зает с погребението на майка си и не можах да си изпълня плана си за банването ми от тоя форум, но сега ще хапя по задника всички които защитават еврогейските ценности и се правят на соросоидни евроатлантици, докато не натрупам необходимоте точки за бан!!!
    Съобщавам само факти от първо лице, кой каквото иска да си мисли!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия