Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (87/720) > >>

tobo1:
Аз също за 2 такива случая, но за по-малки суми, 1000-2000 лв.

juliang:
Пичове... ако хваната да тестват за ешерихия коли представяте ли си какво ще стане? :)
Колко от починалите ще имат тази бактерия в тялото си? Аз залагам на над 80%. И какво ще пишат в смъртния акт? Починал от бактериална инфекция?
А па ако хванат да тестват живите... жална ни майка. Такива пикове на заболяването ще има, че свет ще ни се извие.

sbk1:
И на мен ми казаха току що. За такова нещо.

juliang:
Добре ... кой им дава по 5 бона? Дайте ми подробности (на ЛС ако искате) за един такъв случай, аз се ангажирам да подам сигнала до съответните институции.
Може би Делян Пеевски пак раздава пари? Или Ковачки? Марешки? Волен Сидеров? Нинова? Някой от Министрството на здравеопазването? Доктор в болницата, издал смъртния акт? Човек с черен шлифер говорещ със силен американски акцент? Или руски?

Наистина е смешно ...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Април 27, 2020, 11:47:41 am ---Дайте ми подробности (на ЛС ако искате) за един такъв случай, аз се ангажирам да подам сигнала до съответните институции.
--- Край на цитат ---
Смях!

Избори. Циганската махала в Стара Загора. Сигнал за купиуване на гласове по 50 лв. - парчето.
Пристигат полицаи.
Дрехите с по 50 лв. в джоба - вече раздадени като "помощи". "Няма никой в къщи" и никога не е имало...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия