Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
hyparh:
Най-логичната причина е максимално "усвояване" на еврофондове. Колкото повече загинали от COVID-19, толкова по-голяма финансова подкрепа. Съответно част от тези пари раздават на семейства със смъртен случай, за да раздуват изкуствено статистиката и да "усвояват" още.
Аз поне не разполагам с конкретни детайли точно как и кой раздава тези пари, но продължавам да научавам за нови такива случаи. Повечето от тях са за между 1000 и 2000лв, както каза tobo1, зависи кои институции колко са успели да присвоят.
EDM electronics:
Някои се възпротивиха на това, че Бил Гей-Ц бил много успял човек и заради това трябва да му имаме доверие, не че е пълен с пъклени дела. Обаче, как де си обясним, защо не се занимава с работа си - Уиндосите му и пр. ами е тръгнал вируси да прави и ваксини? Защо аз не тръгна да се занимавам с вируси, за какъв чеп ми е това?
Имаше доста информация за неговите ваксини, които се прилагаха забележете - първо в Африка, щото той е голям филантроп, успял, а там имам много черни маймуни - опитни мишки и какво се случи: ами след ваксинацията от ваксините му се появиха много жени, които не могат да заченат, появиха се страшни болести при децата - случайно !! ... После появиха се страшни вируси и то на места където се намират китайците. Въобще всяка крушка си има опашка. Не се говори за Джеф Безос, а за Гей-Ц.... и то от години. Не знам дали със сигурност тези обвинения са верни, но храня дълбоки съмнения, че са.
По американската преса пише, че има петиция срещу него за престъпления срещу човечеството - хубав човек, успял Бил много и Гей-Ц...
Нека всеки си отговори на въпроса свързан с доверието:
Бих ли си поставил ваксина произведена от Бил Гей-Ц, и на децата си?
https://www.youtube.com/v/WomS4vTfHQM&t=159s
Ksurnev:
Ееее, па здрави са само ората дет ниса одили на Дофтур. 8)
rumen21:
След като няма аналгин-хинин , сладък пелин не е ли алтернатива.
По време на Виетнамската война (1955-1975 г.) много американци се разболели от треска в джунглата. Много от тях загинали, тъй като хинина, на който разчитали, невинаги бил ефективен срещу маларията. Лекарите установили, че виетконгците – войците на Северния комунистически Виетнам, нямали достъп до медикаменти, но затова, пък използвали едно лечебно растение. Това бил именно Сладкият пелин. Когато видял колко е ефективна тази билка, тогавашният лидер Хо Ши Мин потърсил помощ от китайците за дозировка и правилно използване на билката.
Радико:
--- Цитат на: rumen21 в Април 28, 2020, 01:01:55 pm ---След като няма аналгин-хинин , сладък пелин не е ли алтернатива.
По време на Виетнамската война (1955-1975 г.) много американци се разболели от треска в джунглата. Много от тях загинали, тъй като хинина, на който разчитали, невинаги бил ефективен срещу маларията. Лекарите установили, че виетконгците – войците на Северния комунистически Виетнам, нямали достъп до медикаменти, но затова, пък използвали едно лечебно растение. Това бил именно Сладкият пелин. Когато видял колко е ефективна тази билка, тогавашният лидер Хо Ши Мин потърсил помощ от китайците за дозировка и правилно използване на билката.
--- Край на цитат ---
Кой ти каза, че няма аналгин хинин??
https://subra.bg/lekarstva/produkti-povliyavaschi-bolka/analgin-hin-250mg-h-10-tabletki.html
2,79 лв.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия