Kакво може да се коментира на една тотална простотия? Докажи това което си написал! Покажи документи! Разкажи ни какво според теб е вирус и как се патентова? Разкажи ни от кога хората могат да сглобяват вируси?
Дай така да се договорим, доказваш, че Бил Гейтс е патентовал covid19, оставаш модератор, но ако не докажеш, си биеш шута, защото не върви да си модератор, а да пишеш глупости.
Това ли ти бил проблема, някой ти взел модераторството?
Аз никога не съм се натискал за модератор, просто един ден видях, че някой ми делегирал права и се старая да оправдая доверието. Имай предвид, че това е социалистическа работа - не е платена и е за ползу роду.
Ти нали беше модератор, беше, няма повече да бъдеш.
Изгониха те дисциплинарно поради неспособност да общуваш нормално на първо място и второ поради интелектуален дефицит.
Може да станеш само модератор, ако си направиш собствен форум и там да си модерираш по цял ден постовете на единствения участник в него - това ще си ти.
Толкова за модераторството. Ако не ти стига, ще ти дам още, няма да се скъпя на суперлативи.
По отношение на "доказването", което искаш да направя специално за теб:
Ами не си толкова важен за мен, даже бих казал не те забелязвам, че да правя нещо специално. Специални неща правя за специални хора, т.е. такива, които имат преди всичко обществени заслуги. Особено съм чувствителен към такива хора и признателен. Примерно такива хора са доктор Племан Пасков и проф. Иво Христов и др.
Но ти наясно ли си с "доказването" и какво бива то /7какви видове има/, какви са доказателствените средства. Ако ми отговориш, ще направя нещо за теб.
Достатъчно публични материали съм пуснал по въпроса с Бил Гейц, и не само аз. В тези материали има показани документи има и свидетелски показания и експерти становища от лекари и вирусолози. Впрочем всичко което съм пускал е било от специалисти и то предимно американци, не съм пускал "руска пропаганда" умишлено.
Ето ти още едно видео с американски вирусолог, който разкрива цялата конспирация с Ковид 19, има и как Бил Геиц призовава за масова ваксинация - много злобно при това, яростно, мръснишки, има и разобличения за подкупи на началника на американския извънреден щаб, като нашия генерал Годжи, всичко има. Трябва да си много тъп, ако не можеш да го разбереш.
https://m.facebook.com/groups/653942518726362/permalink/681376325982981/?sfnsn=mo&d=n&vh=iФакта, че си единствения "шаран" който клъвна на въдицата ми за Бил Гейц потвърждава, че няма друг като тебе в тоя форум. Дори колеги с диаметрално противоположни политически възгледи имат еднакво виждане по тоя въпрос с Ковид 19, а този въпрос не е политически, той касае абсолютно всички.
Ами чакай Бил Гейц да изкара ваксината и още топла-топла си я постави. Ама сега като слушаш май няма да го направиш, нали, а?