Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Радико:
Weka
Не знам защо си мисля, че филма ще бъде интерактивен. Със отворен сценарии. За едни ще бъде драма, за други комедия. Само да не заприлича сценария на "Рамбо първа кръв" или още по лошо на "Лудия Макс"
EDM electronics:
Вашите хора са ви приготвили куп изненади. Казвам вашите, защото те мен никога не са ме изненадвали, вас изненадват. Засега изненадите са 2 в 1 - коронавирус и спектакъл. Обаче тя играта ще загрубее, охооооуууу....
Какво ще имаме след време, западни коли, мерцедеси, неееее.......идват игрите на глада и ще стане 3 в 1. Това мисля вече всеки го усеща.
Но аз очаквам и 4 в 1. Горещата фаза ще е с хипер звук. Дано не се окажа добър пророк, дано....
Радико:
Не EDM
Всички имат "оръжие на възмездието" а то прави такава война безсмислена.
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Март 23, 2020, 05:56:19 pm ---Не EDM
Всички имат "оръжие на възмездието" а то прави такава война безсмислена.
--- Край на цитат ---
Радико, много си краен всеки случай, кой ти говори за рестарт на света?
Вземи малко се позапознай със стратегиите на водене на война, не мисли, че всички мислят, като колонизатора да водят войни с масивен ядрен изненадващ удар, не. Ей тва колониалните медии направо са ви преформатирали съзнанието.
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 23, 2020, 05:59:22 pm ---...Вземи малко се позапознай със стратегиите на водене на война, не мисли, че всички мислят, като колонизатора да водят войни с масивен ядрен изненадващ удар, не. Ей тва колониалните медии направо са ви преформатирали съзнанието.
--- Край на цитат ---
"Винаги съм мислел, че демокрацията - това е властта на народа, но ето че другарят Рузвелт много находчиво ми обясни, че демокрацията - това е властта на американския народ", Йосиф Сталин
Да уточним, демокрацията - това е власт на демократическата партия на САЩ (питайте Тръмп).
А световните медии са 90% собственост на демократи.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия