Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (180/721) > >>

ndm:
Монти кво ши каиш - hristoМОD? Вектора съм сигурен че е на 100% ЗА.

montanar:
ndm щи кажа че ме боли фара за вируси мируси и прочее медиини и манипулативни тъпотии - вируси е имало има и ш има и е нормално хора с патология да мрат от тях - цялата тая история е многократно преекспонирана щото някой има полза от това.

Радико:

--- Цитат на: montanar в Ноември 06, 2020, 05:48:12 pm ---ndm щи кажа че ме боли фара за вируси мируси и прочее медиини и манипулативни тъпотии - вируси е имало има и ш има и е нормално хора с патология да мрат от тях - цялата тая история е многократно преекспонирана щото някой има полза от това.

--- Край на цитат ---
Викаш "многократно преекспонирано"
Доста внимателно се изразяваш, струва ми се.
Според мен с много порядъци е преекспонирано. И се получи ефекта на лъжливото овчарче. Сега когато наистина има някакъв ръст на заболяванията на всеки му е писнало от тази истерия иии... Кво да ти кажа ще преболедуват доста хора ще измрат някои, не толкова много колкото ни плашат, и така. Проблема е че страшно много хора ще загубят страшно много пари някои пък ще спечелят много пари. И не от ваксините, от други съвсем тривиални неща. Защото много фирми не могат да работят заради карантини и какво ли не
 По правило обаче това не са фирми на нашите хора.

Bat_Vanko:
montanar и Радико, както е казано "На чужд гръб и 100 тояги са малко". Е за разлика от Вас аз познавам човек, който в момента е в тежко състояние в болница. Познавам го от 10 години и досега не е боледувал дори от грип. Успокоителното е че няма 40 г и никакви съпътстващи заболявания и има голяма вероятност да се оправи. За разлика от мой братовчед който вече си замина.
Всеки има правото да вярва в каквото си ще! Но дали вярвате в коронавируса или не, това не отменя неговото съществуване.
Оставам с усещането че се присмивате на съдбата. Ваша воля! Но когато съдбата Ви се присмее последствията са изцяло за Вас. Не я предизвиквайте!

Радико:
Бат Ванко проблемът ти е, че проявяваш крайностен максимализъм в мисленето си,хеле пък в преценките си към другите.
Само за сведение и аз имам болни в момента роднини. Майка ми в момента е под въпрос заразила ли се е или не.  АЗ САМИЯТ ВЕЧЕ ГО ИЗКАРАХ Доста леко още в Германия.
Въобще не отричам същтвуването и опасността на този вирус.
Сега обаче идва ред на "за разлика от мен"
Та  Бат Ванко за разлика от мен ти не познаваш нито един човек които да е получил пари срещу съгласието му да бъде писан, че е болен от коронавирус въпреки, че въобще не е болен. Надявам се схващаш разликата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия