Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Ноември 07, 2020, 04:24:34 pm ---Изходът и от най-страшните болести се определя главно от... психическата настройка (тя пък поражда съответните движения на волята).
Доказателства да иска човек...
--- Край на цитат ---
Виж това е много точно. Напълно съм съгласен с теб.
Bat_Vanko:
Радико, не мога да схвана какво е общото на вирусите с банкнотите, но схващам логиката ти - колкото по неясно говориш толкова по интелигентен изглеждаш. Щом оприличаваш корона вируса на 100 лв банкнота, защо да не добавим останалите грипни вируси и да ги оприличим на 5, 10 и 20 лв. Мисля че няма никакъв проблем за това? А защо не и останалите вируси (безвредни и непознати) да бъдат банкноти по 101 и 99 лв. Дори 99.99 лв. И така нататък, и така нататък...
Би ли ми пояснил сега какво е общото между банкнотите и смъртността от вируса, освен че ще трябва да ги използваме при погребенията?
ndm:
Ребята, минавали сме през всякакви партенки, кои от кои по-миризливи, включително и моите. Но миризмата на ей тая не мога да я понеса - JP да дава пари. Няма земна и небесна сила която да го накара да бръкне и да даде, пък ако ще и на детето си затова, да напише нещо си, което и той самия не може да разчете. Ма и ний сме ора, може поне веднъж да сбъркаме, дано да ни простят.
Радико:
Какво е общото ли общото е, че както ти виждаш банкнотата изтеглена от банкомата и заради това е неуместно да се каже че ВЯРВАШ в съществуването на тия банкноти така и аз съм ВИЖДАЛ парите дадени за тази цел. И ти ме питаш наистина ли вярвам. Човек миже да вярва когато не е виждал. Този който е виждал е ВИЖДАЩ а не ВЯРВАЩ.
Та аз съм виждал фактите ти си вярвай на думите на разни.
Bat_Vanko:
Радико, един път твърдиш че ПОЗНАВАШ човек, който ТВЪРДИ че е получил пари...
--- Цитат на: Радико в Ноември 06, 2020, 09:53:10 pm ---Та Бат Ванко за разлика от мен ти не познаваш нито един човек които да е получил пари срещу съгласието му да бъде писан, че е болен от коронавирус въпреки, че въобще не е болен. Надявам се схващаш разликата.
--- Край на цитат ---
А другият път че си виждал парите ДАДЕНИ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ.
--- Цитат на: Радико в Ноември 07, 2020, 07:23:27 pm ---Какво е общото ли общото е, че както ти виждаш банкнотата изтеглена от банкомата и заради това е неуместно да се каже че ВЯРВАШ в съществуването на тия банкноти така и аз съм ВИЖДАЛ парите дадени за тази цел.
--- Край на цитат ---
Усещаш ли къде е разликата... И аз мога да бръкна в джоба и да кажа "Ей сега ми ги дадоха..." Кой ми ги е дал и за какво ми ги е дал, и дали някой ми ги е дал или са си мои само аз си знам... Ти можеш само да ВЯРВАШ на думите ми.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия