Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (184/721) > >>

VITAN:
Ноцебо-ефект (на латински: nocere – „вредя“, nocebo „аз ще вредя“) е реакция на организма, аналогична на плацебо ефекта, но с обратен знак.
А познайте, ако се зобмите с телевизор ката день, какъв ще ви е ефекта?

Радико:
Бат Ванко какво да ти обяснявам Първо човека не е един доста повече са. Тук става дума за северозападна България. Сигурно няма да ми повярваш и че познавам хора които по време на избори купуват гласове. Купуват както за Герб така и за БСП така и за ДПС. Същите хора сега купуват и болни от коронавирус. Все неща които не очаквам да разбереш. А и не мога да кажа нещо съществено поради ред причини.
Нали разбираш аз съм един лъжец и всичко това си го измислих за да съм ви интересен.
Виновния го вкараха в затвора. Случаят е приключен забравете.

EDM electronics:
Да се посмеете малко:  :D

https://www.youtube.com/v/XmySZPe_2BU

Bat_Vanko:
Радико, ти продължаваш да се пънеш като магаре на лед. И аз познавам хора които продават и купуват избори - и какво от това? За различни неща говорим! Ти продължаваш да си мислиш че всичко се купува. Е не е така. Някои неща могат просто да се манипулират. Защо аз трябва да дам на някого 2500 само за да каже че е положителен след като за същата сума мога да манипулирам резултатите на 50 души. Нищо че по голямата част от тях са безсимптомни, това не пречи те да са вирусоносители.

Радико:
Не знам Бат Ванко. Ако закъсам финансово и реша да се включа и аз в играта ще ти кажа подронности. Предполагам, че понеже ако набедиш много хора фалшиво неминуемо ще имаш отпор може и много сериозен. Докато в другия случай всичките тия ще работят за каузата защото им е платено.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия