... Именно вредни, защото носенето на маска е опасно, тъй като намалява приема на кислород и увеличава приема на CO2. Експертите ни казват, че носенето на маска причинява мозъчно увреждане, което не може да се възстанови. Маските забавят развитието на децата и увеличават деменцията сред възрастните хора. Освен това носенето на маска увеличава бактериалните пневмонии.
Аз като бивш спасител съм се подлагал на медицински изследвания които включваха измерване на обема издишан въздух. По спомени моя беше около 6 литра. Да предположим че при нормално дишане използвам само половината.
Сега си представи колко е обема, ограден от лицето ти и маската. Аз го виждам като не повече от 0.2 литра. Тоест не повече от 7-8% от вдишания ти въздух ще е вече "използван".
Също така се досещаш, че не издишаш 0% кислород и 21% СО2. В общия случай той съдържа около 15% кислород и 6% СО2, т.е. си изпозлвал само 1/3 от кислорода.
В крайна сметка ще се окаже, че при вдишването през маска средно кислорода няма да е 21%, а около ... 20%, айде 19%. Аз лично нерядко съм пускал уреда с който мерим котлите в офиса, за да сваля данни от него на компютъра. Ами ... кислорода там е почти винаги под 20%. Просто щото не отварям прозорците.
Така че една маска сваля кислородното съдържани точно колкото да стоиш в затворено помещение.
Ако искате да чувствате още по-малко маската, дишайте ДЪЛБОКО когато сте с нея. Който се е занимавал с гмуркане с акваланг знае, че там има същия проблем, но в по-голям мащаб. Трябва да се диша дълбоко, иначе дишате това което е в маската ви и само след няколко минути може да се окажете в изключително опасно положение.
И след като е посочен един що-годе факт, се почва със свободниет съчинения, или напавно манипулации:
... Експертите ни казват, че носенето на маска причинява мозъчно увреждане, което не може да се възстанови. Маските забавят развитието на децата и увеличават деменцията сред възрастните хора...
Тук пък истини, полуистини и чисти лъжи са смесени:
Лекарите знаят, че смъртността от Covid е преувеличена. Болниците са финансово стимулирани да съобщават всички смъртни случаи като от Covid.
Най-накрая и Световната здравна организация (СЗО) потвърди, че Covid не е по-опасен от грипа.
В СЗО също знаят, че PCR – тестът дава повече фалшиви положителни резултати, отколкото правилни положителни.
И въз основа на тая попара направо ви казват какво трябва да мислите:
Covid се използва преди всичко за завършване на глобалната полицейска държава чрез дигитализиране на парите. След като електронните пари заемат мястото на валутата, нашата финансова неприкосновеност и контрол върху парите ще изчезнат.
По-младите поколения никога не са били учени как да мислят. Вместо това те са учени какво да мислят.
Независимата истина е загубена. Науката я няма. Медиите обслужват парите.
Публичен дебат не съществува. Насилието е предпочитаният начин за уреждане на разногласията.
Разказвачите на истината са криминализирани с помощта на медиите.
Втората вълна на пандемията на бандитизма и идиотизма започва. "
А като видя и източника ... всичко си идва на мястото. Строгосекретно.ком...
Но тая щатска ваксина се съхранявала при около -70 градуса по целзий.
Руската при -20, т.е. всяка замразаваща установка за храна ще може да се ползва за логистика.
А -70 масово от къде? Камиони сух лед или що?!
Специално за България това няма да е проблем. Да не забравяме че завода на Либхер е в Пловдив, и той може за дни да започне да произвежда вместо хладилници за хотели хладилници за ваксини.