Аз лично а и семейството ми не. Поне не с тези ваксини.
Всеки здравомислеш човек може да отговори, след като си е отговорил на множество въпроси:
-защо трябва да се ваксинирам? Заради измислената „пандемия”, дето смъртността за тази година е по-малка, отколкото при предшестващата?
-Истинска ли е тази смъртност от короната?
-Защо „пандемията” се лансира от всички държавни управници в света и СМИ?
-Защо всички убиват икономиката си?
-А има ли други, реално повишени смъртности и свързани ли са с наложените ограничения?
-Короната естествена ли е или изкуствено създадена? Ако да, каква е целта на създаването?
-С каква цел е създадена и чии интереси обслужва?
-Тези интереси ЗА или ПРОТИВ човечеството са?
-Какви ще са следствията от ваксината и защо трябва да е за цялото човечество?
-къде отива личния избор на отделния човек?
........
Според мен от голяма важност са Президентските избори 2020 в САЩ. Тове е основният „борец за демокрация” и съответно основния жандарм на света. Но и тук задкулисните владетели на света са пуснали пипалата си навсякъде- ФБР, Пентагон, Върховният съд,официални СМИ и навсякъде другаде. А завърти ли се основното колело, малките ще излетят от орбита!
Изборите са изключително важни и за целия свят! Не съм привърженик на САЩ, но виждам как може да се случи и много по-лошо....Жалко е да гледам как се руши „Американската мечта” на милиони!
Не е зле тук да се пусне тема за изборите. Да се види „демокрацията” в действие и каква свинщина е на практика....
Съжалявам искрено!