Хиляди американци, пострадаха от ваксината Pfizer
Повече от 3 хиляди души са се сблъскали със странични ефекти на ваксината срещу коронавирус на американската компания Pfizer.
https://bgr.news-front.info/2020/12/21/hilyadi-amerikanczi-postradaha-ot-vaksinata-pfizer/
Чакам някой западофил, обикновен арбайтер-капиталист да защити опозоряващата информация аргументирано?
Нали всичко западно беше шакалад?
Аз ви твърдя, че в бъдеще основните беди за вашият живот и здраве ще дойде от обичания ви запад. Ще си спомняте с носталгия за безгрижните, натуралните и здравословните времена на социализма и братската ни дружба със СССР.
Последното изречение "кърти мифки"
Към днешна дата, надеждата на света за победа над коронавируса е Русия, която разработи успешно ваксината Sputnik V.
EDM, да виждаш липса на важна информация в "статията"? Аз лично не виждам да казват точно какви "странични ефекти" са се появили. И "пострадали" ли са или "са имали странични ефекти"? Разликата е огромна ...
Абсолютно нормално е при имунен отговор от страна на организма ден-два да имаш симптоми, сходни със заболяването за което те ваксинират. Температура 37 - 37.5, леко втрисане, болки в мускулите и ставите. Това със сигурност трябва да се случва и със приелите руската ваксина - просто няма как да не се случва, така работят ваксините.
Да, от 100 000 човека сигурно 10 ще получат някаква алергична реакция, може да стигнат и до болница, най-вероятно ще има и починали. Но това е със ВСИЧКИ ваксини - периодично по телевизията излиза някоя майка, чието бебенце е починали след поставяне на бебешките ваксини...
Обаче тая "медия" поставя така манипулативно фактите че ми се гади направо. Не знам ... дали коронавируса или такива жълти журналисти са по-опасни за човечеството...
А и ти не оставаш по-назад - "опозоряващата информация"...
Какво позорно има в това да се споделя въздействието на ваксината върху пациентите? Очкаваш ваксина, която е изработена за по-малко от година и на практика не е минала всички изпитания, да е абсолтно перфектна, със 100% успеваемост и без никакви странични ефекти? Това ще стане ясно след 3-5 години... но без ваксините за това време ще има десетки милиони починали.