1. А от кого ще се браним? С кого ще воюваме с тия самолети? С Турция?
2. А със документа който постнах не се ли запозна?
3. И как и къде точно ще воюваме с Русия?
4. Това че замениха потурите с рубашки сам виждаш докъде ни докара... още не можем да изгазим тоя батак.
1. Питай арменците и сирийците от кого им се наложи да се бранят и кой ги спаси - пак?
2. Постанл си документ на английски от 16 стр. с таблици, без да споменаваш на кое да наблегна и без дори да дадеш и най-малка подробност, за какво се говори в този документ. Имаш лошия навик постоянно да ме пращаш да чета фермани, а ти самият не си ги чел, иначе да ме беше улеснил, къде да се съсредоточа. А и превода как да направя от ПДФ-файл? Много ти е лесно на теб, да ме пращаш да чета, незнайно какво. Да не мислиш, че тоя спор е от жизнено значение за мен, та да си вложа енергията в него?
3. С Русия ще воюваш там, където те прати американския окупатор и узурпатор, а той самия няма да си цапа ръцете, защото ще бъде опозорен моментално пред лицето на целия свят, защото тия са воювали досега само с аборигени, не са воювали с най-силната армия в света. Но това не им пречи да я обграждат, да трупат оръжие по границите й, да я провокират постоянно, вкл. и с български кораби, които нарушават руските граници.
4. Докога ще се извинявате с руснаците за неуспехите на лъжовната демокрация и пазарна икономика. До тука сте я докарали благодарение на остатъците от социализма, но те вече не останаха, оттук нататък ще е по-зле. Зле сте, не защото ви преследва призракът на комунизма, а защото сте лишени от самостоятелно вземане на решения, налагат се чужди управления, неизгодни за държавата. Пирати, които грабят с пълни шепи 95% от сирийския петрол, окупирали с военни бази суверенна страна - с тях сме станали партньори.