Хора, гледам тука споровете накъде бият и си мисля. Даже не си мисля, ами съм убеден вече. Извода е: ваксинирайте се. Отървете се от таа съвременна проказа
Дай Боже всички тъпаци да се ваксинират и да избегнат всякакъв риск от ковид!!! Целта и на нас и на сатанистите ще е постигната и всички ще сме доволни, включително и ваксинираните- светът ще се е отървал от повечето тъпаци, сатанистите ще са си изпълнили плана, а тези дето кръв пикаем, но не даваме да ни дупчат с маймунски лайна и лица от абортирани бебета ще сме доволни, че светът е станал място за живот с по- малко тъпаци.
Ваксинираните, пък, ще са доволни че са защитени и ще се надсмиват на останалите- умрелите и живите. Ще се смеят на умрелите, че телата им не са преодолели ваксината, значи са слаб матриял, ще се смеят на живите, които не са си сложили ваксината защото са толкова тъпи, че не са си сложили пищов на челото и не са натиснали спусъка за да проверят дали пищова е зареден. Споровете ще продължат, но по обективни причини ваксинираните ще са малцинство и няма да пречат много.