кой ли пък ти е дал на теб диплома и то за медик, в теб няма и наченки на етика и морал, сякаш си подивяло прасе
Ето защо нямам скрупули да се държа с вас както подобава:
Копипеистнат текст на скърбяща дъщеря:
Приятели, преди седмица загубих майка си! Никога не е боледувала, нямаше предстои в клиники, дори аналгин не е вземала. След 2- а доза "Пф-р", я намерих (10 часа) след това - вкочанена в седнало положение!
От мед.досие й е страдала от: " депресивна тревожност", за своите 69 години! Беше по-здрава и от мен!
Но...След платена от МЕН аутопсия, заради нелепата смърт, (чаках 24 часа) за мед.картон на майка ми от личната й лекарка - РУМЯНА КАМЕНСКА, Бургас отложих всичко.
А с кликване се дава каквото и да е свидетелствао за 5 секунди...Но, тя (Д- Р КАМЕНСКА- КЛИНИКА БУРГАС) ми отказа нза деня (друг ден), но след това (в същият ден) е дала данни в съдебната медицина за мама, докато аз чаках и страдах до другият ден!
Часове! Мъка!
На другия ден...
Д-р Каменска изкарва пред мен мед.досие на жена с 2 инфаркта и стенд на сърцето?
!!!!
.С друга фамилия и години, но не на майка ми?!
Когато й противоречих, чух: " Вие, в чужбина ли живеете,не знаете ли, че майка ви има инфарктИ и стендове"!?
Пълен абсурд, майка ми не е пила и аспирин дори?! Лудост!!!!
Приятели, мед.досието беше на друга жена с първо име съвпадение!
Когато й го казах (видях документа) тя се сви като охлюв, взе да се извинява! Беше късно...Отидох до съдебна и...ми издадоха и аутопсията( с инфарктИ и стендове на друга жена)!
А в мед. досието на мама имаше САМО (ДЕПРЕСИВНА ТРЕВОЖНОСТ) И НИЩО ДРУГО! А умря на място...
Петък ваксина, събота вкочанена...
Доктор "личен", на партия със съдебна медицина, защото от тревожност, не знам дали се умира( но с данни от от друг пациент -да!)
! Имам снимки на всичко! И свидетели, но дано ми повярвате! Ваксина уби майка ми, а на лекарите не им дреме!
Дано смъртта на мама не е напразно!!