Не, тествам ви акъля! Колко сте в час!
То човек с вас, освен бъзик да си прави, за друго ставате ли, я!?
А иначе за 45 години комунистите що лъжи са натворили, 450 години не мо`ат се само почистят!
Но да не задълбаваме, както ти самият написа! Все пак сме технически форум...... светла му памет!
Какви лъжи са наговорили? Че САЩ са най-големия враг на Тутраканска община... ми то си е истина, само че не само на Тутракан, а на цяла България. По времето на социализма (защото комунизъм не е имало никога и никъде... така че не знам от къде ги измъкнахте тия комунисти) имахме: ДЗУ, ЗЗУ, Завод за котлостроене, Локомотивен завод, Вагоностроителен завод, Азотно-торов завод, Завод "6-ти септрмври за елктро и мотокари, работеща Атомна централа с 6 блока, селско стопанство което задоволяваше нуждите на държавата и дори изнасяше продукция. Произвеждахме камиони, автобуси, автомобили и велосипеди. Имаше работещ военно промишлен комплекс. Разработвахме сами своите златни находища, имаше КЦМ- комбинат за цветни метали. Построени са около 3000 язовира , хиляди километри електропреносна и водопреносна мрежа. Колко от тях работят в момента и колко разруши колонизатора??? И това е направено за около 30 години в държава, която е преживяла война и бомбандировки и не е имала никакви специалисти. За тази цел са построени училища и университети, болници и лекари във всяко село. Образованието и Здравеопазването бяха на ниво за тогавашното развитие на науката, всичко беше за благото на пациента, а сега какво "търговски дружества", които гледат само печалбата си. Благодаря ти, че ми тества акъла, а сега направи същото и с твоя... просто помисли върху казаното от мен, а недей веднага да търсиш контра аргументи!!!