Той Юлиян така се е омотал в споровете, че си противоречи диаметрално.
Едно време се присмиваше на висшистите, като некадърници, с две леви ръце, отричаше висшето образование, не за друго, а от комплекси според мен, твърдеше от Интернет да се образоваш било по-висша школа /друг е въпроса има ли кой да те оцени/, а в същото време ни се похвали, че пратил сина си във ВУЗ. Браво, няма лошо, всеки нормален човек иска детето му да стене нещо повече от него и да живее по-добър живот, но забравяш какви си ги говорил и много си противоречиш. Що спорове е имало по този въпрос, като му приглася най-големия изобретател с "квантовия двигател де плуваше в коритото на душа"
, дано се сетите: /започва с
Рад- и завършва с
-ико / и накрая прави като тия "простите" дето му опонираха.
Сега е запълнил цялата тема, въпросът е да заеме противоположната страна, няма значение къде се намира истината,
хвали ваксините, а измисля банални причини, да не се ваксинира. Още по учудващо е за мен, като има съмнение за тях, впрочем каквито в по-висша степен имат от противниковия отбор, защо е ваксинирал сина си - най-скъпото, а себе си не. А трябваше да експериментира с ваксината върху себе си, ако става нещо, да става с него, не със сина. Ние от БКП-хард комунистите поне така бихме направили.
А Пасков множко говори, защото начетените хора е трудно да ги спреш да си изливат мисълта. Той ползва сарказъм, ирония, лафове, епитети, които на мен страшно ми допадат, вдигат ми настроението веднага. Има риторика, която малко хора имат. И той му се подиграва на "конски доктор".
Човека има от 30 г. частен бизнес и според негови думи годишен приход от 50 000-100 000 $. ако го сметнем в заплати, простия според Юлиян конски доктор си докарва на месец от 8 000 - 16 000 лв. Има 4 - деца, не 1-но. Нали знаете колко струва на месец издръжката на едно дете? Затова не му трябва американската мечта. ПроС, пък пари изкарва, а, не се моли някой да ме у работодател, той си е сам работодател?
И спрямо него Юлиян е в дълбока грешка, като го сравнява с тартор-тарикат, които си търси глуповата аудитория, за да изпъкне пред тях с незнайно какви дивиденти /никакви/. Та той нито е бил държавник, нито е участвал във властта по какъвто и да било начин, просто е един Робин Худ, който иска да пребори колониалната вятърна мелница в което аз се съмнявам, но го уважавам за амбициите и усилията. И го харесват съмишленици и съидейници, не някакви си глупаци, каквито ги представи Юлиян. Абе тоя с две горелки се изкара най-големия разбирател. Не си дава сметка, че докато е учил горелките, докато се присмива на конските доктори, тия "тъпаци" и те са копали в тяхната си област, а той и там е по-компетентен.