Какво каза българския проф. от БАН?
Хора прекарали болестта изграждат много мощен имунитет пожизнено. Само единици не могат, но те не могат и по отношение на всички патогени, да изградят траен имунитет - генетична особеност.
Професора е крайно против задължителната ваксинация. Не така мислят обаче НЕпрофесорите от ЕС - демократите. Те искат да ви ваксинират вързани на синджир, а главата положена на дръвник - това е демокрацията.
Нашия колега
Михаил Кузмов се набоде
, въпреки, че е преболедувал и нямаше никаква нужда, въпреки призивите на умните хора от форума
. Повярва на демократите, щото комунистите му бяха лошите и сега вероятно е на 3-4 бустарна или ХАЙГХбустарна доза.
Аз мисля, че неговите хора - демократите му туриха шапката. Едно е да ти свалят шапка, като на
juliang , ама той е хитър - не се ваксинира, но всеки ден призовава другите да се ваксинират, съвсем друго е да ти нахлузят шапката така, че да не виждаш и да не чуваш.
Слушам умопомрачените от т.н. западен свят вече се настройвали за 5-та и 6-та бустарна доза.
Големи тиквеници са тия - пази Боже.
Вчера гледах едно видео от Тик-Ток, та затова не мога да го пусна във форума:
В една лаборатория в Италия почти всички положителни проби са на ваксинирани с 2-3 дози. Туриха им шапката на тия.
С тия дози започна да ми прилича на наркомания. Той вируса ще си отиде, но тия вече са наркомани и въпреки, че няма заплаха, ще искат постоянно да ги бодат с още по-бустарни и дори конски дози.