Американците създадоха този вирус от по-рано патентования от тях Сарс Ков 2, като му присадиха шипчестия протеин, който поразява кръвоносните съдове и нервната система, и съответните органи богати на тия първите, с цел преди всичко да спрат развитието на Китай. Китай и тяхната комунистическа партия взеха онова, което принадлежеше на САЩ - производството и сега там почти нищо не произвеждат. Имат отрицателно търговско салдо с почти всички страни. Те са страна вносител
. Така те са заразили целият свят с вируса, от яд, че вече няма да са световните диктатори, да командват държавите с колониални правителства.
Тези хора и тази нация са единствените, които са употребявали атомно оръжие не върху военни -
подчертавам, а върху мирни граждани, химическо оръжие с хиляди тонове във Виетнам и сега биологическо оръжие по целия свят. Затова ли трябва аз да ги обичам? - питам аз и отговор не искам.
Дано техните камъни поразят по главите най-вече техните почитатели. Не ми е нужна и педерастията им, нека я вземат почитателитие им в къщите си. Не ми е нужен и мултикултурализмът им. Същите пожелания. Дано не ми се сърдите, все хубави неща пожелавам от запада, не са руски, не са ушанки и ватенки, западни са.
tobo1 баба му май му е казвала, да не си слага американска ваксина, иначе капиталист и демократ.
Като си американски капиталист, слагай ваксината, защо не им вярваш? Защо вярваш на тия антиваксари? Аз не съм антиваксар, а съм за насилствената ваксинация. Вас трябва да ви ваксинират насила евроатлантиците.