Моята интуиция досега никога не ме е лъгала, освен за познаването на 6-цата на тотото. Но тя носи нещастие и затова ме лъже явно.
Та, още преди 2 г. го бях казал и сега го почетвъртам:
Вируса е изкуствен, създаден в САЩ от по-рано патентования Сарс Ков2. Пуснаха го в Китай тия дето викате били "демократи" /добрите хора демек/, защото не измислиха начин да спрат китайския промишлен хегемон, щото американската империя си отива.
Същите тия, дето сега и вие "демократчета" не им вярвате /взехте да идвате на моята, но тепърва ви чакат по-големите изненади/ пуснаха вируса в концентриран вид в Италия. Знаете ли защо? Защото гадните италианци вместо да сключат договор с краварите, да им напълнят държавата с ГМО боклуци, щото иначе италианската храна е една от най-добрите в света и там живеят по 90-100 г. и 50% от населението им е над 50 г., сключиха договор за свободна търговия в Китай, през пристанището в Генуа и директно във временни складове в Милано - оттам в цяла Европа. Скоро четох една статия, това колко тежко ще прекараш инфекцията зависело от вирусния товар, т.е. какъв брой вируси първоначално са попаднали в теб. Италианците ги наръсиха много здраво и имаха само тежки случай - мор. Вирусите ги хвърлиха в Бергамо - един квартал-село до Милано, където са китайските складове - ша ми разпространяват китайска стока жабарите, на ви сега....
Да оставим моите паранормални екстрасензорни уфологични възможности на една страна и да видим другата:Независимия доклад на един моряк-полковник на САЩ след независимо проучване даде заключение:
вируса е създаден в САЩ и принесен в Китай!Преди 2-3 дни четох последния китайски доклад за произхода на вируса - създаден от САЩ.
Ваксинките, какво правят ваксинките и как тия дето са си ги поставили ще се хванат за палците:В Израел, където е ваксинирана по-голямата част от населението над 90%, властите умишлено крият плачевните резултати и най-вече увредените от ваксините. Здрави хора са докарани до инвалидност. Млади деца с инфаркти, без бели дробове с унищожена неврологична система -
тотална инвалидизация и пЪрлазация от т.н. ДЕМОКРАЦИЯ.Ето, вижте ужасът в Израел: https://rumble.com/vty4p4-50301256.html?fbclid=IwAR0YbEFNCAs1KZqdSboIH_4kMdn8WP3DLK5GlQ8411sZSTPOZYt2SqdSS3U