Vitan, имам си глава на раменете, търся информация, анализирам, не съм тръгнал да вярвам на руски, американски, китайски, украински или каквито и да е пропаганди, първо беше, че до 2 години се умирало от ваксината, която всъщност спаси много човешки животи. В теорията на всяка конспирация има зрънце истина, и това заблуждава хората и ги вкарва в един инфо-въртеж без край. Не съм тръгнал да поствам руски или сащ филмчета, които в повечето случаи приказват пълни глупости. Когато стане въпрос за вредата от ваксините, всеки е чул от някой, някой му разказал, случило се е на чинка, зълва, свекър, бабуля... Не отричам че има и такива случаи, при които ваксината не е проявила очаквания ефект, но те са нищожен процент на 10-9-та в сравнение на тези, на които е помогнала. Относно какъв съм, мисля, че не е твоя работа. Хората, които ме познават знаят най добре. Изразяването на мнение не трябва да води до личностни нападки, само защото е различно от твоето. Демокрация, к'во да прайм. И аз бих могъл да те определя на бързо, че и психологически портрет да ти направя. Нападки за самозащита, извинение и налагане на своето са присъщи на едни други хора, в един друг свят с едни червени знамена....