1. Все пак точно хамериканците са сред най пострадалите!
2.Т. е. все едно Путин да започне да се само обстрелва.
3. Току що ми гостува, шведският ми приятел заедно с жена си.
1. Това, като оправдание ли да го разбирам, че няма как те да са създали вируса? Аз просто повтарям това, което казаха военните доклади на морската пехота на САЩ и на разследващи американски журналисти/не руски и комунистически/, отделно вирусът Сарсков 2, който се различава само по 2-3 гена от ковида е патент на Майкрософт и Бил Гейтс № 666.
2. Пак ще ти цитирам американски медии: Путин завзел ядрената зентрала в Запорожие, цялата централа била окупирана от руски войски, в същото време съседния взвод - пак руски обстрелвал централата и собствената си войска.
Виждаш ли, възможно е.
3. Защо ни натъртваш на тоя твоя приятел, че бил "шведски"? Какво значение има това дали е шведски или албански? Ако си мислиш, че с такива определения ще респектираш такива, като мен, да изглежда луксозно, корекомски, щото видиш ли той бил шведски, много си се заблудил. Аз на подобни изхвърлии и такива дето си лепят гъза на тавана отговарям твърде остро. Още повече, че в днешно време всички скандинавски държави са с прогресиращ и деградивен морален упадък. Там всички се правят на набожни, но реалните им мисли и действия клонят към педофилията, содомия, фетиш, извратеност, педерастията, нечовечността и морала на дявола. Така, че ефекта от твоето определение "шведски" е точно това, което най-малко си очаквал и целял. Боли мъ щепсъла за "
шведския" ти приятел и шведските му характеристики.
Той бил "шведски" - аауууу, шведски бил.... демек пари, лукс, самочувствие, гъзария...
Остава шведския ти приятел да вземе да ни хвърля зрънца и бонбонки, като английската кралица на бедните африканчета, да ни омилостиви с подаяния...