И що да е лъжец Пасков, той само факти показва, също дава и линкове и който иска си гледа оргиналите.
Какво е излъгал, доста негови клипове съм гледал.
Къде са линковете с пълното изказване на Тони Блеър? Ти прочете ли какво съм написал изобщо? Тони Блеър е недоволен от това, че в света няма единна система, в която да се провери дали даден човек е ваксиниран, а не говори за ваксинирането като цяло.
И какво значи "Имаме 100 дни..." Написано по този начин човек остава с впечатлението че е взето решение че след 100 дни световния елит ще предприеме някакви действия, ил иче до 100 дни трябва да бъде извършено нещо. И аз трябва да зяпам 10 минути брътвеж за да не разбера нищо.
Ти лично разбра ли какво ще се случи след 100 дни, или в рамките на 100 дни? Обясни ми моля ти се, щот явно съм тъп.
Къде са труповете по улиците на всички, дет са се ваксинирали? Къде е тоя масов мор, дет щеше да погуби всички ваксинирани? Къде са концлагерите за неваксинираните? Къде са КПП-тата, през които само ваксинирани щяха да преминават? Къде са екипите, които задължително ще прибират от улицата и насилствено ще ваксинират всички несъгласни с ваксинацията? Къде са милоните уволнени от работа, щото не са се ваксинирали?
jul, осега нататък, ако видиш във форума да пише "Българоб" съкратено от българофоб, да знаеш, че си ТИ.
Ако Пасков е есенцията на българофилията, то със сигурност съм българофоб. Не искам да имам нищо общо с хора като него.