ЕДМ интересно дали не знаеш или не ти изнася да знаеш, че във връзка със убииството на арабския дисидент бяха издадени няколко присъди включително и смъртна. Путкин да осъди някой отровител?
Не съм запознат да е имало осъден или ако е имало, е на физическия убиец, не и на поръчителя - саудитския принц. Защо саудитския принц не го осъди западното общество, защо не му наложиха санкции, защо не прекратиха да внасят петрол от там, както правят с политическите си опоненти?
По отношение на руските "отровители", като се почне на един с полоний, после Скрипал, после Навални - ти
Радико, кажи ми първо откъде разбра, че те са отравяли въобще някой, защото това са само твърдения - недоказани твърдения. Никой досега не е представял доказателства. Мислиш ли, че ако имаше настина такива, щяха да ги таят?
Една лъжа повторена няколко пъти по официална медия се възприема за истина - това е доказана психология. И ако ти е малко акъла кълвеш, като лапнишаран.
Москва отправи официална нота до Германия и Франция в лабораториите в които е изследвана кръвта на Навални, да им предоставят доказателства, за да се започне наказателно производство за отравяне, но те нищо не предоставиха, само по медиите тръбяха. Но то това е и целта - да се вдиха шум, пушилка. Иначе като няма доказателства, какво да предоставят. Навални го отровиха западните служби с цел да предизвикат скандала, като всеки друг предшестващ го. Знаеш ли, че е невъзможно да те спасят, ако те тровят с Новичок? Невъзможно е? Тези не са тровени с Новичок въобще. Само една хомеопатична доза, една молекула е достатъчна да те убие и няма никакво спасение. Запознай се, чети, става с четене и мислене, не говори само наизуст и какво си чул по пропагандистките сайтове на Сорос.
Това едва ли те навежда на мисълта, че всичко това е скалъпено от английските МИ6 и ЦРУ с цел да наклепат управлението на Путин. Няма как спецове от КГБ да са толкова некадърни, че да не могат да убият някой или ако ще го правят, защо ще избират такъв рисков и опасен за околните начин, ами просто не го утрепят в автомобилна катастрофа, като принцеса Даяна?
Ти трудно ще ги разбереш тия неща, защото съм те забелязал, че не ти се отдава мисленето. Човек който отрича академичното образование и твърди, че нямало никакъв смисъл, препоръчва самообразованието, като най-доброто, няма как да му се отдава правилното мислене.