Ами виждаш кво става Светльо смениха Бат ти Бойко и проруските змии започнаха да надигат глава и да съскат:На това по целия свят му викат цензура
Нагла цензура защото сме във раздел от форума с име религия себеосъзнаване.
Смятам, че е крайно време модераторските права на ЕДМ да му бъдат отнети заради деструктивното им използване и злоупотреба със властта пак повтарям това е опит за налагане на цензура във форума.
Какво виждат очите ми? -
Радико се е разбеснял от истерия...
Във форума е забранено да се обсъждат партии, лидери и т.н. Геополитиката не е забранена, защото тя косвено касае вътрешната политика, но понякога и пряко, при пряка вътрешна намеса. Ако тук всеки започне да прави партийна пропаганда при многото партии, какво ще стане?
Аз никога не съм споменавал дори един български политически лидер или партия, първо защото има ограничения, второ защото ми е ясно, че всички са на пряко колониално подчинение и трето нямам предпочитания към никой.
По отношение на призивите ти за модераторските ми права:Първо не съм станал модератор по собствено желание. Гласували са ми доверие, старая се да го оправдая.
Второ, модераторството не носи дивиденти, напротив носи ограничения. Нищо не печеля от него. То е за ползу роду, както и това, че
dymelsoft поддържа форум за собствена сметка и нерви, да си правите лаф-муабет.
Няма участник, като теб, който да е начатлак над 6000 поста празни приказки и да не е залепил едно съпротивление за това време. "По делата им ще ги познаете".
Михаил Кузмов, за пореден път интриганстваш.