VITAN, откъде го изрови това видео, браво!
Американеца потвърждава същите мои разсъждания - коронавируса е пътя към световния икономически колапс и хиперинфлация.
Много добре аргументирано видео, както и за тестовете от вируса. Интелигентен човек.
Но не съм съгласен с него само с едно: той смята, че трябвало да се предотврати кризата, като се защити долара и не се емитират повече, да се спрял тоя процес. Е как да стане това? Това означава, че от утре американците да минат на българската минимална заплата - кой ще се съгласи без да види реална заплаха?
Това ще стане само с голяма криза и ще бъде обвинен не кой да е, а гадния вирус. Той, той срина икономиките. Хайде сега отначало.
Но искам да ви споделя едни други мои мисли по темата, които няма да чуете все още от видеа:Според мен в този заговор са замесени всички велики сили, в т.ч. Русия и Китай.
Защо Русия и Путин? Ами през последната година се отърва от дълговите облигации на САЩ, разтовари всички долари, взе да купува злато, укрепи така икономиката, че тя вече не е така зависима от петрола, както тук някои нечели и неразбиращи си мислят. Само 10% от петрола формират бюджета и то изчислен на 25-30 $ за барел.
Започна нефтена война в която по разчети на руснаците ще издържи повече от 6 г. при 23-30 $.
Всичко това говори за едно: или Путин е извънземен
, или разговаря с Ванга от отвъдното, или чете Акашиевите записи, или второ - стискал си е ръката с Ротшилд
с обещание при съдействие в схемата - коронавирус, Русия да стане една от водещите икономики, защото и има потенциал - огромно количество суровини. Руснаците и те под карантина и по къщите. Ще се вдигне стандарта на руснаците, но лъвския пай и контрол ще е на същите, които бяха в САЩ. Интуицията ми и кристалната ми колба го потвърждават.
За Китай горе-долу положението в схемата е същото. Те ще са новия лидер, ще заместят САЩ. А ЕС ще се насочат търговията предимно на изток, но ще е в пъти по-добре от САЩ.