Понеже сме под "карантина"
и не мога да си направя разходката в гората, ще си запълня времето с малко шляене из форума.
Та не знам мили другари и другарки, господинчета и господарки, какви конспирации, гадания, предсказания и всякакви възвишени мисловни напъни ви се въртят из главите но, искам да ви светна че, индустриалното робство ще продължи. И то вече в много по-контролирана и злокобна форма! Те първа се нагаждат процесите за това предварително нагласено мероприятие. Независимо от коя страна на барикадата сме!!!Нищо не можем да направим! Много са хитри тия манипулатори и никога не правят големи грешки!За това им се плаща и осигурява луксозен живот, нали. А вие продължаваите да си чешете мозъчните гънки с гадателски колби и нищо казващи видеа. Наблюденията ми от три седмичната карантина са че, плановете им работят безпогрешно и за сега всичко върви по-план. Просто да се чудиш и маеш на безпогрешните им ходове! Браво, гениални са!!!
За какво намеквам!!!
Само погледнете през прозореца какво става около вас??? Не в мозъците ви, там е АД знам, аз имам впредвид света около Нас.
Навън е пролет, птички пеят и подбират партньори за следващото домочадие, всичко се възражда за живот под лъчите на греещото слънце и си търси място в природата за да продължи жизненият си път, дърветата напират за живот и разцвет след зимният си сън, тревичките надигат глави и с младежка жизненост се устремяват към нов живот, червейчетата активно се възраждат за новата пролет и слънцето безплатно ни дарява със своята светлина и топлина за новата деятелност. И жизнерадостно и безмълвно шепне - ей живи твари, дарявам ви със своята благодат, със своята жива сила и енергия за да продължите своето развитие да я използвате , да и се радвате и да работите за своето лично щастие и благополучие, нека бъде пролет!!!
А какво става в стадата човешки!?!? Какво?
Застанали пред джамавете на собствените си затвори и заробени от собствените си мисли хора, клечат пред прозорците, компютрите, и смартфоните двуноги невежи и треперят за жалкото си съществуване маниакопитеци, защото там навън ГИ дебнела смъртта. И всичко това защото някъде, някой им е казал от екрана на телевизора с възможно най-дълбока трогателност и обучена ерудиция че, по-света има болни от еди си какво микробче хора, също като тях натикани във свъремените концлагери носещи модерното наименование ГРАДОВЕ и СЕЛА. Ей, маниакопитеци събудете се, вече не сте разумни хора който сами определят своя жизнен път и работят за своето лично щастие и благополучие човеци а, едни добре дресирани марионетки който сами са се натикали в килийките на матрицата за самотормоз!Като спазват и най-малката запетая на закона! Не се ли усещате! Ние може и да не се усещаме но имам една новина за НАС - на природата не и пука за нашите концлагери, не и пука за нашата хрема, не и пука също и за "нашите" закони който спазваме само ние и в голяма степен са в разрез със природните такива. Не и пука дори и дали ще умираме или ще продължиме жалкото си живуркане в системата за все по-концентриран тормоз. Защото ние сме нищо в този огромен свят, нищо във сравнение със безпределността на природата, нищо в сравнение със нейната сила и нейното могъщество. Това осъзнавате ли го! Ако осъзнаем само тези последни изречения, тогава наистина имаме шанс, ако ли не, здраве да е, навън е пролет!
С интерес наблюдавам целият процес на тотален самоконтрол, който наложиха и да ви кажа за сега, губим всички! Загубихме, свободата си да живеем според собствената си воля, загубихме свободата си да бъдем самоопределящи се хора, сега губим и свободата си да се движем свободно и сами да определяме жизненият си път! Честити да са ни новите превилегии на матрицата!? Знам че, много хора няма да разберат за какво говоря, но навън е пролет и живота продължава, аз съм с природата, вие на къде сте!? Едни към руската, други към американската, трети към европейската хегемония. Но, независимо каква сурдинка ще си избереме, всички сме в големият кюп на матрицата! А всичко останало е "огромният" избор който ни предоставя
ТЯ ГОРКАТА!