Идва една възраст, на която почваш да ходиш на гробищата повече отколкото в ресторанти.
Това да употребяваш всеки ден алкохол и цигари е равносилно да си постоянно в гробищата на реалния живот. Това да си интоксикиран постоянно, да се доведеш до инвалидизация му вика добър живот само тъпанар. Само отчаян и нещастен човек се хвали с пушене и пиене, следващата фаза са наркотиците.
Ще съм горд че съм изживял живота си влагайки нещо в реалната икономика, че след мен ще останат неща, проектирани и построени от двете ми мръсни ръце, а не само натопорчени уйове и празни приказки.
Всеки е горд с него си и делата през живота му, останал си със заблудата, че си уникален. Факт е, че работиш нискоквалифициран труд и утехата ти е алкохола. Иначе за "гордостта" ти се радвам, защото аз не бих се гордял, да работя в мандра, няма да имаш конкуренция от моя страна, давам ти и моя пай от работата там.
Дет съ вика: "(Б)
Мъдети спокойни другарки и другари"

И да - след мен ще останат много изпити бутилки, изпушени цигари и удовлетворени жени.
За първите две съм съгласен, за "удовлетворените" ми звучи самореклама слез визуализация

по закона за привличането

, но ако тези жени са от софйската циганска маала, давам ти кредит на доверие.

А ти с твоя ЗОЖ в деня в който си тръгваш от тоя свят ще си биеш тъпата кратуна що си се лишавал от всичко това 
Баш от алкохола и цигарите за нищо на света не бих съжалявам, а относно "лишенията" мога да кажа, че за последните 6 месеца ходих 3 пъти в Гърция, 2 пъти на ски на Боровец и един път на Доспат. Сам прецени, колко ми е скучен и ограничен живота. А сега лятото 4 месеца ката ден съм за риба почти. Нека ми е зле, нека докато ти ринеш в мандрата, аз се лишавам от това.

Виж как си забелязал - американските и норвежките пенсионери се хранят. И не само се хранят, ами си живеят живота. Пътуват, притежават къщи и автомобили. Докато ватнишките пенсионери мизерстват. Мизерствали са цял живот, и продължават да мизерстват. И ще мизерстват.
Достатъчно е да отидеш веднъж в Анталия или Мармарис и да видиш какво правят там руснаците и пенсионерите им. Отиди и на Свети Влас - пълно е с жилища на руснаци. Отиди в Кипър - там всчико е руско - няма ги тия западни пенсионери там.
Западните пенсионери ходят в Италия и Испания,
а американски пенсионери НИКЪДЕ НЯМА ДА ВИДИШ! 
За човек израснал без баща нещо много се правиш че ги разбираш тия работи. Поне първо стани баща преди да се изказваш... че така само от преразкази по картинка не ти се получават нещата...
Израснал съм без баща, не съм бил аз баща.....
По ми харесваше когато фантазиите включваха мита, че Путин ми плащал да саботирам свободната енергия у форума и да правя пропаганда.