Автор Тема: Всичката пара в свирката ходела!  (Прочетена 82856 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 202
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
Re: Всичката пара в свирката ходела!
« Отговор #375 -: Април 11, 2025, 03:26:40 pm »
Идва една възраст, на която почваш да ходиш на гробищата повече отколкото в ресторанти.

Това да употребяваш всеки ден алкохол и цигари е равносилно да си постоянно в гробищата на реалния живот. Това да си интоксикиран постоянно, да се доведеш до инвалидизация му вика добър живот само тъпанар. Само отчаян и нещастен човек се хвали с пушене и пиене, следващата фаза са наркотиците.

Ще съм горд че съм изживял живота си влагайки нещо в реалната икономика, че след мен ще останат неща, проектирани и построени от двете ми мръсни ръце, а не само натопорчени уйове и празни приказки.

Всеки е горд с него си и делата през живота му, останал си със заблудата, че си уникален. Факт е, че работиш нискоквалифициран труд и утехата ти е алкохола. Иначе за "гордостта" ти се радвам, защото аз не бих се гордял, да работя в мандра, няма да имаш конкуренция от моя страна, давам ти и моя пай от работата там.   ;) :)

Дет съ вика: "(Б)Мъдети спокойни другарки и другари;D

И да - след мен ще останат много изпити бутилки, изпушени цигари и удовлетворени жени.

За първите две съм съгласен, за "удовлетворените" ми звучи самореклама слез визуализация  :) по закона за привличането  ;), но ако тези жени са от софйската циганска маала, давам ти кредит на доверие.  :)

А ти с твоя ЗОЖ в деня в който си тръгваш от тоя свят ще си биеш тъпата кратуна що си се лишавал от всичко това :)

Баш от алкохола и цигарите за нищо на света не бих съжалявам, а относно "лишенията" мога да кажа, че за последните 6 месеца ходих 3 пъти в Гърция, 2 пъти на ски на Боровец и един път на Доспат. Сам прецени, колко ми е скучен и ограничен живота. А сега лятото 4 месеца ката ден съм за риба почти. Нека ми е зле, нека докато ти ринеш в мандрата, аз се лишавам от това.  :)

Виж как си забелязал - американските и норвежките пенсионери се хранят. И не само се хранят, ами си живеят живота. Пътуват, притежават къщи и автомобили. Докато ватнишките пенсионери мизерстват. Мизерствали са цял живот, и продължават да мизерстват. И ще мизерстват.

Достатъчно е да отидеш веднъж в Анталия или Мармарис и да видиш какво правят там руснаците и пенсионерите им. Отиди и на Свети Влас - пълно е с жилища на руснаци. Отиди в Кипър - там всчико е руско - няма ги тия западни пенсионери там.

Западните пенсионери ходят в Италия и Испания, а американски пенсионери НИКЪДЕ НЯМА ДА ВИДИШ!  ;D

За човек израснал без баща нещо много се правиш че ги разбираш тия работи. Поне първо стани баща преди да се изказваш... че така само от преразкази по картинка не ти се получават нещата...

Израснал съм без баща, не съм бил аз баща.....
По ми харесваше когато фантазиите включваха мита, че Путин ми плащал да саботирам свободната енергия у форума и да правя пропаганда.  :D

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 360
« Отговор #376 -: Април 11, 2025, 04:14:58 pm »
Това да употребяваш всеки ден алкохол и цигари е равносилно да си постоянно в гробищата на реалния живот. Това да си интоксикиран постоянно, да се доведеш до инвалидизация му вика добър живот само тъпанар. Само отчаян и нещастен човек се хвали с пушене и пиене, следващата фаза са наркотиците.
Живота ми е добър, щом съм изкарал до 60 години. Като ти изкараш до толкова - обади се. И за инвалидизацията - има неща пред които медицината е безсилна. Едни стават инвалиди, дурги отиват в гробищата. Имаш семеен опит в това и няма да го отречеш.

Всеки е горд с него си и делата през живота му, останал си със заблудата, че си уникален.
Не, ти си останал съв заблудата че съм уникален. Дори си сложил образа ми като твой аватар, явно те впечатлявам много :)

За първите две съм съгласен, за "удовлетворените" ми звучи самореклама слез визуализация  :) по закона за привличането  ;), но ако тези жени са от софйската циганска маала, давам ти кредит на доверие.  :)
Кажи нещо за сливенските цигански махали сега... Или по-точно ... там си имате български махали, щот целия град е цигански :)

Баш от алкохола и цигарите за нищо на света не бих съжалявам, а относно "лишенията" мога да кажа, че за последните 6 месеца ходих 3 пъти в Гърция, 2 пъти на ски на Боровец и един път на Доспат. Сам прецени, колко ми е скучен и ограничен живота.
Не виждам да споделяш че си отишъл поне един път в Москва или Магадан - тези приказно красиви места, рая на Земята... замисли се защо ли.

Западните пенсионери ходят в Италия и Испания, а американски пенсионери НИКЪДЕ НЯМА ДА ВИДИШ!  ;D
Американските пенсионери имат всичко което можеш да се сетиш на територията на САЩ. Кеф ти планини със ски курорти, кеф ти езера, кеф ти окенаски брегове... па ако те влече - е ги къде са Хаваите. Докато ватнишките пенсионери имат един Геленджик. Ма и той вече не става, щот некви пияни капитани заляха половината черноморие с мазут кат се блъснаха...

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #377 -: Април 11, 2025, 04:22:21 pm »
Не, ти си останал съв заблудата че съм уникален. Дори си сложил образа ми като твой аватар, явно те впечатлявам много :)

Аватарът ми е с образа на американския Санта Клаус.  :)
То вярно, че малко прилича на твоя, не бях се сещал, че си възприел образа на Санта Клаус.  ;D

Иначе, не беше ли твоя образ тясно свързан с пиянството и пушенето?  :)

Успокоителното е, че все пак образът ти не се асоциира с крадец на винкели.  ;D
Това е по-лошо.  :D

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #378 -: Април 11, 2025, 06:25:20 pm »
Аватарът ми е с образа на американския Санта Клаус.  :)
Лошо, Седларов... лошо. Пренебрегнал си Дед Мороз и поставяш някакви прогнили западни герои като аватари. Ще те докладвам в Посолството, да знаеш... хем ми е близо :)

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #379 -: Април 11, 2025, 08:41:09 pm »
Само сега едно лирически отклонение и пак си оставаме врагове:  :D

Добре е все пак, че имаш чувство за хумор.  :)

Добре е и, че не си крал винкели.  :D

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #380 -: Април 11, 2025, 08:45:49 pm »
Само сега едно лирически отклонение и пак си оставаме врагове:  :D
Врагове можем да бъдем само на идеологическяи фронт. Което не пречи да седнем на една маса - аз с няколко бири, ти с кана газиран цвик - и да си говорим за времето :)

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #381 -: Април 12, 2025, 08:53:58 pm »
Кузвом въпреки годините си го е страх да погледне истината в очите поради една основна причина:
От малък в семейството е бил възпитаван не да бъде обективен, а преднамерен и с омраза. Щом баща ти ти каже, че бялото е черно, въпреки, че очите ти виждат бяло, разумът вече има запис, изкривен от действителността на 180 гр. и това в което ти казал "тати", то е истината, не това което виждат очите ти.

Нищо от това, което му представям не му харесва. И характерно за такива като него с витиеватост и хвърляне не на контрааргументи, а на бутафорни и несериозни, се опитва да отвлече вниманието от себе си, че не желае да отговори на истините.

Но има една природна закономерност:
Човек може и да успее, да излъже околните, да им създаде невярно впечатление за себе си, но никога не може да излъже съвестта си, дори е правено проучване, дори на серийните убийци им страда винаги съвестта от стореното.

Затова този лъжец и самопризнал се крадец никога няма да вземе отношение на поставените въпроси, като разчита на уважение в околните единствено от възрастта си - та той може да ми бъде баща. Но за да получиш уважение трябва да имаш доблестта да погледнеш истината в очите, не да бягаш от нея.

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #382 -: Април 13, 2025, 04:51:47 pm »
Кузмов, за тебе, започваме нова тематика:

- Чичо не ме убивай, аз съм малък! - каза малкият Стойне на 7 г.

Кузмов, можеш ли да отгатнеш откъде е горният израз?
Удобно ли ти е да говориш за това?
Пак ли смяташ да мълчиш?
Угризения ли имаш да говориш за това?

Да ти разкажа аз някои неща, кой е поручик Йорданов - дядото на онова мръсно неолиберално, демократично-русофобско прасе Александър...
Да ти кажа аз какво е било положението, когато са те възпитавали У ВАС и дали са ти разказали колко МАЛОЛЕТНИ деца са били разстреляни У НАС.

Начи искам да ви кажа, прошка на фашага не съществува, давност за тези престъпници няма.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #383 -: Април 13, 2025, 07:20:43 pm »

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 205
  • Преди цунамито, водата се отдъпва...
« Отговор #384 -: Април 13, 2025, 07:36:03 pm »
Някога в живота си, не си ли опитвал да НЕ бъдеш проклет?!
Сиреч да не воюваш срещу истината?
Не?
Понятно.

На това сборище са били НАТО-вци и най-вече са награждавали в Суми нацистите, отличили се със нечовешките си зверства в Курска област!!
Дори една от главните пропагандистки на Хунтата признава косвено за случката.
Но не, тебе доказателсва ти НЕ требат! Дори и с тонове да ги наринеш.
Софийските гъзета ядат бонбонки Tic-Tac и пушат цигарки KENT...

Украинците се биели за свободата си. Д,Б!

1. Взеха им вятата, забраниха я и им дадоха измислена, да финансират масона от Фенер (квартал на Истамбул, Константинопол вече няма!).
2. Взеха им историята и им подхвърлиха някаква смешка за малоумници.
3. Взеха им земята!
4. Взеха им недрата! Сиреч полезните изкопаеми.
5. Взеха им заводите!
6. Сега ги ловят като животни на улицата, да ги пратят за рециклиране, упс!, на фронта.

Каква Украйна бе Жужи?! Откраднаха им Родината и ги направиха вечни роби на правоверният Запад!!
Д,Б!

Бонусче: США рассказали о российском «убийце» Starlink
https://regnum.ru/news/3959242

Черешката на тортата: клоуна просрочен президент, нарко-фюрера Володимир Зельенъский си купил мина в Южна Африка за добив на платина за около 1,7 милиарда USD.
Т'ва демокрацията била голям келепир!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
« Отговор #385 -: Април 13, 2025, 08:21:51 pm »
1. Взеха им вятата, забраниха я и им дадоха измислена, да финансират масона от Фенер (квартал на Истамбул, Константинопол вече няма!).
2. Взеха им историята и им подхвърлиха някаква смешка за малоумници.
3. Взеха им земята!
4. Взеха им недрата! Сиреч полезните изкопаеми.
5. Взеха им заводите!
6. Сега ги ловят като животни на улицата, да ги пратят за рециклиране, упс!, на фронта.
Забравих най-важното!
7. Забраниха им да говорят на майчин руски език.
Дори на учениците в междучасията!!
Хване ли те езиков патрул..., топят, после живота ти става меко казано интересен.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 642
« Отговор #386 -: Април 13, 2025, 08:22:44 pm »

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
« Отговор #387 -: Април 13, 2025, 08:27:49 pm »
1. Чистосърдечно си признавам моето неверие да си от българският етнос и/или да си причастен към християнството.

2. Би трябвало да знаеш, че църковните празници започват така, както е било сътворението:

Битие, гл.1

4. Видя Бог, че светлината е добро нещо, и отдели Бог светлината от тъмнината.
5. Светлината Бог нарече ден, а тъмнината - нощ. Биде вечер, биде утро - ден един.

Сиреч, църковният празник започва от вечерта и завършва следобед.
Сега вече не е Цветница, а Велики Понеделник... (Страстна седмица).

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #388 -: Април 13, 2025, 08:36:41 pm »
Някога в живота си, не си ли опитвал да НЕ бъдеш проклет?!
Хората с право са казали, че една снимка говори повече от 500 думи.
Но ме кефи как палиш от половин оборот :)

<a href="https://www.youtube.com/v/6awoHv6uACM" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/6awoHv6uACM</a>

Забравих най-важното!
7. Забраниха им да говорят на майчин руски език.
Дори на учениците в междучасията!!
Хване ли те езиков патрул..., топят, после живота ти става меко казано интересен.

Лъжец си ти Витко, лъжец... ЕДМ-чо вече почна да разбира че трябва да си мери думите, ти обаче все още прдължаваш да настъпваш мотиката.
Един проЗ техник на перални. Единия говори на украински, другия - на руски. И изобщо не се притеснява да публикува видеата си в тубата.
https://youtu.be/dtjrhP-ahqQ?t=837
Видеото е от преди месец.

Един още по-проЗ асансьорн техник. Коегата му плямпа на украински, той на руски. И не идва езикова полиция: https://youtu.be/j5et_iuY1UE?t=35

Битие, гл.1

4. Видя Бог, че светлината е добро нещо, и отдели Бог светлината от тъмнината.
5. Светлината Бог нарече ден, а тъмнината - нощ. Биде вечер, биде утро - ден един.
А нещо за "не лъжи" не пишеше ли в тая книга? :)

П.С. И една снимка просто така, без връзка с темата :)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
« Отговор #389 -: Април 13, 2025, 08:55:32 pm »
1. Убиха нацистки военнопрестъпници, върлували в Курска област! Другото е:
Collateral damage.
- има един такъв циничен англо-саксонски термин. Ооо, да, за наглосаксите може, за руснаците не може. Цяла кохорта градове в Ирак и Афганистан могат да го потвърдят!

2. А някои от тях, понеже са нямали време И да грабят, пускали са цивилни от Западенците да мародерстват - срещу такса разумява се.

3. Твоят разум обаче не виждам. Кое е по закон украински, и кое се спазва. Вие куките навремето от ДС да не би да успяхте да забраните на турците из Родопите (например) да не говорят на турски?! Не успяхте? И аз така си мисля.

4. Другата ти тъпня не ме интересува.