Колеги,
забелязвате ли как Михаил Кузмов, който е крал винкели и е активен антикомунист и русофоб, напоследък не само не е активен, но се крие от неудобство и от угризение на съвестта от фактите които излагам за зверствата и убийствата на деца на комунисти?
Михаил Кузмов не признава да е имало Турско робство.
Той не признава кой ни е освободил от Турско робство. Вероятно иска след време така да се промени историята, че нашите освободители да са американците, защото децата му учили там, а понеже той имал бунгало, ние трябва явно да сме солидарни с него.
А след като разбирате на къде бие след моите провокации, мислите ли че той е идеологически наследник на ония, които са инвалидизирали баба ми в сливенския затвор, счупили й таза, набивали й горящи клечки под ноктите, но все пак я оставили жива - слава Богу. Цял живот баба ми ходеше с бастун - инвалид. Вземала е пенсия за антифашист и инвалид.
Но много хора тогава не са имали нейния късмет, да остане инвалид.
На мой познат дядо му е измъчван в същия затвор - изтръгвали му ноктите с керпиден един по един. Той въпреки изтезанията не издал къде се криели партизаните. Издали заповед, да го разстрелят и заровят в близката гора. Тръгнал един полицай със заповед да го разстреля, но като пристигнали на лобното място, полицаят проявил съвест и му рекъл: "Не мога да си сложа такъв грях, пускам те, но ти не се връщай повече в града, защото ще разстрелят мен, а аз ще кажа, че съм те заровил."
Но тава което горе ви разказвам са "цветочки".
На 20.12.1943 г. издават административна заповед, не съд, не е имало съд - за разстрела на семейства на партизани ведно с техните жени и деца. Такава е била "тогавашната демокрация" която се наричала ФАШИЗЪМ със същите поддръжници, като днешните русофоби, дето си мислят, че ние сме забравили историята.
Поручик Йорданов - отявлен русофоб.
На 14.ХII.1943 г. ген. Никола Христов, командир на Трета армия, нарежда Омурташкия район да бъде "прочистен" от партизани, ятаци и техните близки. Командир на акцията - полковник Кирил Петров, началник-щаб - майор Дочко Дочев, "специалист за организиране на акции" (б.а. - майор Дочев е брат на Иван Дочев, фюрер на Легиона). Полк. Петров заповядва "да се действа брутално", а разстрелите да се "оформят" с протоколи "при опит за бягство".
Българските фашаги разстрелват майката със седемте ястребинчета с картечници. Телата им са били разкъсани на парчета.
Изведнъж из между труповете на на братята си и майка си изпълзява малкия Стойне на 7 г.
Поручик Йорданов видял в детето малка комунистическа гад, която останала жива. Със злобен поглед извадил пистолета си и го насочил към него. Малкият Стойне със страх в очите му казал:
- Чичо, не ме убивай, аз още съм малък!
Изверга евроатлантик и русофоб с неистова омраза го застрелял в главата с пистолета си и теглил по един контролен куршум в главите на останалите трупове. Малкият Стойне издъхнал на място върху труповете на братята си и майка си.
ТРАПА
Кой изкопа трапа в софийските гробища и защо?
Понеже това беше основен аргумент за фашисткото котило нарекло себе си - демократи, след 10.10.1989 г., след завладяването на медиите се тиражираше само следствието на ТРАПА - изделието на Народния съд.
В трапа са положили многобройните като поручик Йорданов от цяла България.
Но все пак се отнесли хуманно - с куршум.
Трябвало е дране на кожи да има приживе, закачени на ченгел и чак тогава в трапа.
В рубриката "Кой кради винкела" ще ви представя информация, колко малолетни български деца са били разстреляни преди 9-ти септември от тогавашните евроатлантици и русофоби, деца на партизани и комунисти и ще направя паралел, как "лошите комунисти" са се грижили 45 г. за децата на фашагите, какви социални придобивки им дали затова, защото техните наследодатели избивали техните жени и деца.
Кузмов, къде си Кузмов, къде се криеш, защо бягаш?