Автор Тема: Всичката пара в свирката ходела!  (Прочетена 83088 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 202
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
Re: Всичката пара в свирката ходела!
« Отговор #390 -: Април 13, 2025, 09:27:44 pm »

Въпреки, че си син на преподаватели, не си възпитан, да не отговаряш, когато въпросът не е за теб.
Но това не е само въпрос на възпитание, а и на простотия.  :)
Не можеш да му помогнеш на Кузмов, той има да изкупува кармичен дълг.

Иначе по повод отговора ти, на знам дали си чувал, но от 2008-2014 г. са убити хиляди деца от украинските фашисти без война! и ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕ.

Алеята на ангелите:

В Газа израелците избиха 20 00 деца. Ти обаче каза, че е трябвало. Отговорността е твоя, ти и сега си наказан от висшите сили.

Чичо, не ме убивай, аз съм малък - каза малкият Стойне на 7 г.

Детето е убито от поручик Йорданов на 20.12.1943 г. - изверга го разстрелял, като куче.
Кузмов обаче се прави, че това не е вярно. Нали има бунгало. Важно е бунгалото, не да си спомняме за убийствата на мръсните фашаги.

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 360
« Отговор #391 -: Април 13, 2025, 09:45:53 pm »
1. Убиха нацистки военнопрестъпници, върлували в Курска област! Другото е:
Collateral damage.

32 убити, от които 9 деца... Колатерал-а е доста колатерал, не мислиш ли?
И в Кривой рог така ... колатерал по една детска площадка, а ресторанта де уж имали среща пак некви нацисти - здрав, непокътнат...

Градинката, където е паднала ракетата и ресторанта в дъното:

Да, за този ресторант "Розмарин" става въпрос:

2. А някои от тях, понеже са нямали време И да грабят, пускали са цивилни от Западенците да мародерстват - срещу такса разумява се.
И какво да грабят западняците от къщите в Курска облат бе Витко? Самоварите, или чистачките на Лади-те? :)

3. Твоят разум обаче не виждам. Кое е по закон украински, и кое се спазва.
Я ми пусни видео, в което в руската Дума се говори на език различен от руския? Нали са многонационална държава? А аз мога да ти пусна видео, как в украинската рада се говори на руски, и това не смущава никого...
Може би па в Русия също има закон, който повелява че официалната комуникация се извършва на официалния език? Точно както в Украйна.

Лъжец си ти Витко, лъжец...

Иначе по повод отговора ти, на знам дали си чувал, но от 2008-2014 г. са убити хиляди деца от украинските фашисти без война! и ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕ.
Милиони, ЕДМ-чо, милиони. Както неведнъж съм казвал, а ти си го доказвал - за теб броя на нулите не е от значение...
И можеше да спре много лесно - не трябваше Гиркин и Моторола да си търсят работа в Украйна.

Важно е бунгалото, не да си спомняме за убийствата на мръсните фашаги.
Да, ЕДМ-чо, и най-важното е че можем да оправдаем сегашното насилие с такова извършено по-рано. Дори да го аплодираме, и да боготвориме сатрапа който го започна :)

Неактивен miromad

• Специалист
  • Стабилен
  • Публикации: 517
« Отговор #392 -: Вчера в 12:37:02 am »
Относно Сума:

Относно Кривой Рог:
Тук се виждат повечето сгради наоколо и дупката, която предположително е оставила балистическата ракета с касетъчен боеприпас /така твърдят украинците/.
https://www.youtube.com/watch?v=Lnfn6RRJC88
Тук е видео от Искандер-М, който не е с касетъчен боеприпас. Обърни внимание на това каква дупка оставя!
https://youtu.be/qTqTG6Na1xM
Ето и Искандер-М с касетъчен боеприпас
https://www.youtube.com/watch?v=t_w_xePwJ-g
Ето още малко информация относно ракетите с касетъчен боеприпас:
На какой высоте взрывается кассетный Искандер?
Кассетные боевые части для поражения площадных целей кассетная с 54 осколочными боевыми элементами неконтактного подрыва, срабатывающими на высоте около 10 м над поверхностью земли.
Какова зона поражения ракеты "Искандер"?
В среднем 1 кг осколочных кассетных боеприпасов поражает около 32 м², то есть ориентировочно площадь поражения «Искандер» осколочной кассетной боевой частью около 15 000 м², или примерно два футбольных поля.

И така в задачата се пита:
Ако не е бил Искандер с касетъчен боеприпас, то защо има такава плитка дупка и защо има поражения от шрапнели?
Ако е бил Искандер с касетъчен боеприпас /който се взривява на 10 метра над земята и покрави площ от 2 футболни игрища/, то защо най-много е пострадала сградата, от която френската телевизия е снимала, а другите сгради почти или въобще не са пострадали? И между другото са пострадали първите два-три етажа!
Могат да публикуват видео от вътрешността на ресторанта, но не могат да публикуват видео от външната страна, за да се види как точно удря Искандер-а! Ако е бил Искандер с касетъчен боеприпас, не би трябвало да има такава ударна вълна!

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #393 -: Вчера в 06:54:46 am »
Ето още малко информация относно ракетите с касетъчен боеприпас:
На какой высоте взрывается кассетный Искандер?
Кассетные боевые части для поражения площадных целей кассетная с 54 осколочными боевыми элементами неконтактного подрыва, срабатывающими на высоте около 10 м над поверхностью земли.
Какова зона поражения ракеты "Искандер"?
В среднем 1 кг осколочных кассетных боеприпасов поражает около 32 м², то есть ориентировочно площадь поражения «Искандер» осколочной кассетной боевой частью около 15 000 м², или примерно два футбольных поля.
Резултатите на хартия много рядко съвпадат с резултатите в реални бойни действия.

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #394 -: Вчера в 09:13:06 am »
Колеги,
забелязвате ли как Михаил Кузмов, който е крал винкели и е активен антикомунист и русофоб, напоследък не само не е активен, но се крие от неудобство и от угризение на съвестта от фактите които излагам за зверствата и убийствата на деца на комунисти?

Михаил Кузмов не признава да е имало Турско робство.
Той не признава кой ни е освободил от Турско робство. Вероятно иска след време така да се промени историята, че нашите освободители да са американците, защото децата му учили там, а понеже той имал бунгало, ние трябва явно да сме солидарни с него.

А след като разбирате на къде бие след моите провокации, мислите ли че той е идеологически наследник на ония, които са инвалидизирали баба ми в сливенския затвор, счупили й таза, набивали й горящи клечки под ноктите, но все пак я оставили жива - слава Богу. Цял живот баба ми ходеше с бастун - инвалид. Вземала е пенсия за антифашист и инвалид.

Но много хора тогава не са имали нейния късмет, да остане инвалид.
На мой познат дядо му е измъчван в същия затвор - изтръгвали му ноктите с керпиден един по един. Той въпреки изтезанията не издал къде се криели партизаните. Издали заповед, да го разстрелят и заровят в близката гора. Тръгнал един полицай със заповед да го разстреля, но като пристигнали на лобното място, полицаят проявил съвест и му рекъл: "Не мога да си сложа такъв грях, пускам те, но ти не се връщай повече в града, защото ще разстрелят мен, а аз ще кажа, че съм те заровил."

Но тава което горе ви разказвам са "цветочки".
На 20.12.1943 г. издават административна заповед, не съд, не е имало съд - за разстрела на семейства на партизани ведно с техните жени и деца. Такава е била "тогавашната демокрация" която се наричала ФАШИЗЪМ със същите поддръжници, като днешните русофоби, дето си мислят, че ние сме забравили историята.

Поручик Йорданов - отявлен русофоб.
На 14.ХII.1943 г. ген. Никола Христов, командир на Трета армия, нарежда Омурташкия район да бъде "прочистен" от партизани, ятаци и техните близки. Командир на акцията - полковник Кирил Петров, началник-щаб - майор Дочко Дочев, "специалист за организиране на акции" (б.а. - майор Дочев е брат на Иван Дочев, фюрер на Легиона). Полк. Петров заповядва "да се действа брутално", а разстрелите да се "оформят" с протоколи "при опит за бягство".

Българските фашаги разстрелват майката със седемте ястребинчета с картечници. Телата им са били разкъсани на парчета.
Изведнъж из между труповете на на братята си и майка си изпълзява малкия Стойне на 7 г.
Поручик Йорданов видял в детето малка комунистическа гад, която останала жива. Със злобен поглед извадил пистолета си и го насочил към него. Малкият Стойне със страх в очите му казал:

- Чичо, не ме убивай, аз още съм малък!

Изверга евроатлантик и русофоб с неистова омраза го застрелял в главата с пистолета си и теглил по един контролен куршум в главите на останалите трупове. Малкият Стойне издъхнал на място върху труповете на братята си и майка си.

ТРАПА
Кой изкопа трапа в софийските гробища и защо?

Понеже това беше основен аргумент за фашисткото котило нарекло себе си - демократи, след 10.10.1989 г., след завладяването на медиите се тиражираше само следствието на ТРАПА - изделието на Народния съд.

В трапа са положили многобройните като поручик Йорданов от цяла България.
Но все пак се отнесли хуманно - с куршум.

Трябвало е дране на кожи да има приживе, закачени на ченгел и чак тогава в трапа.

В рубриката "Кой кради винкела" ще ви представя информация, колко малолетни български деца са били разстреляни преди 9-ти септември от тогавашните евроатлантици и русофоби, деца на партизани и комунисти и ще направя паралел, как "лошите комунисти" са се грижили 45 г. за децата на фашагите, какви социални придобивки им дали затова, защото техните наследодатели избивали техните жени и деца.

Кузмов, къде си Кузмов, къде се криеш, защо бягаш?

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #395 -: Вчера в 08:59:37 pm »
- Чичо, не ме убивай, аз още съм малък!

Изверга евроатлантик и русофоб с неистова омраза го застрелял в главата с пистолета си и теглил по един контролен куршум в главите на останалите трупове. Малкият Стойне издъхнал на място върху труповете на братята си и майка си.

В труповете няма братЯ на Стойне. Пак си чел неподходящата литература.
И за да ти създам работа, ти предоставям алтернативно виждане на случката: https://www.168chasa.bg/article/9594725
При условие че толкоз години се нагледах на откровени лъжи от страна на комунистическата партия, съм доста раздвоен коя версия е достоверна.

... и ще направя паралел, как "лошите комунисти" са се грижили 45 г. за децата на фашагите, какви социални придобивки им дали затова, защото техните наследодатели избивали техните жени и деца.

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #396 -: Днес в 09:13:56 am »
........ ти предоставям алтернативно виждане на случката:

"Алтернатива"но в случая означава измисляне на история за оневиняване по идеологически подбуди и наследствена обремененост на съвестта, примерно като при Кузмов.

Последните 35 г. се нагледах и наслушах на измислени истории с цел изкривяване на действителността.

В твоя случай на вземане на отношение и съпричастност с това има две опции:

1. Можеш да направиш опит да излъжеш околните, като съчиниш или измислиш история, която да пасне на твоята гледна точка, но тук успеваемостта на е голяма, защото можеш да излъжеш само този, който е по-проС от тебе. А тук във форума, като се има предвид че ти заемаш едно от челните места  по този "състезателен" критерий :), независимо, че си син на университетски преподаватели, то това е и ярък пример за факт и парадокс  ;), то единствения достоен адресат на напъните ти по мое виждане е оня, който краде винкелите.  :D
Аз не виждам друг да ф'ани дикиш на подобни тъпотии. И въобще нямам време да ги обсъждам....

2. Казвал съм го и друг път: Дори да успееш да излъжеш някой да предположим, макар, че клони към нула, то НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ СЕБЕ СИ!
Вътре във всеки човек живеят две личности - 1. душата, която се концентрира в сърцето със своята доста развита невронна мрежа и 2. мозъка - който е вътрешния компютър на човека, оня с който си приказваш сам. Та 2 не може да излъже 1 - НЕВАР! Това свойство на противоречието между 1 и 2 се нарича СЪВЕСТ.

Та излишни са напъните ти в тази насока, особено насочени срещу мен или менеподобни.

Давам ти приятелски съвет, като на достоен враг: на лични можеш да обсъждаш на длъж и шир подобни "алтернативи", но най-добре се избери събеседник, който да го кажем обобщено - "краде винкели";D

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 640
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #397 -: Днес в 10:19:25 am »
Цитат
При условие че толкоз години се нагледах на откровени лъжи от страна на комунистическата партия, съм доста раздвоен коя версия е достоверна.

juliang, не разбирам, как не можеш да се примириш с "откровените лъжи на ком. партията" а в същото време приемаш с чисто сърце "откровените", да не кажа брутални лъжи на техните деца "демократи" в днешно време.

Само един пример: Кая Калас произхожда от тежко номенклатурно семейство с немско-полицейско-комунистически произход. Баща и Сийм Калас е член на КПСС от 1972 г. Член е на ЦК на Естонската Комунистическа партия. Бил е зам.главен редактор на партийния орган (вестник) на Естонската ком.партия по идеологическите въпроси. Бил е член на Върховния Съвет на СССР. От друга страна Кая Калас откърмена и възпитавана в идеологиите на комунизма и т.н. в последствие става възпитаничка на Сорос и хоп : от първа комунистка става платена демократка.
Само това е достатъчно да ми се гади от днешните "демократи", в сравнение с които, предишните "комунисти" са направо "светци".

Кога ще проумеете факта, че точно тези, които най-силно мразите, към днешна дата пак определят вашия живот и живота на вашите деца. Абсолютно същите. Действащи със същите методи, същите лъжи, същата пропаганда, същото лицемерие и т.н. Има обаче една малка разлика, преди ни казваха, че всички са равни, днес ни казват(по-скоро ни задължават да приемем), че например децата нямат пол и други подобни античовешки глупости и най-вече, че няма да притежаваме нищо, но ще бъдем щастливи. (за справка Клаус Шваб.) Все пак става дума за "евро-атлантически ценности" каквито и да са те, явно за вас наистина са нещо много ценно.

п.с. Очаквам в най-скоро време "вярата в бог" да бъде забранена от ЕС, така както комунистите се опитаха да забранят религиите. Не че вече в някои европейски държави не са започнали стъпки към това. Да видим ....
« Последна редакция: Днес в 11:39:25 am от dymelsoft »

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 206
  • Преди цунамито, водата се отдъпва...
« Отговор #398 -: Днес в 11:45:35 am »
Действащи със същите методи, същите лъжи, същата пропаганда, същото лицемерие и т.н. Има обаче една малка разлика, преди ни казваха, че всички са равни, днес ни казват(по-скоро задължават да приемете), че например децата нямат пол и други подобни античовешки глупости и най-вече, че няма да притежавате нищо, но ще бъдете щастливи. (за справка Клаус Шваб.)
В мрежата изтекло видео, където Клаус Шваб дава интервю от дома си. И зад него имало бюст на един ултра-глобалист. Няма как да познаете кой е...
Владимир Илич Ленин му викали.
За протокола Сталин е антиглобалист
(закрил е коминтерна и пр. неща, но сега нямам време за обяснения).

Та едно не мога да разбера.
По-скоро не искам да разбирам, че ми става гнусно.
Жужи дава карта на лагерите в България през соц-а, а "услужливо" забравя, че там са колили и бесили неговите колеги от ДС. Които задължително му идват и съпартийци!

п.с. Очаквам в най-скоро време "вярата в бог" да бъде забранена от ЕС, така както комунистите се опитаха да забранят религиите.
Така е, и техният бог Мамон ще бъде забранен за масово поклонение, ще остане разрешен за тясна домашна употреба на специално "помазаните".

И ще има масово поклонение на само на 1 техен глобалистки бог.
Антихрист му се вика...