Димел, просто внасям баланс в този форум. Прекално много лъжи се изсипват само в един двор, и мисля че ти е кристално ясно кой точно го прави.
Какъв баланс внасяш, ти целия си един непоправим дисбаланс.

Какви лъжи говоря, това ли са лъжи или твоите измишльотини:
- Чичо, не ме убивай, аз съм малък! - казал малкия Стойне преди да бъде застрелян в главата Странно защо едните думи приемаш за истина (или поне не скачаш на тях), а моите биват класифициран като "брутални лъжи".
Ами ти си брутален лъжец, затова и лъжите ти са брутални. Другия кът тебе пък е крадец.
Може ли да се хвалиш на 77 г., че си крал винкели, че си крадец? 
Тук не сте нормални, аз ли съм ви виновен за душевните недъзи?
Мислиш че на мен не ми се гади ли? И от нашите, и от европейските, и от задокеанските.
Ами пак лъжеш, не само не ти се гади, а когато на мен ми се повръща от тези, ти си тоя който ги защитаваш. Напротив, на тебе ти се гади само от Русия, която няма никаква власт над България. Просто ти си сбъркан индивид.
Но сега поне имам избор дали да ходя на девевтосептемврийска манифестаци или да не ходя. Преди нямах този избор - представи си ме като служител в "оная" служба да не съм на първия ред, крещейки френетично "КПСС - БКП. Дружба навеки!"... Преди си стоях и си скърцах съз зъби докато гледам за 20-ти път "17 мига от пролетта" по единствения телевизионен канал, сега имам избор от около 200 програми.
Защо сравняваш така минало и бъдеще? Нима сега в Русия нямат 1 000 канала?
Нима аз се страхувам да не би да ни изтребят американците, както са изтребили индианците?
Да не би САЩ да върнаха 7 американски щата на Мексико, когато заграбиха с война 50% от територията й? Гоко лъжеш, на кого си мислиш правиш пропаганда, аз да не съм ти алкаш от групичката алкохолици?
Свобода да притежаваш 10-тина апартамента - питай ЕДМ-чо ако не вярваш. Свобода да не работиш от 9 до 5 на поточната линия. Ако имаш средствата и не ти се бачка, можеш спокойно да си бъркаш по дупките цял живот - отново справка знаеш кой.
То ако са само 10-тина да спиш спокойно, ако знаеш колко още недвижимост притежавам, сън няма да те хване.

Реално, като се събудя и гледам под възглавницата 500 лв. Как да ги похарча, кажи?

Та то е невъзможно.
Не са точно тези. Други са. Да, методите са почти същите, но лицата са други. И за щастие се сменят на 10-тина години, а не на всеки 30 или кат пукнат. И имаш малко повече свобода. Свобода да избереш къде да живееш примерно. Свобода да запалиш колата и да тръгнеш накъде ти видят очите.
Пак лъжеш. Как ще се сменят на 10 г., та те от 36 г. са едни и същи евроатлантически еничари - децата и внуците на комунистическите номенклатурчици и защо се оплакваш от тях, та именно ти гласува за кмета на София, на който цялото родословие е ДС и ЦК на БКП, и те каза за него, че под "крушите падали ябълки" - явно пак си бил пиян.
Ако не си го прозрял - гледам ти и на теб сеира. Обираш негативите от скапания ти избор на модератор.
Че какъв фактор си ти, че да гледаш сеира?
Кой те брои за жив тебе?
А и какво общо има модератора в безсилието ти в идеологическите и политическите, историческите спорове?
Същия женчо си като
Крадеца на винкели.Той е най-големия оплаквач, че не се пишело в техническите теми, а той пише само в тая тема, той грам не пише в технически, но и не може, защото хал хабер си няма.
Постоянно прави интриги, оплаква се на
dymelsoft, да му помага.
Че как ще ми въздейства на възгледите не
dymelsoft, а който и да било?
Това дали съм модератор или не не може да промени мнението ми по тези фундаментални въпроси. какво да ми каже
dymelsoft, че не е варно това ли:
- Чичо, не ме убивай, аз съм малък! - казал малкия Стойне преди да бъде застрелян в главата Пискайте ваща верица неолиберална. Аз ви го казах: сакъза ви ши стрича....Ти кой препоръчваш за модератор, ей тоя образ долу ли? 
Не искам да ти споделям асоциациите си, но мисля то е видно и като имаш предвид, че това е самореклама. Хората се хвалят с хубави неща: спорт, здравословно хранене, любов, културни мероприятия и т.н.,
а ТОЙ СЕ ХВАЛИ С ДОЛНИТЕ ФОТОГРАФИИ, ДРУГИЯ СЕ ХВАЛИ, ЧЕ КРАДЯЛ. 
Това ли ти е СиВиТо за "модератор".