Автор Тема: Всичката пара в свирката ходела!  (Прочетена 86175 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 211
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
Re: Всичката пара в свирката ходела!
« Отговор #390 -: Април 13, 2025, 09:27:44 pm »

Въпреки, че си син на преподаватели, не си възпитан, да не отговаряш, когато въпросът не е за теб.
Но това не е само въпрос на възпитание, а и на простотия.  :)
Не можеш да му помогнеш на Кузмов, той има да изкупува кармичен дълг.

Иначе по повод отговора ти, на знам дали си чувал, но от 2008-2014 г. са убити хиляди деца от украинските фашисти без война! и ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕ.

Алеята на ангелите:

В Газа израелците избиха 20 00 деца. Ти обаче каза, че е трябвало. Отговорността е твоя, ти и сега си наказан от висшите сили.

Чичо, не ме убивай, аз съм малък - каза малкият Стойне на 7 г.

Детето е убито от поручик Йорданов на 20.12.1943 г. - изверга го разстрелял, като куче.
Кузмов обаче се прави, че това не е вярно. Нали има бунгало. Важно е бунгалото, не да си спомняме за убийствата на мръсните фашаги.

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 369
« Отговор #391 -: Април 13, 2025, 09:45:53 pm »
1. Убиха нацистки военнопрестъпници, върлували в Курска област! Другото е:
Collateral damage.

32 убити, от които 9 деца... Колатерал-а е доста колатерал, не мислиш ли?
И в Кривой рог така ... колатерал по една детска площадка, а ресторанта де уж имали среща пак некви нацисти - здрав, непокътнат...

Градинката, където е паднала ракетата и ресторанта в дъното:

Да, за този ресторант "Розмарин" става въпрос:

2. А някои от тях, понеже са нямали време И да грабят, пускали са цивилни от Западенците да мародерстват - срещу такса разумява се.
И какво да грабят западняците от къщите в Курска облат бе Витко? Самоварите, или чистачките на Лади-те? :)

3. Твоят разум обаче не виждам. Кое е по закон украински, и кое се спазва.
Я ми пусни видео, в което в руската Дума се говори на език различен от руския? Нали са многонационална държава? А аз мога да ти пусна видео, как в украинската рада се говори на руски, и това не смущава никого...
Може би па в Русия също има закон, който повелява че официалната комуникация се извършва на официалния език? Точно както в Украйна.

Лъжец си ти Витко, лъжец...

Иначе по повод отговора ти, на знам дали си чувал, но от 2008-2014 г. са убити хиляди деца от украинските фашисти без война! и ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕ.
Милиони, ЕДМ-чо, милиони. Както неведнъж съм казвал, а ти си го доказвал - за теб броя на нулите не е от значение...
И можеше да спре много лесно - не трябваше Гиркин и Моторола да си търсят работа в Украйна.

Важно е бунгалото, не да си спомняме за убийствата на мръсните фашаги.
Да, ЕДМ-чо, и най-важното е че можем да оправдаем сегашното насилие с такова извършено по-рано. Дори да го аплодираме, и да боготвориме сатрапа който го започна :)

Неактивен miromad

• Специалист
  • Стабилен
  • Публикации: 519
« Отговор #392 -: Април 14, 2025, 12:37:02 am »
Относно Сума:

Относно Кривой Рог:
Тук се виждат повечето сгради наоколо и дупката, която предположително е оставила балистическата ракета с касетъчен боеприпас /така твърдят украинците/.
https://www.youtube.com/watch?v=Lnfn6RRJC88
Тук е видео от Искандер-М, който не е с касетъчен боеприпас. Обърни внимание на това каква дупка оставя!
https://youtu.be/qTqTG6Na1xM
Ето и Искандер-М с касетъчен боеприпас
https://www.youtube.com/watch?v=t_w_xePwJ-g
Ето още малко информация относно ракетите с касетъчен боеприпас:
На какой высоте взрывается кассетный Искандер?
Кассетные боевые части для поражения площадных целей кассетная с 54 осколочными боевыми элементами неконтактного подрыва, срабатывающими на высоте около 10 м над поверхностью земли.
Какова зона поражения ракеты "Искандер"?
В среднем 1 кг осколочных кассетных боеприпасов поражает около 32 м², то есть ориентировочно площадь поражения «Искандер» осколочной кассетной боевой частью около 15 000 м², или примерно два футбольных поля.

И така в задачата се пита:
Ако не е бил Искандер с касетъчен боеприпас, то защо има такава плитка дупка и защо има поражения от шрапнели?
Ако е бил Искандер с касетъчен боеприпас /който се взривява на 10 метра над земята и покрави площ от 2 футболни игрища/, то защо най-много е пострадала сградата, от която френската телевизия е снимала, а другите сгради почти или въобще не са пострадали? И между другото са пострадали първите два-три етажа!
Могат да публикуват видео от вътрешността на ресторанта, но не могат да публикуват видео от външната страна, за да се види как точно удря Искандер-а! Ако е бил Искандер с касетъчен боеприпас, не би трябвало да има такава ударна вълна!

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #393 -: Април 14, 2025, 06:54:46 am »
Ето още малко информация относно ракетите с касетъчен боеприпас:
На какой высоте взрывается кассетный Искандер?
Кассетные боевые части для поражения площадных целей кассетная с 54 осколочными боевыми элементами неконтактного подрыва, срабатывающими на высоте около 10 м над поверхностью земли.
Какова зона поражения ракеты "Искандер"?
В среднем 1 кг осколочных кассетных боеприпасов поражает около 32 м², то есть ориентировочно площадь поражения «Искандер» осколочной кассетной боевой частью около 15 000 м², или примерно два футбольных поля.
Резултатите на хартия много рядко съвпадат с резултатите в реални бойни действия.

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #394 -: Април 14, 2025, 09:13:06 am »
Колеги,
забелязвате ли как Михаил Кузмов, който е крал винкели и е активен антикомунист и русофоб, напоследък не само не е активен, но се крие от неудобство и от угризение на съвестта от фактите които излагам за зверствата и убийствата на деца на комунисти?

Михаил Кузмов не признава да е имало Турско робство.
Той не признава кой ни е освободил от Турско робство. Вероятно иска след време така да се промени историята, че нашите освободители да са американците, защото децата му учили там, а понеже той имал бунгало, ние трябва явно да сме солидарни с него.

А след като разбирате на къде бие след моите провокации, мислите ли че той е идеологически наследник на ония, които са инвалидизирали баба ми в сливенския затвор, счупили й таза, набивали й горящи клечки под ноктите, но все пак я оставили жива - слава Богу. Цял живот баба ми ходеше с бастун - инвалид. Вземала е пенсия за антифашист и инвалид.

Но много хора тогава не са имали нейния късмет, да остане инвалид.
На мой познат дядо му е измъчван в същия затвор - изтръгвали му ноктите с керпиден един по един. Той въпреки изтезанията не издал къде се криели партизаните. Издали заповед, да го разстрелят и заровят в близката гора. Тръгнал един полицай със заповед да го разстреля, но като пристигнали на лобното място, полицаят проявил съвест и му рекъл: "Не мога да си сложа такъв грях, пускам те, но ти не се връщай повече в града, защото ще разстрелят мен, а аз ще кажа, че съм те заровил."

Но тава което горе ви разказвам са "цветочки".
На 20.12.1943 г. издават административна заповед, не съд, не е имало съд - за разстрела на семейства на партизани ведно с техните жени и деца. Такава е била "тогавашната демокрация" която се наричала ФАШИЗЪМ със същите поддръжници, като днешните русофоби, дето си мислят, че ние сме забравили историята.

Поручик Йорданов - отявлен русофоб.
На 14.ХII.1943 г. ген. Никола Христов, командир на Трета армия, нарежда Омурташкия район да бъде "прочистен" от партизани, ятаци и техните близки. Командир на акцията - полковник Кирил Петров, началник-щаб - майор Дочко Дочев, "специалист за организиране на акции" (б.а. - майор Дочев е брат на Иван Дочев, фюрер на Легиона). Полк. Петров заповядва "да се действа брутално", а разстрелите да се "оформят" с протоколи "при опит за бягство".

Българските фашаги разстрелват майката със седемте ястребинчета с картечници. Телата им са били разкъсани на парчета.
Изведнъж из между труповете на на братята си и майка си изпълзява малкия Стойне на 7 г.
Поручик Йорданов видял в детето малка комунистическа гад, която останала жива. Със злобен поглед извадил пистолета си и го насочил към него. Малкият Стойне със страх в очите му казал:

- Чичо, не ме убивай, аз още съм малък!

Изверга евроатлантик и русофоб с неистова омраза го застрелял в главата с пистолета си и теглил по един контролен куршум в главите на останалите трупове. Малкият Стойне издъхнал на място върху труповете на братята си и майка си.

ТРАПА
Кой изкопа трапа в софийските гробища и защо?

Понеже това беше основен аргумент за фашисткото котило нарекло себе си - демократи, след 10.10.1989 г., след завладяването на медиите се тиражираше само следствието на ТРАПА - изделието на Народния съд.

В трапа са положили многобройните като поручик Йорданов от цяла България.
Но все пак се отнесли хуманно - с куршум.

Трябвало е дране на кожи да има приживе, закачени на ченгел и чак тогава в трапа.

В рубриката "Кой кради винкела" ще ви представя информация, колко малолетни български деца са били разстреляни преди 9-ти септември от тогавашните евроатлантици и русофоби, деца на партизани и комунисти и ще направя паралел, как "лошите комунисти" са се грижили 45 г. за децата на фашагите, какви социални придобивки им дали затова, защото техните наследодатели избивали техните жени и деца.

Кузмов, къде си Кузмов, къде се криеш, защо бягаш?

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #395 -: Април 14, 2025, 08:59:37 pm »
- Чичо, не ме убивай, аз още съм малък!

Изверга евроатлантик и русофоб с неистова омраза го застрелял в главата с пистолета си и теглил по един контролен куршум в главите на останалите трупове. Малкият Стойне издъхнал на място върху труповете на братята си и майка си.

В труповете няма братЯ на Стойне. Пак си чел неподходящата литература.
И за да ти създам работа, ти предоставям алтернативно виждане на случката: https://www.168chasa.bg/article/9594725
При условие че толкоз години се нагледах на откровени лъжи от страна на комунистическата партия, съм доста раздвоен коя версия е достоверна.

... и ще направя паралел, как "лошите комунисти" са се грижили 45 г. за децата на фашагите, какви социални придобивки им дали затова, защото техните наследодатели избивали техните жени и деца.

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #396 -: Април 15, 2025, 09:13:56 am »
........ ти предоставям алтернативно виждане на случката:

"Алтернатива"но в случая означава измисляне на история за оневиняване по идеологически подбуди и наследствена обремененост на съвестта, примерно като при Кузмов.

Последните 35 г. се нагледах и наслушах на измислени истории с цел изкривяване на действителността.

В твоя случай на вземане на отношение и съпричастност с това има две опции:

1. Можеш да направиш опит да излъжеш околните, като съчиниш или измислиш история, която да пасне на твоята гледна точка, но тук успеваемостта на е голяма, защото можеш да излъжеш само този, който е по-проС от тебе. А тук във форума, като се има предвид че ти заемаш едно от челните места  по този "състезателен" критерий :), независимо, че си син на университетски преподаватели, то това е и ярък пример за факт и парадокс  ;), то единствения достоен адресат на напъните ти по мое виждане е оня, който краде винкелите.  :D
Аз не виждам друг да ф'ани дикиш на подобни тъпотии. И въобще нямам време да ги обсъждам....

2. Казвал съм го и друг път: Дори да успееш да излъжеш някой да предположим, макар, че клони към нула, то НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ СЕБЕ СИ!
Вътре във всеки човек живеят две личности - 1. душата, която се концентрира в сърцето със своята доста развита невронна мрежа и 2. мозъка - който е вътрешния компютър на човека, оня с който си приказваш сам. Та 2 не може да излъже 1 - НЕВАР! Това свойство на противоречието между 1 и 2 се нарича СЪВЕСТ.

Та излишни са напъните ти в тази насока, особено насочени срещу мен или менеподобни.

Давам ти приятелски съвет, като на достоен враг: на лични можеш да обсъждаш на длъж и шир подобни "алтернативи", но най-добре се избери събеседник, който да го кажем обобщено - "краде винкели";D

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 640
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #397 -: Април 15, 2025, 10:19:25 am »
Цитат
При условие че толкоз години се нагледах на откровени лъжи от страна на комунистическата партия, съм доста раздвоен коя версия е достоверна.

juliang, не разбирам, как не можеш да се примириш с "откровените лъжи на ком. партията" а в същото време приемаш с чисто сърце "откровените", да не кажа брутални лъжи на техните деца "демократи" в днешно време.

Само един пример: Кая Калас произхожда от тежко номенклатурно семейство с немско-полицейско-комунистически произход. Баща и Сийм Калас е член на КПСС от 1972 г. Член е на ЦК на Естонската Комунистическа партия. Бил е зам.главен редактор на партийния орган (вестник) на Естонската ком.партия по идеологическите въпроси. Бил е член на Върховния Съвет на СССР. От друга страна Кая Калас откърмена и възпитавана в идеологиите на комунизма и т.н. в последствие става възпитаничка на Сорос и хоп : от първа комунистка става платена демократка.
Само това е достатъчно да ми се гади от днешните "демократи", в сравнение с които, предишните "комунисти" са направо "светци".

Кога ще проумеете факта, че точно тези, които най-силно мразите, към днешна дата пак определят вашия живот и живота на вашите деца. Абсолютно същите. Действащи със същите методи, същите лъжи, същата пропаганда, същото лицемерие и т.н. Има обаче една малка разлика, преди ни казваха, че всички са равни, днес ни казват(по-скоро ни задължават да приемем), че например децата нямат пол и други подобни античовешки глупости и най-вече, че няма да притежаваме нищо, но ще бъдем щастливи. (за справка Клаус Шваб.) Все пак става дума за "евро-атлантически ценности" каквито и да са те, явно за вас наистина са нещо много ценно.

п.с. Очаквам в най-скоро време "вярата в бог" да бъде забранена от ЕС, така както комунистите се опитаха да забранят религиите. Не че вече в някои европейски държави не са започнали стъпки към това. Да видим ....
« Последна редакция: Април 15, 2025, 11:39:25 am от dymelsoft »

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 209
  • Преди цунамито, водата се отдъпва...
« Отговор #398 -: Април 15, 2025, 11:45:35 am »
Действащи със същите методи, същите лъжи, същата пропаганда, същото лицемерие и т.н. Има обаче една малка разлика, преди ни казваха, че всички са равни, днес ни казват(по-скоро задължават да приемете), че например децата нямат пол и други подобни античовешки глупости и най-вече, че няма да притежавате нищо, но ще бъдете щастливи. (за справка Клаус Шваб.)
В мрежата изтекло видео, където Клаус Шваб дава интервю от дома си. И зад него имало бюст на един ултра-глобалист. Няма как да познаете кой е...
Владимир Илич Ленин му викали.
За протокола Сталин е антиглобалист
(закрил е коминтерна и пр. неща, но сега нямам време за обяснения).

Та едно не мога да разбера.
По-скоро не искам да разбирам, че ми става гнусно.
Жужи дава карта на лагерите в България през соц-а, а "услужливо" забравя, че там са колили и бесили неговите колеги от ДС. Които задължително му идват и съпартийци!

п.с. Очаквам в най-скоро време "вярата в бог" да бъде забранена от ЕС, така както комунистите се опитаха да забранят религиите.
Така е, и техният бог Мамон ще бъде забранен за масово поклонение, ще остане разрешен за тясна домашна употреба на специално "помазаните".

И ще има масово поклонение на само на 1 техен глобалистки бог.
Антихрист му се вика...

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #399 -: Април 15, 2025, 02:05:42 pm »
juliang, не разбирам, как не можеш да се примириш с "откровените лъжи на ком. партията" а в същото време приемаш с чисто сърце "откровените", да не кажа брутални лъжи на техните деца "демократи" в днешно време.
Димел, просто внасям баланс в този форум. Прекално много лъжи се изсипват само в един двор, и мисля че ти е кристално ясно кой точно го прави. Като почнем с моята скромна персона, мине се през войната в Украйна и се свърши с Европейския съюз. Странно защо едните думи приемаш за истина (или поне не скачаш на тях), а моите биват класифициран като "брутални лъжи".
Ако не си го прозрял - гледам ти и на теб сеира. Обираш негативите от скапания ти избор на модератор.

Само това е достатъчно да ми се гади от днешните "демократи", в сравнение с които, предишните "комунисти" са направо "светци".
Мислиш че на мен не ми се гади ли? И от нашите, и от европейските, и от задокеанските. Но сега поне имам избор дали да ходя на девевтосептемврийска манифестаци или да не ходя. Преди нямах този избор - представи си ме като служител в "оная" служба да не съм на първия ред, крещейки френетично "КПСС - БКП. Дружба навеки!"... Преди си стоях и си скърцах съз зъби докато гледам за 20-ти път "17 мига от пролетта" по единствения телевизионен канал, сега имам избор от около 200 програми.

Кога ще проумеете факта, че точно тези, които най-силно мразите, към днешна дата пак определят вашия живот и живота на вашите деца. Абсолютно същите. Действащи със същите методи, същите лъжи, същата пропаганда, същото лицемерие и т.н.
Не са точно тези. Други са. Да, методите са почти същите, но лицата са други. И за щастие се сменят на 10-тина години, а не на всеки 30 или кат пукнат. И имаш малко повече свобода. Свобода да избереш къде да живееш примерно. Свобода да запалиш колата и да тръгнеш накъде ти видят очите. Свобода да притежаваш 10-тина апартамента - питай ЕДМ-чо ако не вярваш. Свобода да не работиш от 9 до 5 на поточната линия. Ако имаш средствата и не ти се бачка, можеш спокойно да си бъркаш по дупките цял живот - отново справка знаеш кой.

п.с. Очаквам в най-скоро време "вярата в бог" да бъде забранена от ЕС, така както комунистите се опитаха да забранят религиите. Не че вече в някои европейски държави не са започнали стъпки към това. Да видим ....
Кажи честно... очакваш това, което вече се е случвало?

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #400 -: Април 15, 2025, 04:52:34 pm »
Димел, просто внасям баланс в този форум. Прекално много лъжи се изсипват само в един двор, и мисля че ти е кристално ясно кой точно го прави.

Какъв баланс внасяш, ти целия си един непоправим дисбаланс.  :)
Какви лъжи говоря, това ли са лъжи или твоите измишльотини:
- Чичо, не ме убивай, аз съм малък! - казал малкия Стойне преди да бъде застрелян в главата

Странно защо едните думи приемаш за истина (или поне не скачаш на тях), а моите биват класифициран като "брутални лъжи".

Ами ти си брутален лъжец, затова и лъжите ти са брутални. Другия кът тебе пък е крадец. Може ли да се хвалиш на 77 г., че си крал винкели, че си крадец?   :)
Тук не сте нормални, аз ли съм ви виновен за душевните недъзи?

Мислиш че на мен не ми се гади ли? И от нашите, и от европейските, и от задокеанските.

Ами пак лъжеш, не само не ти се гади, а когато на мен ми се повръща от тези, ти си тоя който ги защитаваш. Напротив, на тебе ти се гади само от Русия, която няма никаква власт над България. Просто ти си сбъркан индивид.

Но сега поне имам избор дали да ходя на девевтосептемврийска манифестаци или да не ходя. Преди нямах този избор - представи си ме като служител в "оная" служба да не съм на първия ред, крещейки френетично "КПСС - БКП. Дружба навеки!"... Преди си стоях и си скърцах съз зъби докато гледам за 20-ти път "17 мига от пролетта" по единствения телевизионен канал, сега имам избор от около 200 програми.

Защо сравняваш така минало и бъдеще? Нима сега в Русия нямат 1 000 канала?
Нима аз се страхувам да не би да ни изтребят американците, както са изтребили индианците?
Да не би САЩ да върнаха 7 американски щата на Мексико, когато заграбиха с война 50% от територията й? Гоко лъжеш, на кого си мислиш правиш пропаганда, аз да не съм ти алкаш от групичката алкохолици?

Свобода да притежаваш 10-тина апартамента - питай ЕДМ-чо ако не вярваш. Свобода да не работиш от 9 до 5 на поточната линия. Ако имаш средствата и не ти се бачка, можеш спокойно да си бъркаш по дупките цял живот - отново справка знаеш кой.

То ако са само 10-тина да спиш спокойно, ако знаеш колко още недвижимост притежавам, сън няма да те хване.  :D
Реално, като се събудя и гледам под възглавницата 500 лв. Как да ги похарча, кажи?  :D Та то е невъзможно.

Не са точно тези. Други са. Да, методите са почти същите, но лицата са други. И за щастие се сменят на 10-тина години, а не на всеки 30 или кат пукнат. И имаш малко повече свобода. Свобода да избереш къде да живееш примерно. Свобода да запалиш колата и да тръгнеш накъде ти видят очите.

Пак лъжеш. Как ще се сменят на 10 г., та те от 36 г. са едни и същи евроатлантически еничари - децата и внуците на комунистическите номенклатурчици и защо се оплакваш от тях, та именно ти гласува за кмета на София, на който цялото родословие е ДС и ЦК на БКП, и те каза за него, че под "крушите падали ябълки" - явно пак си бил пиян. 

Ако не си го прозрял - гледам ти и на теб сеира. Обираш негативите от скапания ти избор на модератор.

Че какъв фактор си ти, че да гледаш сеира?
Кой те брои за жив тебе?
А и какво общо има модератора в безсилието ти в идеологическите и политическите, историческите спорове?

Същия женчо си като Крадеца на винкели.
Той е най-големия оплаквач, че не се пишело в техническите теми, а той пише само в тая тема, той грам не пише в технически, но и не може, защото хал хабер си няма.
Постоянно прави интриги, оплаква се на dymelsoft, да му помага.
Че как ще ми въздейства на възгледите не dymelsoft, а който и да било?

Това дали съм модератор или не не може да промени мнението ми по тези фундаментални въпроси. какво да ми каже dymelsoft, че не е варно това ли:
- Чичо, не ме убивай, аз съм малък! - казал малкия Стойне преди да бъде застрелян в главата

Пискайте ваща верица неолиберална. Аз ви го казах: сакъза ви ши стрича....

Ти кой препоръчваш за модератор, ей тоя образ долу ли? :)
Не искам да ти споделям асоциациите си, но мисля то е видно и като имаш предвид, че това е самореклама. Хората се хвалят с хубави неща: спорт, здравословно хранене, любов, културни мероприятия и т.н., а ТОЙ СЕ ХВАЛИ С ДОЛНИТЕ ФОТОГРАФИИ, ДРУГИЯ СЕ ХВАЛИ, ЧЕ КРАДЯЛ.   ;D

Това ли ти е СиВиТо за "модератор".  ;D

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 209
  • Преди цунамито, водата се отдъпва...
« Отговор #401 -: Април 15, 2025, 05:19:50 pm »
Жужи, Жужи,

Нали викаше, че никой не преследва руският език на Усрайна. Е те (та кой лъже?):

https://rutube.ru/video/6e19898da0182c207c5c70f1a0f837c6/

Война – дело молодых?

П.п. Мога да нарина цяла лопата такива, но при теб е въпрос на магарешки инат
(да не кажа истинската дума).

"В общността на глупаците има една част, наречена лицемери, които непрестанно се учат да лъжат себе си и другите, но повече другите, а в действителност лъжат повече себе си, отколкото останалите."
                                                           Леонардо да Винчи

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #402 -: Април 15, 2025, 06:15:49 pm »
Какви лъжи говоря, това ли са лъжи или твоите измишльотини:
Да, това са точно такива лъжи, колкото "иформацията" в 168 часа, към която дадох линк.

Ами ти си брутален лъжец, затова и лъжите ти са брутални.
Точно колкото и ти. Постоянно пускаш неща, които нямат нищо общо с действителността, освен в главата ти. Не само за моята биография и професионална кариера, ами по прицип за всичко за което си се включвал.

Тук не сте нормални, аз ли съм ви виновен за душевните недъзи?
А що си мислиш че ти си нормален? Мама ли ти каза?

Ами пак лъжеш, не само не ти се гади...
Па се изказваш като последна инсталция. Въобразяваш си някакви неща и почваш да ги повтаряш с надеждата някой с IQ по-малко от номера на обувките му да ти се върже. Само че такива тук няма. Шпаргалките ти са писани за ония от блатата - посинелите от пиене на оделколон и течност за чистачки.

Защо сравняваш така минало и бъдеще? Нима сега в Русия нямат 1 000 канала?
Нима аз се страхувам да не би да ни изтребят американците, както са изтребили индианците?
Да не би САЩ да върнаха 7 американски щата на Мексико, когато заграбиха с война 50% от територията й? Гоко лъжеш, на кого си мислиш правиш пропаганда, аз да не съм ти алкаш от групичката алкохолици?
Не се страхуваш и от Гладомор-а, и от това че сега изтребват украинци...

Реално, като се събудя и гледам под възглавницата 500 лв.
... и трътката мокра... :) Подозирах нещо такова, ма чак да го оповестяваш на всеослушание - не очаквах... :)

Пак лъжеш. Как ще се сменят на 10 г., та те от 36 г. са едни и същи евроатлантически еничари - децата и внуците на комунистическите номенклатурчици и защо се оплакваш от тях, та именно ти гласува за кмета на София, на който цялото родословие е ДС и ЦК на БКП, и те каза за него, че под "крушите падали ябълки" - явно пак си бил пиян. 
Не от 36, от 81 години са същите - ДС и ЦК на БКП...
Пич, нещо губиш връзка с кораба-майка... кефи те това де беше до 1989, но същите комунистически номенклатурчици де са след 1989 година ти бъркат в задника...

Че какъв фактор си ти, че да гледаш сеира?
Опозиционен :) Или не мога да гледам сеир, при условие че сам го организирам?

Това дали съм модератор или не не може да промени мнението ми по тези фундаментални въпроси. какво да ми каже dymelsoft, че не е варно това ли:
Пак подлагаш кора на шефа...
Димел - кажи му на младежа че точно тоя цитат не е верен. Или пак ще си затраеш... дипломатично? :)

"В общността на глупаците има една част, наречена лицемери, които непрестанно се учат да лъжат себе си и другите, но повече другите, а в действителност лъжат повече себе си, отколкото останалите."
                                                           Леонардо да Винчи
Крилата фраза. Препрочитайте си я с ЕДМ-чо по-често...

P.S. Излизат много показателни резултати, когато пуснеш фразата в червено в гугъл търсачката... Човек може да си прави изводи за интересите на човек, който я ползва толкова често.

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #403 -: Вчера в 09:00:41 am »
Не се страхуваш и от Гладомор-а, и от това че сега изтребват украинци...

Украинците не са нация - това са руснаци. Украйна е създадена, като административна област в състава на СССР през 2018 г. от Ленин. Преди това не е имало такава НИ област, ОЩЕ ПО-МАЛКО държава. А изтребването на украинци /руснаци/ започна още през 2008 г. 6-г Руската федерация чакаше фашисткия режим да престане с геноцида. Е, сега на това му се слага край, а т.н. "украинци" ги избива наркомана Зеленски и нацистките му формирования.

На много скоро, съвсем скоро ще настъпи тотална: 1. Декомунизация, 2. Денацификация, Дедоларизация, 4. Демилитаризация на бивша Украйна, руснаците ще се върнат в състава на историческите им земи заедно с населението, а само западни малки части остатъци ще се раздели между съдени държани и евентуално съвсем малко парче ще остане Галиция, но под чуждо международно управление.

"Нравится не нравится, терпи моя красавица"
Когато имаше мирен план за урегулиране на етническия и териториалния въпрос в състава на Украйна, чрез Минските съглашения, не се възползваха, сега на ход са последствията.

Силно препоръчвам, да се запознаете със следния материал - това е близкото бъдеще. Аз нямам никакви съмнения, че това ще бъде именно така:   :)

https://www.tiktok.com/@user4229751257536/video/7493022440646249733

По отношение на Гладомора, дали ме било страх?
Първо през целия си живот съм гладувал и продължавам съзнателно с цел здраве и дълголетие.
Не съм глупак, да пия и пуша, напротив спортувам всеки ден. Глада мен не ме плаши, но той ще изплаши теб и ето как:  :D

https://www.tiktok.com/@kazatnova/video/7493034220772723999

Постоянно пускаш неща, които нямат нищо общо с действителността, освен в главата ти. Не само за моята биография и професионална кариера

Нека фактите говорят, нека твоята визитна картичка го каже, аз ще мълча.  :)

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #404 -: Вчера в 10:02:13 am »
Украинците не са нация - това са руснаци.
Ако трябва да сме исторически коректни - точно обратното е :) Русия е наследница на Киевская Русь, към която са добавени камара "чурки" на изток. Изключително с демократични референдуми, разбира се.

Глада мен не ме плаши, но той ще изплаши теб и ето как:  :D
https://www.tiktok.com/@kazatnova/video/7493034220772723999
Типичен представител на Руската федерация е показан на клипа, нали? :) Славянин, православен християнин.

Нека фактите говорят, нека твоята визитна картичка го каже, аз ще мълча.  :)
За това говоря през цялото време. Такива са ти всичките "факти" - дорисувани с фотошоп.