Автор Тема: Всичката пара в свирката ходела!  (Прочетена 15302 пъти)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 239
Re: Всичката пара в свирката ходела!
« Отговор #15 -: Февруари 19, 2025, 08:20:54 pm »
Тръмп от пресконференция, която бе излъчена на страницата на Белия дом в социалната мрежа X:
Най-накрая да почнеш да четеш нормална информация. Очаквам след месец да сложиш американското знаме на аватара си и да обясняваш на всички как Тръмп е най-великия ръководител на света, а САЩ е прекрасна държава :)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 134
  • Експертът не може да се автоматизира.
« Отговор #16 -: Февруари 19, 2025, 08:51:06 pm »
Очаквам след месец да сложиш американското знаме на аватара си и да обясняваш на всички как Тръмп е най-великия ръководител на света, а САЩ е прекрасна държава :)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #17 -: Февруари 19, 2025, 09:43:34 pm »
Подсети ме за аватара... :)

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 092
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
« Отговор #18 -: Февруари 20, 2025, 09:01:28 am »
Подсети ме за аватара... :)

Този аватар не ти подхожда - несериозно е.
Този аватар подхожда на мъже с по-високи нива на тестостерон.  :)
Няма как мъж, който през живота си не е направил едно физическо упражнение и пие постоянно алкохол, да поддържа такива нива.
Направо се чудя как са те взели в казармата. Бас ловя, или си бил готвач, или в КЕЧ-а огняр?
Аз на тебе пушка не бих ти дал, не бих ти гласувал такова доверие, и като се вземат предвид изказванията ти за "бутафорията" на Баташкото клане и Османското робство в което впрочем са продавали българи, като роби и еничари.

Виж аз какъв хубав аватар съм си сложил. :)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #19 -: Февруари 20, 2025, 10:01:27 am »
Този аватар не ти подхожда - несериозно е.
...
Виж аз какъв хубав аватар съм си сложил. :)

Ислкрено се радвам че заместих престъпника Путин и терористичната организация Вагнер в твоя аватар :)

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #20 -: Февруари 20, 2025, 10:35:10 am »
Миналата седмица бях 3-дни на Боровец, карах ски.  :)

Отседнах в хотел "Самоков" и се сетих за тебе, за бисерите ти.

Как си се чудел, какви хора ходили да карат ски, не си можел да ги разбереш - представяш ли си.  :D

Ами ей такива като мене ходят - путинофили с Жигули :).
Питах на рецепцията познавате ли един тука дето ви поддържа котела за басейна с голяма Бяла брада, софиенец с дърто БМВ? Те викат ние помним само такива като Вас  ;), т.е. мен  ;), ВИП-гости на хотела, ощаци-софиенци не помним. Казах им извинете.  :D

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #21 -: Февруари 20, 2025, 12:21:58 pm »
Питах на рецепцията познавате ли един тука дето ви поддържа котела за басейна с голяма Бяла брада, софиенец с дърто БМВ? Те викат ние помним само такива като Вас  ;), т.е. мен  ;), ВИП-гости на хотела, ощаци-софиенци не помним. Казах им извинете.  :D
Не питаш на правилното място. Отиваш в котелното, търсиш Геле-то - е тоя де рови в шахтата докат колата на Гугъла е мианвала :)
https://www.google.bg/maps/@42.2656349,23.6077726,3a,15y,216.49h,85.84t/data=!3m8!1e1!3m6!1stWt6JZ9PNsgh-Ev8fCz6cg!2e0!5s20120601T000000!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D4.163957566861043%26panoid%3DtWt6JZ9PNsgh-Ev8fCz6cg%26yaw%3D216.49440772302944!7i13312!8i6656?hl=bg&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDIxNy4wIKXMDSoJLDEwMjExNDUzSAFQAw%3D%3D
и му казваш да уреди някоя по-сгодна стая на прилична цена, да прибере колата на топлия паркинг, а не да стои на улицата. После те урежда да хапнеш в столовата на персонала. Тя манджата е от същата кухня, де готвят и за гостите на хотела, ма е по 5 лева на човек.
А кат си затръгваш го молиш да звънне на брат си и оня да докара един чувал 20 кила избрани самоковски картофи, да си имаш какво да готвиш истинско, а не ония боклуци от Демея-та или Тирбул-а де ги продават у Сливен :)

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #22 -: Февруари 20, 2025, 02:45:06 pm »
Жигулата ми се чувства екстра на студа, не й трябва топло - пали кът чакмак на -14 гр.  :)

Не ми се унижава, да ме помислят за селтак-провинциалист или мангал, да пестя от стая, храна и т.н., на фона на останалите разходи. Аз ходя с жена - какво ще си помисли тя?
Представям се щедро, не пестя, а вечер има ЧИКИ-ПИКИ  ;D, ако схващаш за какво ти говоря? - пак е вида каране на ски, на една ска....  ;) :)

Аз и без това само вечерям в хотела.
По цял ден съм по пистите и си нося сандвичи в раницата от обилно суджук и варен свински език.  :D
Аз не съм като Будиста - веган, не паса трева.  ;)

Иначе нямам работа в котелното при плъховете.  :D
Демея не знам какво продават. Първо почти не ям хляб, камо ли от там - дунапрен с химия, та това е върха на циганията. Хлебозавода е комунистически, тия капиталисти нищо не са изменили от тогава, дори карат със старите говнясали тави с които ти се мажеш, отделно там е менгянурската маала. Аз какво да диря там?  :)
Там е за такива кът тебе.  ;D Да дойдеш от София, да пътуваш 4 часа и да се завреш в менгянската маала... :D

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #23 -: Февруари 20, 2025, 03:25:01 pm »
Жигулата ми се чувства екстра на студа, не й трябва топло - пали кът чакмак на -14 гр.  :)
Да не забравиш да сложиш картона пред радиатора, че ще стопли чак към Ихтиман някъде... И двата бордюра де си ги сложил в багажника да тежат за да можеш да се качиш до Боровец ги извади кат се прибереш...

Аз ходя с жена - какво ще си помисли тя?
Колкото й платиш - толкова ще си мисли. Те тия де ги качваш от магистралата край Пазарджик така работят... Макар че как се съгласяват да се качват в Жигула... просто не ми го побира акъла.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 134
  • Експертът не може да се автоматизира.
« Отговор #24 -: Февруари 20, 2025, 09:29:17 pm »
Дедо Дони иска от Украйна 500 милиарда. С гаранция.
И шо толкоз?!

Оръжие над 300 милиарда долара вероятно. Колко са краднати - друга тема.
Още са загубили около 324 млрд. долара от това, че напуснаха руският пазар.
500 милиарда от Украйна == "От мертвого осла уши".

Оти бе, ги ручахте жабетата?!
Ай народа ви кучета го яли, но янките - господарите ви се ***.

"....На 19 февруари ръководителят на Руския фонд за преки инвестиции (РФПИ) Кирил Дмитриев коментира, че очаква редица американски компании да се върнат на руския пазар още през второто тримесечие на 2025 г., но процесът на завръщане няма да бъде лесен. Дмитриев също отбеляза, че американският бизнес е загубил над 300 милиарда долара, когато е напуснал Русия.

По данни, представени от ръководителя на Руския фонд за преки инвестиции, основните загуби на американските компании са в секторите на информационните технологии и медиите (123 млрд. долара), компаниите в потребителския сектор и здравеопазването са загубили 94 млрд. долара, финансовите компании – 71 млрд. долара, индустрията – 26 млрд. долара, енергетиката – 10 млрд. долара. Общите загуби на американските компании възлизат на около 324 млрд. долара...."

Колко са българскте загуби == и свиркаджиите не могат да сметнат дори приблизително!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #25 -: Февруари 20, 2025, 09:48:27 pm »
И с'я увисва въпроса "А Тръмп няма ли да си поиска и тия пари от Московия?" :) Горе-долу колкото от Украйна са загубите...

И да... ако съм на мястото на Зеленски ще предостъпя на САЩ 80% от ресурсите в ... Донецка и Луганска област. Пък американците там да си мислят как да ги взимат... :)

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #26 -: Февруари 20, 2025, 10:14:49 pm »
До горния демократ;) /който гласува за кмета на София с аканъ комунистическото потекло и ДС;)

много би ми се искало да те споходи украинската демокрация на Аzov - ония "футболни запалянковци"  :),
да ти окажат онази тяхна чест, да те вържат на едно дърво с тиксо на бул. Витошка, до бирарията за жива бира  :D
и оттам да квичиш "Путин препариран вав фризера е престъпник".

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #27 -: Февруари 20, 2025, 10:51:56 pm »
Абе мен хич не ми се иска да се случва, но ако жужето земе че ни навести, ще ми е безкрайно забавно да те гледам как те мобилизират и те пращат да денацифицираш примерно Италия... точно каквото се случва с всичките здрави, прави и пращящи от енергия младежи от Донецка и Луганска област. Тях ги освободиха от нацизма, и после без да се интересуват особено от тяхното желание, ги пратиха да мрат на фронта. Щот няма да пратим московчаните и младежите от Петербург я...
Аз вече съм дърт, инвалид, не ставам за мобилизация... само ще ти махам от перона... :)
Пък после ще пиша на Золкин и Карпенко да те търся дали си жив, щот освен мен няма кой да се заинтересува...

Неактивен h2motor

• Сериозен
  • Публикации: 1 053
« Отговор #28 -: Февруари 20, 2025, 11:04:31 pm »
juliang, имат много добри въглища, много надълбоко там, друго в общи линии няма. Цяла Русия е преровена жестоко за неща които могат да се извадят от земята.

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #29 -: Февруари 21, 2025, 09:42:16 am »

Аз вече съм дърт, инвалид, не ставам за ....НИЩО  :D

Чувал ли си една поговорка:
"Здрав дух, здраво тяло"  :D

Ще я допълня - Здраво тяло, здрав дух.
Това ще рече, че тия параметри - дух, тяло са винаги в корелация.
Тренирайки тялото, тренира се и духа и обратно.

Спорта учи на дисциплина и трудолюбие. Дава самочувствие и самообич.
Той елиминира стреса - най-големия бич за здравето в широк смисъл.

На всичко това горе ти си се противопоставял и подигравал.  :)

Вчера слушах един лекар-психиатър със следното твърдение:
Тези, които си мислят, че леките опиати - тревата, марихуаната са безобидни - жестоко се лъжат. лекарската ми практика показва, че точно те отключват шизофренията, те отключват гени, които постепенно и сигурно водят до психическите заболявания, като първо се преминава през най-леките.

Затова днес наблюдаваме много хора със странни разбирания, възприятия, оценки, поведение. Трудно грешим, че те са психично болни. Такива име и тук във форума, аз много ясно съм ги локализирал.

Наркомане,
дето като един папагал си запомнил понятие - "отвод на модератора" и измамно се оправдаваш за приема на опиати. Чети горе какво казва лекаря.  :)

Нещастине:D
няма щастие без здраве:)
Страничния ефект от това е негативизма, неблагодарността, злобата, завистта, плюенето, простотията и т.н. - русофобията включва във всички тях.

Забелязал съм, че няма русофоб щастлив човек. Пълни нещастници и гьотверени са.... търмъци  ;D ..... :D