Автор Тема: Всичката пара в свирката ходела!  (Прочетена 91271 пъти)

Неактивен h2motor

• Сериозен
  • Публикации: 1 093
Re: Всичката пара в свирката ходела!
« Отговор #90 -: Март 14, 2025, 06:55:31 pm »
 juliang, вече ползват интернет по радиовръзка, до 150 км. Имат такива антени в производство, руска фирма. Смятат че е по добро от интернет през спътници. Мернах че китайците правят спътници - заглушители и ще ги качват в орбита вече. Целта им е да блокират всички спътници и да не се ползват вече спътници. Смятат, че е възможно.
 С наземна техника ще изкарат по голяма печалба, повече устройства, повече пари. GPS изобщо няма да работи, няма да съществува такова нещо и ще се подмени с наземна система.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 372
« Отговор #91 -: Март 14, 2025, 07:28:40 pm »
juliang, вече ползват интернет по радиовръзка, до 150 км. Имат такива антени в производство, руска фирма.
Малкия проблем е че Земята е кръгла... но вероятно ватенките и на това са намерили решение :)

... Мернах че китайците правят спътници - заглушители и ще ги качват в орбита вече.
Досега не си дал НИ ЕДИН линк към нещо, от което черпиш информация. Не мислиш ли че вече е време да ни позволиш и ние да се образоваме от извора?
Да, да... линка се загуби, сайта го свалиха... айде моля ти се, докога ще пробутваш тия измислици? Или ти сам разбираш че източниците ти са "една жена на пазара каза..."

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 211
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
« Отговор #92 -: Март 14, 2025, 07:42:37 pm »
Да се грабне той да пътува от София до Сливен 3-4 часа, през нощта  :), за да дойде навреме къде?  :D - в циганската маала, в циганския хлебозавод Демея.  ;D

Аз през живота си съм ходил само 1 път в тая циганска маала, той си скъса гумите на колата, обувките, мазоли ф'ана да ходи там.  :D

Днес си помислих:
Глей го тоя соросляк:)
докато аз си пия кафето в някое елитно заведение и си говорим на ушенце с някоя кръшна и стругована мома  ;), тоя дошъл от София да чисти сливенските менгянски боклуци.  ;D

Да питам:
- Аз ли да ходя там да ги чистя?  :D

Нека аз моля ти се да се навра в боклуците.....  ;D

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #93 -: Март 14, 2025, 08:25:59 pm »
Да се грабне той да пътува от София до Сливен 3-4 часа, през нощта  :), за да дойде навреме къде?  :D - в циганската маала, в циганския хлебозавод Демея.  ;D
Аз не съм расист, ЕДМ-чо, разбирам дори и вие ромите искате да ядете... макар че ползата от вас е нулева - само седите и си бъркате по дупките...  ама ша умрете от глад ако нема 'леб...

И млекце за чаветата трябва, от Тирбул-а... то верно, ти чавета нямаш, ма мисли за родата там... колко, 20-тина племенника направиха ли ти ли родата дока ти се моташ?

докато аз си пия кафето в някое елитно заведение и си говорим на ушенце с някоя кръшна и стругована мома  ;)
Кръшните моми слушат ЕДМ-чо в елитното заведение:

Неактивен h2motor

• Сериозен
« Отговор #94 -: Март 14, 2025, 09:15:23 pm »
juliang, не си ли ги виждал, има един чип за точка за достъп който се продава за няколко лева, на негова база правят насочени антени и с тях успават да прехвърлят сигнала на 150 километра, руска фирма.

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 489
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #95 -: Март 14, 2025, 09:48:07 pm »
juliang, не си ли ги виждал, има един чип за точка за достъп който се продава за няколко лева, на негова база правят насочени антени и с тях успават да прехвърлят сигнала на 150 километра, руска фирма.
Може бе може може и от България до Австралия да се осъществи връзка да ама с 9-10 килобита в секунда.

Неактивен h2motor

• Сериозен
« Отговор #96 -: Март 14, 2025, 10:01:58 pm »
Те имат рекламни или нещо като рекламни клипове, ще намеря линкове да ги гледате. Това нещо фирмата го прави за да имали интерненсвъзаност хора които живеят в слабонаселени райони и има скорост, демострират добра връзка. То е старо от няколко години, а с тези чипове които видях в нета да се продават много евтино без проблем и евтино ще го направят.

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 489
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #97 -: Март 14, 2025, 10:12:59 pm »
Добре намери да видим какво разправят тия.
Може пък да са открили нещо което е съразмеримо с откриването на устройство за свободна енергия. Иначе предаване на такова разстояние с висока скорост противоречи на законите на физиката дори повече от истройство за свободна енергия. Това не значи, че е абсолютно невъзможно да се осъществят и двете устройства, но точно това едва ли. По скоро е някаква партенка!!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 212
  • Преди цунамито, водата се отдъпва...
« Отговор #98 -: Март 14, 2025, 10:14:49 pm »
US вицепрезидента JD Vance сега разбрал, що руснаците викали на украинците свини.
Когато украиницте словесно го нападали, един плюл към количката на малката му дъщеричка...

Жужи, ако не ти харесват сливенските снахи, аз имам връзки - от раз ще уредим синът ти с украинска снаха. Човек ще го направи, а тебе какво - surprise!!

P.s. Човечеството се е пръкнало от древните протоукри, живели в Херсон (упс, русский городок).
Даже първите фараонски династии били от протоукри! Не знаете?!
Е, на:
https://rutube.ru/video/2acd40d2e05872e0966d95562f164f7b/

P.s.2 Зеленски, човек на годината, списание Тайм == 4 000 000 USD платени от Байдън.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #99 -: Март 14, 2025, 10:22:49 pm »
US вицепрезидента JD Vance сега разбрал, що руснаците викали на украинците свини.
Когато украиницте словесно го нападали, един плюл към количката на малката му дъщеричка...
Те и американците много си го обичат: https://youtu.be/gEtEr_Llju4

P.s.2 Зеленски, човек на годината, списание Тайм == 4 000 000 USD платени от Байдън.

Кажи честно :)

Неактивен miromad

• Специалист
  • Стабилен
  • Публикации: 521
« Отговор #100 -: Март 14, 2025, 10:40:24 pm »
juliang, вече ползват интернет по радиовръзка, до 150 км. Имат такива антени в производство, руска фирма. Смятат че е по добро от интернет през спътници. Мернах че китайците правят спътници - заглушители и ще ги качват в орбита вече. Целта им е да блокират всички спътници и да не се ползват вече спътници. Смятат, че е възможно.
 С наземна техника ще изкарат по голяма печалба, повече устройства, повече пари. GPS изобщо няма да работи, няма да съществува такова нещо и ще се подмени с наземна система.

За това ли става на въпрос - https://www.cnews.ru/news/top/2022-12-01_rossiyane_prevratili_voennuyu

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 644
« Отговор #101 -: Март 15, 2025, 08:22:58 am »
докато аз си пия кафето в някое елитно заведение и си говорим на ушенце с някоя кръшна и стругована мома 
Горките жена и деца, живи да ги ожалиш, как ли мизерно живеят, докато юнака си шушка със струговани моми!! Ето другари партията какви хора възпитава! М,да СССР2, новият световен ред!!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #102 -: Март 15, 2025, 09:37:09 am »
То е старо от няколко години, а с тези чипове които видях в нета да се продават много евтино без проблем и евтино ще го направят.
Направо без пари го дават :) https://katalog-rek.ru/catalog/99/1729/

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 211
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
« Отговор #103 -: Март 15, 2025, 10:22:43 am »
"Каким был, таким и остался" 

Навремето бил партиен член, работил в ДС, но го изгонили поради некадърност. Отишъл в производството, в Кремиковци  :), щото за друго нищо не става, за чеп за каца не ставал още тугас  :). Дошла "демокрацията" и той си рекъл: аз вече съм свободен, ще стана капиталист?  :D

Ша станеш на магарето чепа, ше станеш....  :)

И станал.......  :D

Какво станал?  :)

Сега като капиталисти демократ, да не забравиме и софиенец със сп. Плейбой под ръка и градски начин на живот, става в 3 ч през нощта, да пътува до Сливен.
Не влиза в града, какво да прави там, то не е за него, а направо в циганската маала и хлебозавод Дамея.  :)
Дошъл от София, да чисти боклуците на сливеските менгяни.  ;D

Ами няма лошо, привествам, все някой трябва да го прави. Аз ли да съм тоз?  ;D
Аз мисля, че тази ръка не е на програмист, а на някой, който се е заврял до ушите в боклука.  :D
Няма лошо, щом му харесва......нали е от София.....  :D

« Последна редакция: Март 15, 2025, 12:54:36 pm от EDM electronics »

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #104 -: Март 15, 2025, 11:52:43 am »
"Каким был, таким и остался" 

Навремето бил партиен член, работил в ДС, но го изгонили поради некадърност. Отишъл в производството, в Кремиковци  :), щото за друго нищо не става, за чеп за каца не ставал още тугас  :). Дошла "демокрацията" и той си рекал: аз вече съм свободен, ще стана капиталист?  :D

Никога не е бил никой, и продължава да е никой. Най-голямото му постижение в живота е да е форумен джандар. И за това не ства, сам осира всяка тема в която влезе.

По времето на бай Тошо се радвал че го водят на бунгало в Равда веднъж в годината. Това било голям празник за него. После дошла лошата демокрация, гадните капиталисти му върнали нивите на дядо му, он продал половината и си купил Жигула втора ръка.

Завършил филиала на ТУ в Сливен, бил отличника в групата, щот останалите мангали в нея едвам можели да четат.

Бил толкоз некадърен, че 15 години не може да си намери работа - никой не го ще. Добре че от рентата на останалите ниви и къщите де ги е дал под наем капе по някой лев, че да може да преживява.