Автор Тема: Всичката пара в свирката ходела!  (Прочетена 56418 пъти)

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 628
Re: Всичката пара в свирката ходела!
« Отговор #270 -: Април 01, 2025, 11:47:55 am »
Щом го казва Санта Клаус.....  :D
Ти май не спиш, творейки на фотошопа! Кажи нещо за лимузината на твоя бог!

Неактивен EDM electronics

• Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 175
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
« Отговор #271 -: Април 01, 2025, 11:53:03 am »

Я кажи, откога датира русофобията ти?
Аз мисля, че е наследствена и възпитана.
Не коментираш историческите факти, които представям, не са ти удобни на преднамерените ти чувства към руснаците, и мълчиш, кът бит гъс.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #272 -: Април 01, 2025, 11:54:12 am »
Може да помните този виц за социализЪма.
Напоследък наблюдавам феномен във форума: почти всички, които пишат, дъфчат едни и същи неща в различни теми, нямащи нищио общо със свободната енергия, а по принцип с писането.
Имам чуството, че ако не напишат нещо, няма да си намерят място.
Сега е момента да свършат нещо полезно - да експериментират в областа, за която спорят, и пишат.
Форумът стана мазало от боси коментари (Всички разбират от всичко).
Спрете се малко с Copy-Paste, и с тъпите клипове от тубата .
Ако не можете да прецените нещо, просто не го поствайте и коментирайте.
Пазете ФОРУМА. Има си капацитет!!
Така започна темата според този потребител," НО какво тук значи някаква си личност".Според един поет!

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #273 -: Април 01, 2025, 11:58:35 am »
До Крадецът на винкели:
Въпросът който поставяш е много подходящ да го зададеш на самия себе си, защото ти не влизаш в техническите теми. Ти си само тук.

Когато аз публикувам нещо техническо то веднага бива атакувано от един такъв като тебе - само тъпак можел да направи такова нещо. Впрочем и той като тебе има същите критики, но не към себе си, а към други.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #274 -: Април 01, 2025, 02:46:03 pm »
Не коментираш историческите факти, които представям, не са ти удобни на преднамерените ти чувства към руснаците, и мълчиш, кът бит гъс.
Това да не ти е концерт по желание?  За разговор с майка ти ми искаш 1000 лв., аз да ти отговарям като ученик на черна дъска! Ако не ти харесава,   димела ти даде картбланш, мир чрез сила. Това поне го можете и двама. Хляба ножа, сиренето е във ваши ръце! Действай докато останете велоколепна група, и настъпи мир по путински!

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #275 -: Април 01, 2025, 03:07:55 pm »
Това да не ти е концерт по желание?  За разговор с майка ти ми искаш 1000 лв., аз да ти отговарям като ученик на черна дъска! Ако не ти харесава,   димела ти даде картбланш, мир чрез сила. Това поне го можете и двама. Хляба ножа, сиренето е във ваши ръце! Действай докато останете велоколепна група, и настъпи мир по путински!

"Мир чрез сила" е израз на вашите хора от либерал-педерасткия съюз, каза го Урсула фон дер Лайан. Те щели да постигат мир чрез сила срещу Русия, а аз чакам това с кеф.  :D

Теб кой те е насилвал тук във форума?
Помниш ли как излъга целия форум, че съм те бил баннал? - а се оказа, че никога си нямал ограничения.
Сега и Димела на който се оплакваше от мен ли ти е крив?

Правя заключение, че си насилван, като малък.
Ти кога ще престанеш да мрънкаш, като жена, да пишеш само в тази тема и да започнеш да пишеш в техническите теми? Не веднъж съм те призовавал да споделиш "изобретенията си" от соца, ама ти мълчиш, кът същия бит гъс. Кога кради винкелите от завода - хубаво ти беше /ти го каза/, но да свършиш някаква работа никакъв те няма. И тук си същия - един интригант, оплаквач и мрънкалник.

Активен h2motor

• Сериозен
  • Публикации: 1 088
« Отговор #276 -: Април 01, 2025, 05:21:18 pm »
  EDM electronics, Брикс е изобретение на единия клонинг от 12 от Фед. Ние ако тръгнем да се обединяваме с Бразилия ..Индия, ще се затрием демографски направо. Пробвал ли си да си намериш работа по интернет в среда от индийци и разни други, които вземат проекти да ги правят за 1 долар. Гледах в една платформа някакви с Аватар една дебела индийка - всичката работа обираха, работа да начертаеш на някой с 3D cad някакъв детайл за 1 долар. Не ни трябват изобретенията на клоннингите на Фед..те да ходят да работят и да се конкурират с тях за 1 долар, напускат банките и хайде там.

Активен h2motor

• Сериозен
  • Публикации: 1 088
« Отговор #277 -: Април 01, 2025, 06:34:41 pm »
На Гордмън Сакс...не мерси, не ни трябват техните изобретения. Те търсят да инвестират пак някъде където ще им работят за 50ст. То и аз мога да инвестирам да ми работят за 50ст., толкова бих им плащал. Заслужават. Ние трябва да се събираме с държави от нашата черга, не с тези от чергата на голдмън сакс, сиреч мангали. Не става въпрос за цигани, циганите са хора..мангала е едно друго животно - тарикат, дето ти се качва на главата.

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #278 -: Април 01, 2025, 09:16:17 pm »
Тук по нашия край в града на 100-те войводи имаме една много хубава поговорка:
"Бит и ебан насищане нямат"  ;D

Скоро ще видите, ако не тази вечер, то най-късно утре - и бития, и ебания ще ме търсят още.  ;D

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 327
« Отговор #279 -: Април 01, 2025, 10:53:32 pm »
Специално за ЕDM-чо, да има още мат'рял за желязото де го заточва всяка вечер под юргана :)

AI vs reality :)

Не можах да издържа да не взема оранжевото яке за да позирам :)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #280 -: Април 01, 2025, 11:02:31 pm »
Когато аз публикувам нещо техническо...
Като фотошоп на платка (разбрахме че във фотошопа ти е силата :) ). Ама нещо нормално, което не е сглобено от моторче за чистачки на Жигула кога ще покажеш? :)

Младежо, само гейове, бой и ебане са ти в главата... аз на твоите години се занимавах с нещо малко по-продуктивно... явно на ниво интелектуално развитие си останал в прогимназията. Ма то к'во ли да очаквам от човек, чиито бог е Путин... 

Скоро ще видите, ако не тази вечер, то най-късно утре - и бития, и ебания ще ме търсят още.  ;D

Ъхъ... https://www.facebook.com/share/r/1L8Jcxxxf1/

И така, малко за повдигане на духа и да се изкефим на AI :) https://www.facebook.com/share/p/1Ee8sCsL7R/

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #281 -: Вчера в 08:45:19 am »

Аз казах ли ви, ето първият се появи.  :)
Другият окъсня, но изглежда е на "мероприятие" - пак краде по всичко личи винкели от някой завод  :D
Ще дойде и той, кахър да нямате. А комплиментите оставям сами да си поделят, там няма да се меся.  :D

Специално за ЕDM-чо, да има още мат'рял за желязото де го заточва всяка вечер под юргана :)

AI vs reality :)

Не можах да издържа да не взема оранжевото яке за да позирам :)

Защо се занимаваш с AI да си коригираш снимките?
Оловните ботуши - добре, там си коректен, но другото?

Нека обществото види обективната реалност и автентичност каква е:  :)

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #282 -: Вчера в 09:50:23 am »
Аз казах ли ви,
Нека обществото види обективната реалност и автентичност каква е:  :)
Дааа! Каза! Направо като баба Ванга! И кое е това общество! То го няма никакво! Иди сега застани на колене на възглавничката, в къта с портрета на твоя бог, и виж какво ще те посъветва! Нещо по ново от, мавзолей,фашист, интригант, лицемер, лъжец, американски фес, крадец на винкели!
Поздрави от горе описаните! Чакам да се появиш в близките секунди, защото не можеш без нас! Нужни сме ти да си чешеш менталното здраве иначе, нямаш маТриял в кухината над раменете си!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #283 -: Вчера в 10:51:25 am »
К' во знай ЕДМ-чо... идея си няма какви ги върша във времето де не съм у форума :)

• Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #284 -: Вчера в 10:59:23 am »
Гледай ги ти двамата неолиберални рибоци.
Знаят, че съм профи спортен риболовец, залагам стръвта и не някой друг, а именно те налитат на въдицата ми по местната поговорка с комплиментите.  :)

Знаех си аз. Но по принцип винаги ходя не просто за риба, а за определен вид риба, с определен вид стръв.  :)

Да съм казал кой краде винкели?  :)
Винкели краде Крадецът на винкели;)

--------------------------------------------------------------------------------------

Нещо не по темата, щото тя темата е за някакви "свирки"  ;):

Горелчо, понеже се ровиш из боклуците по фабриките,  :D
кажи откъде да намеря около 2х 1.5 м кабел за роботи примерно 3-4 кв.мм?

Представлява многожилен проводник, но с много тънки жила, като литцендрат. Навремето имах такъв, без изолация, ползвах го за разпояване, много хубаво попива калай, като оплетките, но не се сещам откъде го бях взел, но и той май беше комунистически.

Кабела ще се осуква на + и - 720 гр.