Глад, глад, глад...........
Само гладът води до оздравяване.
Цялата система /
икономическа, идеологическа и политическа/ в която живеем е болна, не само в България.
За да се оправят нещата трябва да се мине през глада, няма друг начин за осъзнаване и за включване на аутофагията.
За да вземеш властта от неолибералната чума на 21 век,
трябва народа да гладува и когато озверее, живи да ги изяде!Познавам добре глада, защото съм го практикувал през целия си живот. Знам много добре полезните му свойства.
Защо ли шведския приятел на
Крадеца на винкели имал същите разсъждания, като мен?
Чуди се той и не разбира, защо не мисли, като него, независимо че живеел в Западна Европа?
Ами много е просто:
Ти от малък си бил осакатен. Вкъщи са те възпитали на омраза, на отричане на историята и не признаване на истината. Представям си какво е било. Вместо "добро утро" сте викали - "тяхната мамица комунистическа", "тяхната мамица руска" и това се програмирало на малкия крадливец в съзнанието.
Отправяш му факти от историята, той отговаря, както е бил възпитаван - все едно тези факти не съществуват, съществува само руската омраза.
Аз защо не съм крал винкели другари? 
Защо си крал винкели и викаш, колко хубаво било, ама било комунизъм.
А сега като е "демокрация" и "капитализъм"? Да ви отговоря ли:
Маркс го е казал:
"Последната фаза на капитализма е домонополистическия империализъм"!И точно това наблюдаваме днес - монополизъм /Вангард, Блек рок и т.н./, монопол на валутата, който се защитава с войни, тоталитаризъм.
Сега в ЕС се обсъжда много важен закон:
Взема се решение всички спестявания на гражданите на ЕС да имат срок на годност. Ако не похарчите спестяванията си в 6-месечен срок, те стават собственост на държавата и отиват във фонд "Военно дело".
Това комунистите ли им го продиктуваха?
Това демокрацията за която говорите ли е?
Да не говорим за свободата на словото. Ха си казал нещо в не правоверната линия, нещо проруско - жална ти майна.
Ето затова
шведския приятел на Крадеца на винкели говори така човека, защото е умен и не е възпитаван, като своя приятел.