Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Прост експеримент с магнити
Altium:
Но не се разбра какви са изводите от твоя опит, толкова ли се притесняваш да ги напишеш? :)
Радико:
Алтиум писна ми да играеш ролята на малоумен. Не знам какво целиш с този цирк, но не се получава. Как всички други разбраха само ти не разбра. Не знам кскво целиш, но няма да се получи. Сигурен съм, че е невъзможно да не си разбрал за какво иде реч, факта, че продължаваш да твърдиш, че не разбираш означава, че си служиш с лъжа.
Съжалявам но в толкова недолюбваното от теб "свето писание" е написано:
По делата им ще ги познаете. До тук делата ти в този форум издават само нечисти помисли. Мисля, че няма да бъде зле малко да си ревизираш стратегията.
Altium:
Ето, ти пак упорито избягваш да отговориш на въпроса: какъв е ТВОЯТ извод от твоя експеримент?
И вторият много важен въпрос е: защо не го направиш да се върти и съответно да се самозахрани?
Понеже като видя такива "експерименти" на изключително неграмотни хора, които си вярват, че са открили тайната на вечната енергия, НО не могат да се аргументират, направо се чудя да се смея или да плача.
То бива простотия и неграмотност, бива наглост ама това разбива дори най-смелите ми представи! Не съм вярвал, че форумът може да се превърне в поле за изява на чак толкова неграмотни хора.
kd_dinev:
Абе Altium, като си толкова умен и подготвен технически и теоретически дет са вика, т.е. ти го казваш де, можеш ли да покажеш/докажеш откъде идва енергията с която се привличат един към друг два магнита ако ги доближиш един към друг с разноименни полюси?Само не ми излизай с Юлиановите номера,че работата,която трябва да вложим за да ги разделим после е равна на работата, която се е извършила за да се съединят...И понеже съм прост и неграмотен като Радико ми се ще обяснението да е като за прости хора- всмисъл разбираемо...
Altium:
Мога разбира се и ще ти отговоря на въпроса, но първо искам Радико ми каже какъв е неговият извод от неговия експеримент че от няколко дни не иска да ми отговори и се депресирам. :(
Затова ако го накараш да ми отговори, веднага ще ти отговоря и аз!
И се готви после за следния въпрос: ако работата която 2 магнита извършват за да се съединят НЕ е същата като работата по разделянето им, то коя работа от двете е по-голяма и колко пъти или процента?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия