Не е тая картинката... ето какво се случва:
разбирам, разбирам...... Мога да кажа гледайки "картинката", че изпитвам съжаление.
Това е пример докъде може да се докара човек благодарение на простите си разсъждания и мирогледа.
Алкохола не прощава.
Колко пъти съм призовавал тук, че не хубаво да се пие и пуши, че човек не трябва да руши здравето си, а обратно - да се подмладява всеки ден, да спортува, да се храни правилно, да прави секс редовно
, да се поддържа, да се харесва на жените
и да "чеше пъпа", защото работата скапва.
Този на снимката обаче се правеше на голям пич, подиграваше се на моите призиви, защото видно е един мухъл, човек без воля, нещастник и на 58 г. се е докарал, като дядо Мраз на 78 г.
Той се подиграваше на Медведев, какъв алкаш бил, как пиел, как се напивал, как залитал, но Медведев е също на 58 г. и изглежда прекрасно. Кой е глупака и алкохолика в случая?
Не ми се казваха тези неща, но нещо от отвъдното, някаква сила ме тика да ги кажа. Като че ли на
Горелката баща му ми въздейства по някакви отвъдни комуникационни канали
, защото той му ги е казвал същите неща, той много е спорил със сина си на същите теми, на които тук се дере синът му.
Няма да се оправи изглежда никога.
Беден кът църковна мишка, но бил капиталист и демократ. 2 лв. не е изкарал от лична търговска дейност, но се радва на богатите хората, дето изкарват голямата пара и вика те създават работни места. Аве те създават, но т.к. американците не поканиха
Михаил Кузмов за управител на банков клон в САЩ, а
да чисти кенефите им
, така и тебе повече от чистач на комина на ТЕЦ-а никой богаташ няма да те покани.
Шъ лъскаш обувки и комини на капиталистите докът мърдаш на тоя свят , като не си слушал навремето баща си. Чукай си главата сега по прашуляците в ТЕЦ-овете и мандрите....
Сравнителен материал с горния. Възрастта е почти една и съща, дори Медведев е 2-3 год. по-възрастен - набор 1965 г.