ЕДМ комунизма ти също не е решение! И на него му сърбахме попарата!
Добре знаеш до какви извратености доведе! Между другото нали знаеш модерната дефиниция за социализъм! Социализма е доразвит социал фашизъм! Именно плодовете на този извратен социал фашизъм берем в момента! Не смятам че, това е пътя за нормално човешко развитие! С горният си пост просто казвам че докато не се обърне главата на ламята(държавата) и да се ориентира към отделният човек към неговият живот и благоденствие като биологична единица и градивна клетка на държавата, нищо добро не ни чака! Безнравствената и безжалостна експлоатация на човека ще продължи с още по-безмилостни темпове което ще доведе до още повече смърт и последиците от това!? Ако за това не ви светва ламбата, то тогава сме много зле! Ама много!?
За твоята иделогия и отношение -преценил съм я добре и ти казвам че това също не е манжа за мирисане! Ти си просто доразвит социал фашист с нюанси на мимикрираща декорация! А този начин на съществуване е "кафеникаво" течение в потока на Неорганичната еволюция която ни заробва!?
Ти си тотално объркан човек. Много сте ми странни такива, типичният пролетариат, не по-лошо - роб, с робско самосъзнание, дето му става хубаво да има господар, а сте с крайно десни убеждения на капиталисти. Дядо
Радико е същия. Лепи плочки завалийката, а е капиталист
. Това според вас нормално явление ли е, аз мисля, че това не е нормално явление?
Но и друго е странно. Защо такива като мен, които нямат робско самосъзнание, нямат господар, никой не събира от мен принадена стойност, печелят достатъчно добре особено по време на криза от спекула, защото познават доста добре геополитическите процеси и могат да предвиждат събития напред, са се закъхарили за такива, като вас? И аз не мога да си отговоря на тоя въпрос. Трябва да стана егоист и да си гледам единствено собствения интерес.
Тоя пролетариат стана извратен. Роба, дето го изстискват, като лимон, вика аз съм капиталист. Абе какъв капиталист си ти бе, взимаш, колкото да екзистираш, купил си една разнебитена дърта западна таратайка и си мисли, че е добре. Че се бил и развил? Кое ти се е развило бе, бил напреднал?
Ама да не ви се чупи хатъра ви пожелавам все повече работа и все по-малки доходи, да има по-голяма принадена стойност за вашия капиталист-господар. Така се трупат още по-големи капитали
- от него.
Русия през 2017 г. е била 6-тата икономика в света. Очаква се тази година да бъде класирана на 5-то място, дори днес четох подобна новина.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%BF%D0%BE_%D0%91%D0%92%D0%9F_(%D0%BF%D0%BE_%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82)
Тотално ви е объркана и представата за социализма, като го сравнявате с фашизма. Да не говорим, че твърдите, че имало комунизъм, а то такъв никога не е имало. Имаше комунистическа партия с комунистически идеи, комунизъм никога никъде не е имало. Може би подобие на комунизма ще настъпи скоро с базовия доход.
Кое е общото между социалистическия интернационал с фашисткия национал? Та това се диаметрално противоположни идеи. Едната крайно дясна, другата крайно лява. Социализма беше интернационален, имаше износ, Людмила Живкова събираше мангалята от целия свят в знак на интернационализъм. Дори социалистите са имали извратени идей за семейството, децата да се отглеждат общо, не в семейство, но са разбрали, че това не е добра идея. Днес подобие е вземането на деца от нормални родители и даването им за отглеждане на педераси - долни отрепки от запада - обществени тумори. Най-близки до интернационалните социалисти или комунисти са днешните либералсоросианци. Те са интернационалисти. И в САЩ като кажеш комунист се разбира именно днешния либерализъм и не случайно там комунистите са в коалиция с демократите-соросианци-либерасти.
Като ви чета глупостите се убеждавам, че дядо Рептил Сорос добре си е свършил работата.