Всички тези екзотични нискотемпературни сплави-припои стават за специални случаи, примерно интегрални схеми, но за транзистори НЕ.
Транзистора има работна температура 150 гр. Там има вибрации, ще се управлява двигател, а транзисторите са закрепени за корпуса му, за да има най-малко съпротивление проводника. Ако припоя е на 200 гр. със сигурност на 120-150 гр. рано или късно ще се разпои. Явно нямате опит с SMD-MOSFET, а само предположения.
Ако се работи бързо и акуратно със стандартен припой, въпреки наличието на критична температура, транзистора не е интеграла, има голям кристал, най-ниска степен на интеграция и стреса върху него няма да е толкова голям, ще издържи при всички случаи. В крайна сметка пробата ще покаже, а интуицията ми показва, че съм прав. Не бива и няма да се занимавам с глупости - нискотемпературни припои.
Радико, ако така проектираш електронни схеми, всичко ще ти се разпадне. Тия кашкавалени екзотики са, като лепилото за обувки. Лепиш и не след дълго се разпрала цялата обувка.
Сериозната техника се изпитва дори на вибрационна маса. При мен всичко трябва да е вечно.