Във какви условия съм живял ли EDM
Бедна ти е фантазията просто за условията. Ето ти долу на едната снимка леглото ми където спах шест месеца при последната ми работа в Германия. На другата съм снимал да се похваля на жена си каква манджа съм си сготвил, но ти обърни внимание на печката с която я готвя. Ако знаех, тогава какви глупости ще плещиш щях да снимам всичко, и ваната в банята и хладилника. Дори и онова нещо което замества сифона на мивката за което бас ловя, че ти дори не подозираш, че съществуват такива работи някъде по света.
Има си захранване и като пуснеш вода в мивката почва да бръмчи" в момента тука ги монтираме само в най гъзарските апартаменти. А в Германия са масова практика.
Радико, то много луксозно, направо да не повярваш. Почувствах се пълен сиромах, като съпоставя моето жилище с лукса в който живееш, забележи на квартира!
Представям си германците в какъв разкош живеят?
Много ми хареса нощното ти шкафче, като боядисано с блажна боя и четка ми изглежда, но е много модерно и стилно, фешън е, фешън.
Да, концентрирах се върху готварската ти печка, бахти, не съм виждал такава досега, това е някаква иновация сигурно?
А пък за тия сифони дето сами се пускат и мелят отпадъците за първи път от теб чувам. Аз вкъщи съм само с ПВЦ тръба за сифон, подкривена с пистолет за горещ въздух.
Радико, търси ми работа и на мен в Германия, нека и аз да заживея тоС хубав живот там, като теб.
Там взимат ли на работа комунисти и милиционери от ДС?