изглеждам вече пенсионер!Това е от робският труд, нали все някой трябва да ти изкарва парите дет ги харчиш по-гръцко за другарки!
Хааахахааа......
plcsoft , забавен си....
Само така, бачкайте вие, за да мога АЗ да харча и да чеша пъпа. Хаахахаа....
Уж в капитализма щяхте да сте по-добре, пак сте недоволни, пак някой, като мен ви е виновен. И как аз ви вземам парите, не ми е ясно? Аз ви разправям, че сте нещастни, защото сте крепостни селяни, ама не аз съм ви закрепостил и не аз взимам принадената стойност от вашия труд, учудващо с логика на тиквеник - айде аз виновния
Не, аз съм тоя който ви кара да се замислите.
Ти като си такъв тарикатин що не сложи караванката на Каба кум и не опъваш другарката на черноморски чакъл, ами си забегнал на самотен остров у гръцко!? Не ти е чиста работата........
Да не те намери жена ти, нали?!
Не ходя на нашето море, което напоследък му викат Лайноморие и с право, защото една година хванах хепатит А точно от него на първо място, и второ защото няма риба - опоскано е. А аз ходя на море не да се печа, като педал на плажа с мъжки прашки
, а за да практикувам екстремен
спортен риболов.
Кой ти каза, че имам жена /че съм женен/, или импровизираш, както всичко останало?
Но дори и да имам, не е ли по-нормално да харесвам други жени, отколкото да стана педал, като идеалите на твоя обичан запад? Аман от пендели-демократи...
Пък Радико ко го мислиш живее момчето с честен труд, а не като тебе да цоцка пари на гърба на робите и да се прави на болярин!?
Радико доброволно и сам е надянал робските окови, да не би аз да го накарах да ходи, да работи, като вол в Германия? Ами като не може да чеше пъпа, да бачка, то така идва акъла, неволята учи и в един момент идва прозрението, а понякога и не идва дори 4-5 реинкарнации - блъскаш, блъскаш, докато пусне бяла перушина.
Земното време е константна величина. Това кой как ще си го ползва си е негов собствен избор. Който иска да сменя цял живот памперси на господарите си в Западна Европа, има обаче други хора, които мислят друго яче.
То парите и времето никога не стигат, никога няма да бъдат достатъчни за всички дела, които си е наумил човек. Затова трябва да се планира приоритетно и така човек разходва оптимално и парите и времето. Ако това не го може човек, то той винаги ще се оплаква и винаги ще има големи разходи.
Ей на, аз нямам вила. За какъв чеп ми е тази вила? Да ходя да копам ли там или постоянно да заравям пари, да пълна каца без дъно?
Навремето един умен дядо софиянец ми даде следния акъл, каза:
Аз нямам вила, не ми трябва. Моята вила е в джоба ми, трансформирана във финикийски знаци. Чрез тях мога да имам всяка една вила на света. И всеки път ходя на различна вила /места/, може и някоя парясана другарка да срещне съвсем непринудено и да обменят челен комунистически опит
, а вие сами сте се закрепостили да ходите само на една и постоянно да харчите пари за поддръжка, буквално сте се обрекли на селения, съсухряне и състаряване от неправилно житейско планиране.