Ами в Русия има девствени пълноводни реки, Байкал, села - знаеш ли кви риби има там - най-големите в света? А ти Гърция, та Гърция... И не ми каза как са успели да пуснат ток???
tobo1 , никога не си се откроявал, като участник на който му се отдава логическото мислене, напротив.
Разбирам иронията ти, но отговора е пред очите ти, ти обаче си сляп да го видиш. Нищо, аз ще ти го кажа/покажа:
Русия е много далечна страна /
никога не съм ходил в Русия!/, трябва да прекося половината земно кълбо, за да отида на места, където да си начеша крастата и да получа комунистически оргазъм
- хаахахххххх...
Гърция ми е на 200 км. За около 3 часа съм там. Топла страна е. Бяло море и Йонийско море, където ходя предимно през зимата, са ръкави на Средиземно море, а през Средиземно море влиза 2 пъти годишно на обход, като прелетни щъркели океанска риба - много елитна риба. Тя обитава предимно топлите морета. В Русия има добър риболов и аз познавам хора, които ходят там, но цената на едно такова премеждие не ми е по джоба, защото има и маршрути с въртолет, а и е голям студ.
Та тъпата ти логика, както винаги впрочем, не включва някакви МОИ политически съображения за страните в които ходя, а чисто географски! Дано си ме разбрал, макар и да се съмнявам, въпреки че съм от онези, които умеят да обясняват доста добре, дори малоумника е способен да ме разбере.
tobo1 , ти като си голям "капиталист" /роб/ и "демократ" и като толкова много се радваш, че можело да ходиш в чужбина, а кажи къде ходиш? Навярно си скъсал екзотичните направления?
Ако трябва да бъда честен, Азия е направлението на екзотиката и екстремния фишинг, но е много дебел масрафа и има много заразни-опасни болести.
Колеги, готов съм да отговоря на всяка ваша провокация!
Ще ви кажа всичко и за дървените и циментовите стълбове, ако се наложи...