Има хляб, безусловно има хляб във вас щом сте решили да проверите. Аз първо разбрах Теоретикопрактическият Комплекс и след това бях принуден от съдбата да разбирам техническите въпроси. Поправям си машинките, но не мога да кажа, че съм толкова грамотен като вас технически, но в Теоретикопрактическия Комплекс няма по - грамотен от мен на тази земя. Аз не съм Учителя - Георги Колев Михов и не ви принуждавам да изпитвате уважение към него ... ако разберете, самото Разбиране ще ви принуди да изпитвате такова. По написаното от вас виждам, че все пак ви е ясно, че в идеята му има хляб. Е как да няма като до сега никой не е доказал неконсервативност на гравитационно поле, а брауновия газ на Илия Вълков и катализатора на Стефан Найденов, Гуидо Франч и т.н. / не знам защо сина му мълчи като ... и нищо не прави за идеите на баща си ... може би простаците са му затворили устата ... / фактически ползват като ускорител гравитацията и доказват неконсервативност, катализаторите и ензимите също, но те ползват друга " техническа " страна на Гравитацията като енергоисточник - спиралнолинейните преходи ... това го ползват и звездите за безкрайни процеси на самозахранване. Това, че ви го казвам не значи, че тези учени умове безусловно велики са го знаели. Аз се казвам Венцислав Александров Должиков и само един човек от вашия форум дойде до мен за да попита вие ли сте доктор Должиков от Пловдив. Чукнете в интернет и вижте кой съм аз ... Заставам с името си зад идеите на Учителя. Този приятел го беше заинтересувало резюмето което съм написал до НАСА на английски / преведе ми го приятелка от Техническия Университет София - клон Пловдив ... и правописа и стила ми пооправи да не се излагаме ... / ... Яд ме беше, че набора kkrasi 67 за миг ме разсея с центробежната установка да не видя действието и противодействието в нея и лъжливо я кръстих едностранна центробежна сила и увлякох и моя приятел да я направи ... и леко го разочаровах, но все пак ме вижда що за човек съм и смятам, че не всичко може да се изчисли теоретично, а и излезе евтино. Няма да говорим за едностранната центробежна сила тук, но тя наистина е много интересно нещо. Учителя вече не е между живите от 4 години и 1 месец ... Бог Да го Прости воистина ... не се " подвизава " под моето име.
До Bat_Vanko: ако трябва да се обясняваме с думи ... дълга и широка, дай телефон или ми звънни на моя / 0899 57 61 47 /, но трябва да е към 20.00-20.30 иначе като не знам, че си ти ще те отсвиря предвит работата ми и огромните маси от хора с които работя. За да тегли стабилно енергия на установката и трябва стабилно окачване, трябват височини, дори и разбити на по - малки ти трябват поне десет метра мултиплицирани многоверижно и може да направиш и пад от 1000 километра, но чудесата без инвестици не стават и там е друга бира. Тези установки са най - примитивните и са слон за мравка съотношение на извлечена енергия ...