И все пак да поразсъждаваме Atos: Наистина Директната Гравитационна Сила захранва/отдава енергия Индиректната Гравитационна сила. Директната гравитационна сила е следсвие от прехода през дадено тяло на реактивен енергиен поток какъвто е гравитационния такъв - пропорционален на материалното съдържимо на това тяло независимо дали това тяло е във вакуум или е във газов или течен флуид. Но гравитацията преминава и през флуида и от негова страна имаме инертен отговор също пропорционален на материалното му съдържимо ... за това и подемната сила във живака ще е още по - голяма, в златото и платината още по - голяма, но когато златото и платината са на магма или плазма и тялото е достатъчно издръжливо да устиска да не бъде превърнато в плазма или магма. Както и да е на тяло във вода примерно винаги действат две сили заедно, но винаги една срещу друга като вектори казано ... ДГД го дърпа надолу, ИГС го дърпа нагоре и тук в зависимост от материалното съдържимо на тялото колко е и какво е съотношението му спрямо материалното съдържимо на водата тялото или ще изплува или ще потъне. Това касае и плуващите на повърхността кораби. Обяснението на тези сили само с хидростатичното налягане не е достатъчно. Тюю отворил съм си два прозореца за да осмислям въпросите ... Да кажем така: 1. имаме две метални несвиваеми бутилки с въздух плуващи във вода, 2. нека да ги направим като матрошките за дъната им да са завинтени еднакви тежести, 3. да са така изчислени, че почти малко да им остане да се скрият под повърхността на водата ... върху тези бутилки действат двете сили - ДГС и ИГС ... След като обема няма да се променя няма и да се промени ИГС, но ако се изтегли достатъчно количество въздух от едната съответно ще намалее материалното и съдържимо и съответно ще се наруши/намалее фокусировката на гравитационния поток и тази бутилка ще изплува малко повече ... мисля, че така умозрителния физически опит е по - коректен ... И ти ми харесваш Atos и ти си " призован " ако щеш разбира се звънни утре и ще ти кажа как става 1000 км. пад в най - плътната част на гравитационното поле тоест на повърхността на Земята и на Луната и все тая ... в режим на опора. Принципа на Барон Мюнхаозен / този човек е бил невероятен който и да е бил ... / е любимият ми и родители които не са мързеливи и не знаят повече от мен си решават стратегически въпроса с много и много често боледуващите деца ... От моя гледна точка гласи Спорт, Спорт и пак Спорт иначе битката срещу наследствеността ще я загубят ... много дълга тема. Обади се човек, няма да се минеш ... няколко човека сте които преди години съм си набелязъл като ясно мислещи, дето искате да разберете истински тайната на Гравитацията - Истинската Любов на Учителя, но ще трябва да разберете и направите. Вие по - добре си познавате бакиите ... преди години нещо бяхте почнали да се отлюспвате на просташкия принцип кой да води бащина дружина. Ей го Бат Ванко бързал е като Стефан Маринов и е опрял в стената, но е действал и действал, а не е говорил и затова без да ми е харесвал преди и предвит опита за обида - мойто момче пак ми харесва. Ако сте няколко човека и не кендзате мрамор и сте готови да работите теоретично и практично ще успеем без да ви искам пари. Ще си платите като работите за себе си и за другите. Другите са Българите които трябва да бъдат изправени от коляннолакетното положение. Стига толкова, че утре ме чака тежък ден. ЛАЛАДЖИИТЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ПОВТАРЯМ И ПОТРЕТВАМ.