Всъщност
Михаил Кузмов, който е на около 80 г. НИ НАТРАПВА американската диктатура,
да ни управляват те, да ни вземат златото, а да внасяме на негово място боклук,
само защото децата му учили в САЩ и дърпат от там по някой пробит долар, той самият ходи там да сменя памперси на господарите си и от лоялност пропагандира лъжлива българска история, писана от ЦРУ, за да се разпространява от 5-тата колона, чийто представител се явява той и най-вече ОМРАЗАТА МУ към Русия, която е реинкарнирала българската държава през 1878 г., не дава нищо хубаво да се говори за нея, не дава никой нищо хубаво да каже, за да е лоялен пред съвестта си в защита на материалните си интереси - семейните.
Той не случайно постоянно ни се хвали с материалните си придобивки, къде ходил . чак за Дубай ни каза, кът пръдня го каза, хем да чуем, хем не, за де се представи за нещо повече от другите, да го видим как се е замогнал при капитализма и какви мишки сме всички останали, не в Дубай, ами в Малко Чочочвен и Сусурлево не ходим.

Той вика аз съм заможен Витане, кажи къде ти е хотела, да дойда и да потроша някой и друг лев, да ме видиш защо съм русофоб - аз съм богат. И т.н. другарки и другари.
Никой не ще и да знае, но той вика аз имам луксозно бунгало - а завиждай ми сега
комунисте EDM electronics, а завиждай ми, ти нямаш и няма и да имаш.
Той се пръска от омраза към Русия.
Но както казах по-рано -
прошка за такива няма да има ни на тоя свят, ни на оня.....