Автор Тема: А знаехте ли, че/защо....  (Прочетена 52481 пъти)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 304
  • Vae victis !
Re: А знаехте ли, че/защо....
« Отговор #60 -: Август 17, 2025, 10:21:32 pm »
Мааалка подробност.
Дори селата на 10-тина километра от фронтовата линия Хунтата в Киев принудително ги изселва.
Т.е. там може да има само умни/тарикати и супер-мотивирани стари руснаци, кои се крият по подземията. И си чакат свободата.

За разлика от Газа, Багдад, Мосул, Рака, Кербала и още стотици знайни и незнайни в Афганистан, Ирак, Виетнам, Корея, Япония, Германия и където още по света там се сетиш...

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 453
« Отговор #61 -: Август 17, 2025, 10:33:06 pm »
Мааалка подробност.
Дори селата на 10-тина километра от фронтовата линия Хунтата в Киев принудително ги изселва.
Т.е. там може да има само умни/тарикати и супер-мотивирани стари руснаци, кои се крият по подземията. И си чакат свободата.
Ех, ако хунтата в СССР беше постъпила така с Припят и Чернобил... ама не трябва да се тревожи раята, може и да не забележат че светят нощно време...
Ма какво да се върщаме чак до Чернобил... те сами си унищожиха половината Курска област, опитвайки се да изгонят несъществуващите според сводките им войски там... той Герасимов докладва още на третия ден че всичко е зачистено :)

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 267
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #62 -: Август 17, 2025, 10:38:08 pm »
Оставям те сам да дадеш оценка на това словосъчетание :)

Фейсбука ми препоръча някои материали по тоя повод...

https://www.tiktok.com/@user7791329843244/video/7539508206494698774  :)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #63 -: Август 17, 2025, 10:45:52 pm »
Да се знае, да се помни:

Основният ресурс на капитализма са тъпанарите.
(справки горното видео)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #64 -: Август 17, 2025, 10:48:33 pm »
Да се знае, да се помни:

Основният ресурс на капитализма са тъпанарите.
(справки горното видео)
Да беше само на капитализма... :)

• Много Напреднал
« Отговор #65 -: Август 17, 2025, 10:52:23 pm »
Да питам:  :)
Оня защитник на "патладжаните"  :D с ксенофобията да не би случайно тайно да чете форума зад пердето, да не го видим?  ;)  :)

Той да не би да живее в Столипиново, оня ден пуснах един хубав клип за инфраструктурата и чистотата там  ;D, да не се е обидил?  :)

Много е ръзцъфтяло Столипиново през капитализма.  ;D
Там е чудесно ми се струва.  ;D

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #66 -: Август 17, 2025, 11:11:36 pm »
Да питам:  :)
Оня защитник на "патладжаните"  :D с ксенофобията да не би случайно тайно да чете форума зад пердето, да не го видим?  ;)  :)

Той да не би да живее в Столипиново, оня ден пуснах един хубав клип за инфраструктурата и чистотата там  ;D, да не се е обидил?  :)

Много е ръзцъфтяло Столипиново през капитализма.  ;D
Там е чудесно ми се струва.  ;D

Седя си аз на покрива, чиля си, и се наслаждавам на прекрасното музикално оформление от "арийския" квартал... :)
<a href="https://www.youtube.com/v/hx2KG4pHjpo" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/hx2KG4pHjpo</a>
Сигурен съм че един човек в тоя форум ще познае града в който съм заснел видото...
П.С. Сори, ма е снимано с телефона, нямах отделен микрофн, трябва да усилите звука малко :) Но щом телефона го е записал, си представете децибелите на живо... :)
Хвала на пра-пра внуците на хайдутите и пазителите на българщината по тези региони... :)

П.С.С. Баца... колата на Гугъл с камерата да не смее да влезе в тоя квартал... не ща да си помислям какво е там... :)
Който не вярва - да завлече човечето да види къде свършва стрийт вю... :) https://www.google.bg/maps/@42.6652677,26.3382315,1304m/data=!3m1!1e3?hl=bg&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDgxMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #67 -: Август 17, 2025, 11:31:23 pm »
1. Къде отсядат мигрантите от Индия, нашите т.н. римляни?

2. Естествено, където има голямо благосъстояние, разбирай и те да намажат. В бедни райони с лупа да ги търсиш.

3. Сливен още в турско време е шиел дрехите на (целия) турския аскер.

4. Познавам няколко сливналии - все разтропани и работливи българи...

5. Това обаче мигрантите от Индия
(привет на всички будисти, брамисти, кришнари и всякакви там идеолози, водещи началото си от поречието на река Мангал)
- са нещо трудно контролируемо, когато живеят на тумба. Когато не и са минали 2-3 поколения през българско училище => на някои от тях моите почитания (без капка ирония).

6. Та наскоро минах през Сливен, без да се обаждам на EDM, що нямаше никакво време. Един черничък римлянин караше голям камион, с още по-голям черен пушек след него. Единият му мигач мигаше непрекъснато, а он си караше как му скимне (така мило да се изразя). Та моя познат по тоя повод ми рече:
- Тук е като Мексико сити - всичко можеш да видиш...

7. Нашите индийци са си наши. Като дойдат евро-атлантическите арапи, афганци, нигъри и пр., Мексико сити ще е еталон за порядък и рахатлък. Мм.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #68 -: Август 18, 2025, 12:16:59 am »
7. Нашите индийци са си наши. Като дойдат евро-атлантическите арапи, афганци, нигъри и пр., Мексико сити ще е еталон за порядък и рахатлък. Мм.
Те нямаше ли да дойдат като премахнахме границите?
Найш какво е интересното... в тоя форум се пазят постове от преди 5, че и повече години... интересно е да се връща човек назад и да гледа какво са приказвали хората тогава... :)
И малко да сменим темата с две картинки... горе има дата

И за изключително наблюдателните:

За обичащите да работят с цифри - разликата в площта е 0.97%

1000 дни разлика... с това темпо първо ще достроим магистрала "Хемус"... :)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #69 -: Август 18, 2025, 08:29:30 am »
Жужи,

Ай спирай с тъпнята! Разлика, разлика, ама не знаеш къде е разликата.
Ще те светна:
- Почти милион отишли при Бандера, Шухевич и другите колаборационисти на Хитлер. Други те дезертирали или избягали от страната 404.
- Унищожена техника и потрошени милиарди.
- Вярата в системата клони към нула (това бе и основната цел).
- И още някои неща, за които направо те подценявам, че нямаш акъл за тях, но ще се смиля над теб, казани са тук:

https://rutube.ru/video/88b5d92267475b5f956b30c6c8ea08c5/

ЕС – клинический покойник: Путин и Трамп тайно поделили Европу за закрытыми дверями!

Така, че... стягай куфарите или заформяйте протестен гей парад! Иде тоя, де ще изхвърли боклука, но не се казва зидарчето Слави!

Ай спирай с тая тъпня, да засипваш с неща, после да не вдяваш какво ти е обяснено.
Детска градина.
Ще ти бъда лично благодарен, ако днес не ме занимаваш с нищо. Поне днес.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #70 -: Август 18, 2025, 08:51:27 am »
Ще ти бъда лично благодарен, ако днес не ме занимаваш с нищо. Поне днес.
Сети се колко пъти съм предлагал това. Обаче се сещаш кой не може да стои мирно, нали?
Аз спирам с простотиите, да видим на кой няма да му издържат нервите и пак ще почне да залива форума с пропаганда... Появят ли се отново дивотии обаче се включвам с пълна сила.

• Много Напреднал
« Отговор #71 -: Август 18, 2025, 09:07:27 am »
Седя си аз на покрива, чиля си, и се наслаждавам на прекрасното музикално оформление от "арийския" квартал... :)
<a href="https://www.youtube.com/v/hx2KG4pHjpo" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/hx2KG4pHjpo</a>
Сигурен съм че един човек в тоя форум ще познае града в който съм заснел видото...

Първо:
Моля Оня с пречупените кръстове в гените  ;) да се самосезира,като един етнически прокурор /странно обаче не се сезира така за 18 000 убити палестински деца и геноцида над палестниския народ от фашистите в Изсраел/ и да раздаде нужните адекватни епитети на Тоя дето го цитирам, защото мисля неговата патладжанена ксенофобия зашкалва със сарказъм и ирония.  :)

Второ:
Да го питам аз тоя, що дири при тия патладжани?
Грабнал се от София, да пътува цяла нощ, за да им иде на гости, да им слуша маянетата.
При роднини ли ходиш там албиносино?  :D

Извън кръга на шегата, съвсем сериозно: :(,
Препоръчвам за тези, които ми опонират геополитически и идеологически, да изгледат цялото интервю на един от малкото адекватни американци - проф. Джефри Сакс и компания, коментарите им за срещата Тръмп-Путин от гледна точка на ретроспекцията в политиката, още от времето на Кенеди, защо е бил убит, преврата на властта в Украйна и т.н.

Въпреки критиките ми, има свестни хора в САЩ и дано разумът надделее.

https://www.tiktok.com/@volja52/video/7539479248868822294 - дълго е, но имайте търпение, казват се много важни неща от тези американци

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #72 -: Август 18, 2025, 09:26:39 am »
Сети се колко пъти съм предлагал това. Обаче се сещаш кой не може да стои мирно, нали?
Аз спирам с простотиите, да видим на кой няма да му издържат нервите и пак ще почне да залива форума с пропаганда... Появят ли се отново дивотии обаче се включвам с пълна сила.

10 минути... толкоз издържа примирието... :)
Сори, Витко, не се сърди на мен...

• Много Напреднал
« Отговор #73 -: Август 18, 2025, 09:32:22 am »
До горния, питам:
- Как според теб успяха да размразят Путин от фризера, да го закарат в Аляска и Тръмп, и ЦРУ така ли не усетиха, че това е замръзняк?  :D

Ти разбра ли как стават тия неща?  :)

https://blitz.bg/svyat/nosi-li-ekzoskelet-putin-dvizheniyata-mu-na-sreshtata-s-tramp-shokiraha-vsichki-video_news1101552.html

• Много Напреднал
« Отговор #74 -: Август 18, 2025, 02:29:23 pm »
Горелкаджия,
нещо си глътна граматиката напоследък.
Аз казвах ли ти преди време, че ще дойде ден, ще омекнеш кът печена праса.  :D

Айде за настроение:  :D
https://www.tiktok.com/@bynews0/video/7539280967500926264