Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Гравити мАтор

<< < (10/13) > >>

dmitarp:
montanar
"Може да кажем, съгласно общата теория на относителността, че пространството притежава физически свойства, в този смисъл и ефирът съществува". Това са думи на Айнщайн. Факта, че можеш да измериш магнитната проницаемост на пространството например е косвено доказателство за съществуване на ефира, това е мое тълкование на по-горните думи. Освен това тази теория не отрича съществуването му, както си мисли Радико, напротив тя няма отношение по този въпрос.

montanar:
dmitarp така казано е само подмяна на думи и нищо повече - както и ти го каза по-рано - но проблема тука се корени в това че ефира няма как да има барионна същност каквато има тъмната материя макър и само на гравитационно равнище защото и да има ефир и да няма ефир той не се съотнася към нашето измерение а ефира ако е самото пространство то той отпада и каото концепция щото с нищо не се различава от формулировката на пространството поради липсата си на проява. (сигурен съм че ти ще ме разбереш какво изнаписах :) )

Bat_Vanko:

--- Цитат на: montanar в Ноември 24, 2020, 12:24:03 am ---И ко трябваше да ни каже статията? - айде изстреляй недомислицата де ти се върти в главата :) не са притеснявай - няма да ти се смеем много след кухата земя ;)
Между другото си има обяснение и за това явление ....

--- Край на цитат ---
Монти, Монтиииии, прочете статията и не я разбра. Е нищо ново под небето! Всички знаем че си функционално неграмотен - разбираш нещо само ако е обяснено в клип, но не и в текст или таблица (и не са подлъгвай да даваш обяснение на други явление че пак ще стане весело). Сега пред мен има една дилема - да започна ли да правя обяснителни клипчета само и само ти и вектор да може да научите нещо ново  ???

montanar:

--- Цитат ---Монти, Монтиииии, прочете статията и не я разбра. Е нищо ново под небето! Всички знаем че си функционално неграмотен - разбираш нещо само ако е обяснено в клип, но не и в текст или таблица (и не са подлъгвай да даваш обяснение на други явление че пак ще стане весело). Сега пред мен има една дилема - да започна ли да правя обяснителни клипчета само и само ти и вектор да може да научите нещо ново 
--- Край на цитат ---
Не е лошо верно да обясниш какво имаш предвид както ти предложих по-рано ;) щото така не е интересно само да скимнтиш колко съм неграмотен и т.н. без да се обосноваваш. С това твърдението ти по мой адрес не става по-верно а показва само злоба от твоя страна.

Радико:
Монтанар, Монтанар тъкмо се засилих да ти отговарям и единият от коментарите ти просто ме втрещи. Втрещих се защото осъзнах дълбочината на некомпетентността ти по въпроса. Ти сериозно ли искаш ДИРЕКТНО доказателство за съществуването на етера. Това е проява на пълно неразбиране на нещата. Само при изключително изкривена лична интерпретация на теорията може да поискаш такова нещо. Съветвам те да започнеш да четеш физиката от най елементарно ниво и всичко да пробваш експериментално докато получиш някаква представа за нещата. Защото това искане е равносилно на това да седиш на един сал някъде посред тихия океан и ни вятър ни вълни. Нищо не помръдва и спътникът ти заявява:
Няма проблем, близко сме до Мексико а пък Ел Ниньо ни носи към брега след три четири дни ще ни изхвърли в Мексико. И ти:
Не не е вярно, няма никакви директни доказателства, че се движим, виж че нищо не се помръдва, гвърлих една тапа пред сала една от страни и и двете са си там от вчера. Въобще не се движим. Е те това си ти. Ниска ти е компеъентнистта за да споря с теб.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия